RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#199730  Szerző: shadoe

007 írta: 2023.06.29. 17:16 Most az van, hogy felépítenek egy tök jó koncepciót ami nekem bejön, sőt elvárás lenne a közrádióval... Sok magyar zene, fiataloknak teret adni, sok máshol nem bevállalt zenét (értsd: alternatív) játszani. Mire elkészül és megszokjuk, sőt megszeretjük... VISSZADOBJÁK AZT, AMIT AZÉRT KELLETT ÁTALAKÍTANI, MERT NEM VOLT SIKERES.

Tegye fel a kezét, aki érti a logikát. Ez a rádió egyszer lemásolta a Class FM-et, nem jött be. Visszatért oda, ahonnan indult. Most másolni szeretnél a retro rádiót. De bocs, ezt nem lehet a közrádiót hallgató emberekkel játszani! A Spice Girls ma-holnap 30 éves. A szlogen pedig zenében első... Kezd önmaga paródiája lenni, mert lassan a retrón frissebb dalok mennek. A fireball eleve egy takony, sehol nem adnám, nemhogy a közrádión. Mindemellett a közrádiónak az lenne a feladata, hogy széles spektrumon merítsen a zenéből... Ez is inkább szűkül. :x :ayfkm:
Logikát nem kell a magyar rádiós piacon keresni, mert nincs. Ész nélkül a falnak, oszt csodálkoznak, ha zuhan a hallgatottság, a hallgatók elpártolnak vagy sokadszorra bukik meg a legeslegújabb málnaszörp-rádió koncepció.
Az itteni 3 helyi rádió simán bevállal olyan előadókat, mint Lenny Kravitz, Cornershop, Mando Diao, Paramore, ZZ Top, Metallica, Daughtry, Jain, Alice Merton, AC/DC, sőt a Maneskintől se csak egy dal megy, hanem 4-5, és még sorolhatnám. Sőt, elektro/dance vonalon is sokkal szélesebb a kínálat.
Több közszolgálatiságot vélek felfedezni ebben, mint országosan a Spice Girls, Lou Begák nyakunkba öntésében.
 #199728  Szerző: asr27

Csináljanak belőle egy EDM rádiót! Én tuti hallgatnám akkor. :troll:
 #199727  Szerző: 007

Most az van, hogy felépítenek egy tök jó koncepciót ami nekem bejön, sőt elvárás lenne a közrádióval... Sok magyar zene, fiataloknak teret adni, sok máshol nem bevállalt zenét (értsd: alternatív) játszani. Mire elkészül és megszokjuk, sőt megszeretjük... VISSZADOBJÁK AZT, AMIT AZÉRT KELLETT ÁTALAKÍTANI, MERT NEM VOLT SIKERES.

Tegye fel a kezét, aki érti a logikát. Ez a rádió egyszer lemásolta a Class FM-et, nem jött be. Visszatért oda, ahonnan indult. Most másolni szeretnél a retro rádiót. De bocs, ezt nem lehet a közrádiót hallgató emberekkel játszani! A Spice Girls ma-holnap 30 éves. A szlogen pedig zenében első... Kezd önmaga paródiája lenni, mert lassan a retrón frissebb dalok mennek. A fireball eleve egy takony, sehol nem adnám, nemhogy a közrádión. Mindemellett a közrádiónak az lenne a feladata, hogy széles spektrumon merítsen a zenéből... Ez is inkább szűkül. :x :ayfkm:
 #199726  Szerző: p0tyi

Májusban már elkezdtek belenyúlni, de tény, hogy csökkent megint. Az első negyedév viszonylag stabil volt. Érdekes, hogy a Dankó és a Rádió 1 meg nőtt, utóbbi rég látott mértékben.
 #199724  Szerző: altermanus

007 írta: 2023.06.29. 12:58 Az utóbbi pár napban kifejezetten szar zenéket játszanak. Pitbull - Fireball, lotfibegis remixek, pár régebbi agyon játszott szemét... Most miért kell ilyen irányba elvinni? Korábban sem jött be a Spice Girs/TNT vonal. :stare:

Szerintem nem lesz jó rádió belőle soha, amíg a vezetőség nem landol a kukában.
+1
 #199723  Szerző: p0tyi

Mert a TV2-Index közeli új üzemeltetői körnek nyilvánvalóan vannak hallgatottsági elvárásai.

A többit már átbeszéltük. Pont a Spice Girls korszak volt a rendszerváltás óta valaha volt legsikeresebb időszaka a Petőfinek.
 #199722  Szerző: 007

Az utóbbi pár napban kifejezetten szar zenéket játszanak. Pitbull - Fireball, lotfibegis remixek, pár régebbi agyon játszott szemét... Most miért kell ilyen irányba elvinni? Korábban sem jött be a Spice Girs/TNT vonal. :stare:

Szerintem nem lesz jó rádió belőle soha, amíg a vezetőség nem landol a kukában.
 #199716  Szerző: pébégáz

Lehet, hogy a következő lépés majd az lesz, hogy jönnek a 70-es,80-as évek slágerei.
 #199715  Szerző: pébégáz

Nem tudom, miért kell ilyen Lou Begákat meg Spice Girlsöket játszani. Így akarják feltornázni a hallgatottságot? Aki erre vágyik, az a Retrót hallgatja szerintem.
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 625