DRoland írta:Ez az R1 és csodás magyar rádiózás, azt hittem már nincs ennél rosszab, mint, ami sok éve folyik itthon, erre mi lesz, kinyírják a helyi rádiókat is, pff, szégyen... és szerintem is fölöslegesen foglal országos frekvencia-csomagot a Bartók meg a Dankó, egészséges verseny a rádiók között? Ugyan már... csak azok élhetnek, akik közel vannak a nagy p betűs tűzhöz... 
Azert azt se felejtsuk el, hogy radiot csinalni nagyon nem olcso, sot draga, meg akkor is, ha a mai trendek szerint a tulajdonosok tobbsege sok mindent szeret, de szakembereket fizetni, na azt nem..
A most "orommel csatlakozott" radiok egy resze teljesen eletkeptelen volt, mindenfele elkepzeles nelkul mukodott, rossz volt sokukat hallgatni. Irom ezt ugy, hogy kozuluk nagyon sok mar tobb, mint 10 eve mukodik..., ez a legnagyobb baj, hosszu evek alatt nem tudtak odaig eljutni, hogy a sajat labukon alljanak.
A masik, van orszagos frekvencia csomag, ha lenne elhatarozas a Mediatanacs reszerol, siman ki lehetne irni, az mas kerdes, hogy ki nyerne, egyaltalan, ki indulna a palyazaton. Kulfoldi szakmai befekteto messzire elkerul minket, mert kicsi a piac es a jogi kornyezet is bizonytalan.
A megmaradt helyi radioknak egyetlen utjuk van, alternativat kell kinalni es szakemberekkel dolgoztatni. tudom, az draga, dragabb, mint "droidokat" alkalmazni, de eredmenyt csak igy lehet(ne) elerni.
A megyei mereseknel azert kivancsi leszek a R1 szamaira, az februari meresnel hoztak amit az elozo halozatnal hoztak, nem is kell ennel tobb nekik, a reggel boven kitermel mindent, meg az sem kell, hogy a halozatos radiok nyerjenek... (nem nyertek soha, most sem hiszem, hogy nyernek)...