RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#166946  Szerző: Sakál

noartist írta:Két propagandaanyag is egymás után? Ez már tényleg kiveri a biztosítékot...
Nyilván mindenki hallotta, így tudja miről beszélsz, úgyhogy felesleges is lenne konkrétabban leírnod, mire gondolsz.
 #166939  Szerző: noartist

Két propagandaanyag is egymás után? Ez már tényleg kiveri a biztosítékot...
 #166926  Szerző: witiruve

Dawe1797 írta:Mióta élő a DJ Factory?
Néhány hete, de csak az első óra élő, és nem is mindenkinél.
De ahogy látom, valami gebasz van a nettel náluk, mert mindennap megakad a stream, és újat kell indítani.
 #166925  Szerző: andit

Marcii írta:Emlékeim szerint a 103.9-en kívül a régi R1 Network-nek 18 frekvenciája volt.
Az elobb irtam,de vmo gebasz volt,..
Tehat, a R1 barmennyi frekit szerezhet,mert nem.tulajdonos,hanem berlo,ez az uzleti modell volt regen is...
Halozatos,4 ora helyi musorral.
A gond az,hogy a mediavasarlo ceg is a "holdudvarban van",meg van annyi penz,hogy a helyi " partnernek" jo legyen... :D
Azert latva a megyiegyeszekhelyi- hallgatottsagot,annyira nem jo...,de csoport szinten joooo.
Arrol nem beszelve,h mennyiert aruljak helyben a reklamidot...
Lesz itt har :) :D :D
 #166924  Szerző: Dawe1797

Mióta élő a DJ Factory?
 #166907  Szerző: troll

asr27 írta: Ja és lehet, hogy hányinger vagyok, de te meg okádék!
Ennyi a mondandóm számodra!
Komolyan elismerted, hogy mi is vagy?! Drága szívem! Ez cuki tőled. Nincs mit hozzáfűzni. Minden rendben van így :D
 #166904  Szerző: markfelt

asr27 írta:
troll írta:
Hagyjad Szblcs. Vitatkozni egy ilyennel felesleges.

85 év múlva ugyanez az ember jár majd fel pampogni hasonló fórumokra, hogy bezzeg az ő kedvenc - egykori Music Fm-es - zenéit JAAAJ de nem adja már senki, és csak a suhanc fiataloknak áll a világ.

Ezek az emberek mindig csak egy dimenzióban tudnak gondolkodni, a sajátjukban. Hányinger.
Mi az , hogy "Ilyennel"?
Igaz, hogy a felhasználóneved Troll, de te nem egy troll vagy, hanem egy bunkó szar senki!
Soha életbe nem volt még egy megfigyeléssel kapcsolatos kommented, sem egy a rádióval kapcsolatos építő jellegű hozzászólásod! Egyfolytában csak másokat gúnyolsz ki, vagy szólsz be azoknak, akik nem a te álláspontodnak megfelelőt ír! Személyeskedsz, és másokat sértegetsz!
Jobb lesz ha visszaveszel a lendületből!
Ja és lehet, hogy hányinger vagyok, de te meg okádék!
Ennyi a mondandóm számodra!
http://index.hu/mindekozben/poszt/2017/ ... efoglalva/

:D
 #166900  Szerző: Marcii

Emlékeim szerint a 103.9-en kívül a régi R1 Network-nek 18 frekvenciája volt.
 #166899  Szerző: oldman

Gr3g0ry írta:
oldman írta:Szép és jó, hogy a Rádió 1 terjeszkedik. Nincs valami határa a hálózatosodásnak? Vagy lényegében akár 30 frekije is lehet egy cégnek. Nem a Rádió 1-re szeretném ezt kihegyezni, mivel akár a jövőben egy másik cég is csinálhat ilyen bővítést. A HEROE mit gondol erről? Bár nekik kevesebb szavuk van, mint a Rádió 1-nek egyedül.
És mi lesz a munkanélküli rádiósokkal. Akkor most ki veszi el a megélhetését kinek?
Nem vagyok naív, mégis kéne tenni valamit, a meglévő munkahelyek megőrzéséért.
Jelenleg 10 frekvenciája van,és még így is messze van a elődjétől(kb 20).
Nem számoltam utána, biztosan igazad van. Én már hozzágondoltam azokat, amelyeket valószínűleg most megkapnak. Pl Békéscsaba, Szolnok, Nagykanizsa, stb.
  • 1
  • 725
  • 726
  • 727
  • 728
  • 729
  • 1031