[quote="asr27"]Kukac nem csupán seggfej, hanem egy elmebeteg idióta. Szövegértése sincs, nem is értem, hogy dolgozhat ilyen ember rádiónál.
- mondja ezt egy olyan ember aki rasszista, es pitianer modon gyalazkodo... latod, igazsagtalan az elet, mindig a dolgos magyart bantjak a zsidok, a ciganyok, az eu, a negerek, a romanok, a szlovakok es mindenki aki nem magyar... es megis eppen en dolgozom radional...
"Szerinte én rasszista, fasiszta és még nem tudom miket írt, hogy mi vagyok, de leszarom.
Igen utálom a cigányokat, mert eddigi életem során, számtalanszor okoztak nekem anyagi kárt, lelki, testi fájdalmat, már általános iskolás koromban is és ez a mai napig csak fokozódik.
Nem a bőrszínük miatt nem szeretem őket, hanem a viselkedésük, életstílusuk miatt!
Van egy mondás, ami valahogy így szól: Minden roma legalább egy nap 10 percig cigány...
Igen, tudnak rendesek is lenni, addig, amíg el nem jön az a pillanat, amikor elveheti az értékeidet."
- nem csak szerintem, hanem minden joerzesu ember szerint is. ha te igy ertekeled, erdemes lenne egy kicsit szetnezned magadban, lehet hogy eppen te csinalsz valamit rosszul...
ritkan van annal rosszabb mint amikor az emberi ostobasag szuklatokoruseggel parosul... ha te igy gondolkozol, velekedsz masokrol, akkor ne csodalkozz azert ahogy folyton jarsz! ez a sorsod...