RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#167985  Szerző: djlacee

Marcii írta:Lacee,a Sopron rádiót rögzíted majd?
Természetesen
 #167981  Szerző: Marcii

Lacee,a Sopron rádiót rögzíted majd?
 #167979  Szerző: djlacee

Pihe, rögzíted a megszűnő rádiók utolsó napjait/óráit?
 #167975  Szerző: molnarb

Milán írta:Múltkor rátekertem éjjel a 105.7-re, és a megszólalásoknál egy István nevezetű mv. volt. Az helyi adás lehetett, vagy felvettek valakit éjszakára pluszba?
Hársfai István ... az Ozone központból rádiózik.. az ex-Ozone frekiken Ő az egyik helyi műsorvezető... épp ez ilyet fogtál ki.
 #167965  Szerző: Milán

Múltkor rátekertem éjjel a 105.7-re, és a megszólalásoknál egy István nevezetű mv. volt. Az helyi adás lehetett, vagy felvettek valakit éjszakára pluszba?
 #167914  Szerző: andit

kukac írta:jó ez a hallgatottságmarketing-cikk a főoldalon, csak mikor tanuljuk már meg, hogy a reach elérést jelent? Vagy ez csak engem zavar?...
Szerintem senkit ne, zavar... :), a bunos varosban lehet, hogy hasitanak, de megyeszekhelyeken eddig nem voltak acelosak...,nem is ez a cel tudom, sot nagyon nem erdekli a R1et a videki hallgatottsag, a reggel legyen utos, a tobbi nem erdekes. Miert irom ezt, azert, mert a "kvazi" orszagos eleressel olyan kampanyokat tudnak, amit egyetlen helyi radio sem...
Az mas kerdes,hogy a csatlakozott radioknak mas ugynokseggel van szerzodeuk...., hmmmm, ez meg izgalmas lesz. :D :D :D
 #167899  Szerző: kukac

jó ez a hallgatottságmarketing-cikk a főoldalon, csak mikor tanuljuk már meg, hogy a reach elérést jelent? Vagy ez csak engem zavar?...
 #167898  Szerző: kukac

djlacee írta:kukac, most vacillálok, hogy tényleg nem érted-e, vagy csak direkt szivatsz
pont ugyanezen vaciállok én is... :oops:
 #167897  Szerző: robert11

Mi az a pi-kód, és mi az az afreg?
Ezekről a fogalmakról, még nemhallottam.
Az jó lenne ha lehetne váltogatni melyik adást akarod hallgatni az autóbamn vidékit vagy pestit. De ezt Pesten is ugyanúgy lehetne?
 #167894  Szerző: djlacee

kukac, most vacillálok, hogy tényleg nem érted-e, vagy csak direkt szivatsz
  • 1
  • 712
  • 713
  • 714
  • 715
  • 716
  • 1035