RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#167368  Szerző: andit

Gr3g0ry írta:
mihalylovics írta: Akkor szántsuk be a Dankót, szörnyű ezt leírni, de a hallgatótábora néhány év múlva kihal, ami ráadásul nem is újratermelődő.
Dankót a középhullámra.
Miert kellene pakolgatni a kozmedia csatornait???
 #167367  Szerző: Gr3g0ry

mihalylovics írta: Akkor szántsuk be a Dankót, szörnyű ezt leírni, de a hallgatótábora néhány év múlva kihal, ami ráadásul nem is újratermelődő.
Dankót a középhullámra.
 #167366  Szerző: Wolfman

szblcs írta:Az országos Bartókot beszántani a kultúra és nemzet elleni bűntett lenne. Maradjon csak a helyén.
DAB+-szal ugyanúgy országos lenne.
 #167365  Szerző: markfelt

Gyurii írta:Legyen Bartók, Petőfi, Dankó, Rádió 1, exClasson SlágerFM oszt' cső. :hehe:
Meg Kossuth. :)
 #167364  Szerző: Gyurii

Legyen Bartók, Petőfi, Dankó, Rádió 1, exClasson SlágerFM oszt' cső. :hehe:
 #167362  Szerző: markfelt

mihalylovics írta:
szblcs írta:Az országos Bartókot beszántani a kultúra és nemzet elleni bűntett lenne. Maradjon csak a helyén.
Akkor szántsuk be a Dankót, szörnyű ezt leírni, de a hallgatótábora néhány év múlva kihal, ami ráadásul nem is újratermelődő.
Minek beszántani bármit is?
3 országos popzenei rádió: Petőfi + R1 + exClassfrekik
 #167361  Szerző: andit

szblcs írta:Hány önkoris kötődésű rádió is van még, ahol nincs, vagy nem lesz R1?

Most, Frisss, Dráva Hullám, Sárvár, Egerszeg, Rádió7, Rábaköz, KörmendFM, komplett Gong, kihagytam valamit?
csak a pontossag miatt, a Frisss nem onkoris kotodesu.
 #167360  Szerző: andit

szblcs írta:Hány önkoris kötődésű rádió is van még, ahol nincs, vagy nem lesz R1?

Most, Frisss, Dráva Hullám, Sárvár, Egerszeg, Rádió7, Rábaköz, KörmendFM, komplett Gong, kihagytam valamit?
csak a pontossag miatt, a Frisss nem onkoris kotodesu.
 #167359  Szerző: mihalylovics

Akkor szántsuk be a Dankót, szörnyű ezt leírni, de a hallgatótábora néhány év múlva kihal, ami ráadásul nem is újratermelődő.
 #167358  Szerző: markfelt

Hány önkoris kötődésű rádió is van még, ahol nincs, vagy nem lesz R1?

• 1
  • 718
  • 719
  • 720
  • 721
  • 722
  • 1031