RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#167418  Szerző: Sakál

robert11 írta:Itt valaki írta hogy nem érti mért nem tudtak megmaradni a helyi rádiók az elmúlt 10 évben vagy mért nem tudtak ellenállni a megkereséseknek, szerintem arra a az lehet a magyarázat, hogy nagyon kedvező feltételeket kínáltak nekik sok pénzt és a pénz az nagy úr most Vajna irányítja a szálakat méginkább nagy befolyás alá kerülhetnek egyes kftk. Aztán lehet nem így van nem emiatt van ez csak az én véleményem de ez is közrejátszhat csak azt nem értem, hogy annó mikor elindult a music fm azt mért nem tudták elterjeszteni vagy ők mért nem tudtak úgy terjeszkedni főleg hogy újak voltak rádió1 csak visszatérő.
Leginkább azért, mert náluk valószínűleg nem is volt cél egy hálózat kiépítése.
 #167412  Szerző: robert11

Itt valaki írta hogy nem érti mért nem tudtak megmaradni a helyi rádiók az elmúlt 10 évben vagy mért nem tudtak ellenállni a megkereséseknek, szerintem arra a az lehet a magyarázat, hogy nagyon kedvező feltételeket kínáltak nekik sok pénzt és a pénz az nagy úr most Vajna irányítja a szálakat méginkább nagy befolyás alá kerülhetnek egyes kftk. Aztán lehet nem így van nem emiatt van ez csak az én véleményem de ez is közrejátszhat csak azt nem értem, hogy annó mikor elindult a music fm azt mért nem tudták elterjeszteni vagy ők mért nem tudtak úgy terjeszkedni főleg hogy újak voltak rádió1 csak visszatérő.
 #167408  Szerző: markfelt

Attis írta:
szblcs írta:Nem majdnem ért volna össze, hanem tökéletesen összeért volna. Én sem értem, mi ez az erőlködés a 4 kicsi frekvenciával, mikor ott a 101.7 pályázata.

Nemcsak a megyét, de az egész Dél-Dunántúlt lefedi kocsiban, Eszéktől a Balatonig.
Vitatkozok. A Zselictől északra már az FM4 nem elhanyagolható. Így, hogy a kisebb frekiket választották, jóval nagyobb lyukak maradnak, még az esetleges 99,9 megnyerése esetén is.
A 67-esen príma, karcmentes volt Lelléig, amikor ment.

Kár vitatkozni, összehasonlíthatatlanul jobb a 250 wattos belvárosi 90.6-nál.

Pont.
 #167407  Szerző: Wolfman

Mikor csatlakoznak az új rádiók a hálózathoz? Ugyanakkor, mint Debrecen, vagy kicsit később?
 #167405  Szerző: Attis

szblcs írta:Nem majdnem ért volna össze, hanem tökéletesen összeért volna. Én sem értem, mi ez az erőlködés a 4 kicsi frekvenciával, mikor ott a 101.7 pályázata.

Nemcsak a megyét, de az egész Dél-Dunántúlt lefedi kocsiban, Eszéktől a Balatonig.
Vitatkozok. A Zselictől északra már az FM4 nem elhanyagolható. Így, hogy a kisebb frekiket választották, jóval nagyobb lyukak maradnak, még az esetleges 99,9 megnyerése esetén is.
 #167404  Szerző: BMáté

Wolfman írta:
szblcs írta:Én sem értem, mi ez az erőlködés a 4 kicsi frekvenciával, mikor ott a 101.7 pályázata.
Arra legalább jó volt, hogy a Rádió 1 márka ne legyen "töredezett".
Na igen, Békéscsaba és Orosháza lóg már ki csak a sorból, bár előbbinél pályáztatás van folyamatban, ami nem mellesleg elég lassan halad... (vagy elvesztettem az időérzékem)
 #167403  Szerző: BMáté

Ahogy a 96,4 - 98,6 páros kapcsán, itt is leírom, hogy nagy hiba lenne nem megpályázniuk a 101,7-et a történtektől függetlenül, szerintem. Ebben az esetben 90,6 és 93,8 off, a 99,4 és a 100,9 viszont maradhatna gapfillernek.
 #167402  Szerző: Wolfman

szblcs írta:Én sem értem, mi ez az erőlködés a 4 kicsi frekvenciával, mikor ott a 101.7 pályázata.
Arra legalább jó volt, hogy a Rádió 1 márka ne legyen "töredezett".
 #167401  Szerző: markfelt

Nem majdnem ért volna össze, hanem tökéletesen összeért volna. Én sem értem, mi ez az erőlködés a 4 kicsi frekvenciával, mikor ott a 101.7 pályázata.

#167400  Szerző: Attis

Ez pl. a pécsi Rádió 1 esetében meglepő volt, mert őket elég erősnek gondoltam.
Főleg annak fényében fura, hogy pályáztatás alatt van a 101,7, ami az egész megyét jól lefedi. Maximum Komlón lett volna necces, viszont jó vétel lett volna Szigetváron, Dombóváron, Sásdon. Sőt, a 101,7 majdnem összeért volna a kaposvári - szintén elég jó kondíciókkal bíró - 99,9-cel.
Ettől függetlenül, őszintén remélem, hogy a 101,7 nem megy a lecsóba.
Érdekes és fura dolog, hogy - hosszabb-rövidebb próbálkozásokat eltekintve - nincs és nem is volt életképes helyi rádió Pécsen.
  • 1
  • 715
  • 716
  • 717
  • 718
  • 719
  • 1031