RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#166897  Szerző: Gr3g0ry

szblcs írta:
Gr3g0ry írta:nem vagyunk egyformák.
Azért a láma nagyon hasonlít a kecskéhez.
A kecske nem passzolt a "személyiségemhez".
 #166895  Szerző: markfelt

Gr3g0ry írta:nem vagyunk egyformák.
Azért a láma nagyon hasonlít a kecskéhez.
 #166894  Szerző: Gr3g0ry

asr27 írta: Mi az , hogy "Ilyennel"?
Igaz, hogy a felhasználóneved Troll, de te nem egy troll vagy, hanem egy bunkó szar senki!
Soha életbe nem volt még egy megfigyeléssel kapcsolatos kommented, sem egy a rádióval kapcsolatos építő jellegű hozzászólásod! Egyfolytában csak másokat gúnyolsz ki, vagy szólsz be azoknak, akik nem a te álláspontodnak megfelelőt ír! Személyeskedsz, és másokat sértegetsz!
Jobb lesz ha visszaveszel a lendületből!
Ja és lehet, hogy hányinger vagyok, de te meg okádék!
Ennyi a mondandóm számodra!
Szerintem mások szubjektív véleményeit nem érdemes objektívként kezelni.Az ő véleménye az,neked meg amaz,nem vagyunk egyformák.Persze kérdés hogy a közösség hogy ítéli meg.Szóval nyugi!
 #166893  Szerző: markfelt

Béke!
 #166892  Szerző: asr27

troll írta:
Hagyjad Szblcs. Vitatkozni egy ilyennel felesleges.

85 év múlva ugyanez az ember jár majd fel pampogni hasonló fórumokra, hogy bezzeg az ő kedvenc - egykori Music Fm-es - zenéit JAAAJ de nem adja már senki, és csak a suhanc fiataloknak áll a világ.

Ezek az emberek mindig csak egy dimenzióban tudnak gondolkodni, a sajátjukban. Hányinger.
Mi az , hogy "Ilyennel"?
Igaz, hogy a felhasználóneved Troll, de te nem egy troll vagy, hanem egy bunkó szar senki!
Soha életbe nem volt még egy megfigyeléssel kapcsolatos kommented, sem egy a rádióval kapcsolatos építő jellegű hozzászólásod! Egyfolytában csak másokat gúnyolsz ki, vagy szólsz be azoknak, akik nem a te álláspontodnak megfelelőt ír! Személyeskedsz, és másokat sértegetsz!
Jobb lesz ha visszaveszel a lendületből!
Ja és lehet, hogy hányinger vagyok, de te meg okádék!
Ennyi a mondandóm számodra!
 #166891  Szerző: Gr3g0ry

oldman írta:Szép és jó, hogy a Rádió 1 terjeszkedik. Nincs valami határa a hálózatosodásnak? Vagy lényegében akár 30 frekije is lehet egy cégnek. Nem a Rádió 1-re szeretném ezt kihegyezni, mivel akár a jövőben egy másik cég is csinálhat ilyen bővítést. A HEROE mit gondol erről? Bár nekik kevesebb szavuk van, mint a Rádió 1-nek egyedül.
És mi lesz a munkanélküli rádiósokkal. Akkor most ki veszi el a megélhetését kinek?
Nem vagyok naív, mégis kéne tenni valamit, a meglévő munkahelyek megőrzéséért.
Jelenleg 10 frekvenciája van,és még így is messze van a elődjétől(kb 20).
 #166890  Szerző: troll

asr27 írta:
szblcs írta:
szabogabor10 írta:A Dankóra szrintem sincs semmi szükség FM-en. DAB meg AM bőven elég.
Semmi szükség, mert neked nem tetszik? A 85 éves özvegy asszonyok szerint meg csak Dankó és Mária kell.

Patthelyzet.
Kik vannak többen? A "85 éves özvegy asszonyok" vagy mi, fiatalok és középkorúak?
Bartók, dankó, mária... Nem kell ennyi hasonló profilú rádió FM-re.
Hagyjad Szblcs. Vitatkozni egy ilyennel felesleges.

85 év múlva ugyanez az ember jár majd fel pampogni hasonló fórumokra, hogy bezzeg az ő kedvenc - egykori Music Fm-es - zenéit JAAAJ de nem adja már senki, és csak a suhanc fiataloknak áll a világ.

Ezek az emberek mindig csak egy dimenzióban tudnak gondolkodni, a sajátjukban. Hányinger.
 #166882  Szerző: markfelt

asr27 írta:
szblcs írta:
szabogabor10 írta:A Dankóra szrintem sincs semmi szükség FM-en. DAB meg AM bőven elég.
Semmi szükség, mert neked nem tetszik? A 85 éves özvegy asszonyok szerint meg csak Dankó és Mária kell.

Patthelyzet.
Kik vannak többen? A "85 éves özvegy asszonyok" vagy mi, fiatalok és középkorúak?
Láttad már egy átlagos EU ország korfáját?
Bartók nem kell? Eszem megáll!
 #166881  Szerző: asr27

szblcs írta:

Patthelyzet.
 #166880  Szerző: szabogabor10

szblcs írta:

Patthelyzet.
Nem azt mondtam, hogy semmi szükség nincs rá, hanem azt, hogy FM-en felesleges ennyit frekit fenntartani neki.

De oké, tartsunk fenn neki ennyi frekit, de akkor viszont mérjenek ki más frekiken 1-2 országos frekicsomagot. Bár inkább kormányváltás után...
  • 1
  • 726
  • 727
  • 728
  • 729
  • 730
  • 1031