hatalmas fellélegzés ez a lista! hallatszik, hogy ez valóban a hallgatók szeretnék hallani itt és nem a zenei szerkesztő.
remélem kezdenek ezekkel valamit és pozícióba helyezik.
és ha ezek bekerülnek rotációba, ami itt a listán is elhangoztak, akkor boldog Retro hallgató leszek:
Red Hot Chili Peppers - Californication
Guns N' Roses - Paradise City
George Michael - Freedom 90'
Train - Hey Soul Sister
Diana King - I Say A Little Prayer For You
tiszta Danubius feeling!
fikciós rész: szerintem akár elvétve lehetne egy két "retro" hangzású dal is rotálva, ami nincs szénné játszva*, nem ismert**, viszonylag friss** és belefér az ökoszisztémába. feltéve, ha egyáltalán lesz valami upgrade mostanság.
kíváncsi vagyok mit szólnátok hozzá, és, hogy szakmailag milyen hatással lenne a formatra. jönne még hallgató, csökkenne ez a szám? esetleg kicserélődik? ennyit elbírna még a "Retro", mint brand, vagy esetleg rebrandig? (ezalatt Danubiusra és/vagy Juventusra gondolok.) szerintem a 90-es 2000-es dalokkal még többet kaszálnának országosan.
+: de akkor jöhet a kérdés, hogy házon belül mi lesz a Best FM-el? szerintem ebben az állapotban úgy sincs értelme, bármilyen zenei fromattal menne, ha nincs tartalom. ezt a diskurzust átirányíthatom a megfelelő topikba is.
*Blinding Lights kisene, meg a hasonlóan felkapott trackek;
**Sia - Let's Love elférhet akár, ha nem lesz itthon felkapva.
remélem kezdenek ezekkel valamit és pozícióba helyezik.
és ha ezek bekerülnek rotációba, ami itt a listán is elhangoztak, akkor boldog Retro hallgató leszek:
Red Hot Chili Peppers - Californication
Guns N' Roses - Paradise City
George Michael - Freedom 90'
Train - Hey Soul Sister
Diana King - I Say A Little Prayer For You
tiszta Danubius feeling!

fikciós rész: szerintem akár elvétve lehetne egy két "retro" hangzású dal is rotálva, ami nincs szénné játszva*, nem ismert**, viszonylag friss** és belefér az ökoszisztémába. feltéve, ha egyáltalán lesz valami upgrade mostanság.
kíváncsi vagyok mit szólnátok hozzá, és, hogy szakmailag milyen hatással lenne a formatra. jönne még hallgató, csökkenne ez a szám? esetleg kicserélődik? ennyit elbírna még a "Retro", mint brand, vagy esetleg rebrandig? (ezalatt Danubiusra és/vagy Juventusra gondolok.) szerintem a 90-es 2000-es dalokkal még többet kaszálnának országosan.
+: de akkor jöhet a kérdés, hogy házon belül mi lesz a Best FM-el? szerintem ebben az állapotban úgy sincs értelme, bármilyen zenei fromattal menne, ha nincs tartalom. ezt a diskurzust átirányíthatom a megfelelő topikba is.
*Blinding Lights kisene, meg a hasonlóan felkapott trackek;
**Sia - Let's Love elférhet akár, ha nem lesz itthon felkapva.
Tuner: Sony STR-AV370 & Siemens RH-300
Antenna: TP-Link TL-ANT2415D (V polár)
Antenna: TP-Link TL-ANT2415D (V polár)