RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#130913  Szerző: kukac

asr27 írta:
adminisztrator írta:de értelem szerűen nem azért zavarták ki őket, mert cigányok, hanem azért, mert élősködni próbáló emberek.
De a cigány egyszerűen nem is akar, vagy nem is tud megváltozni soha a büdös életbe! Az összes élősködik, rajtunk adófizetőkön, de még ez sem elég nekik, ki is rabolják az embert, ha van rá lehetőségük!
50 százalékuk nem hajlandó elmenni még közmunkára sem!
- ezt gondolod te! ezert mondjuk mi hogy a baj a te fejedben van!
 #130912  Szerző: asr27

adminisztrator írta:de értelem szerűen nem azért zavarták ki őket, mert cigányok, hanem azért, mert élősködni próbáló emberek.
De a cigány egyszerűen nem is akar, vagy nem is tud megváltozni soha a büdös életbe! Az összes élősködik, rajtunk adófizetőkön, de még ez sem elég nekik, ki is rabolják az embert, ha van rá lehetőségük!
50 százalékuk nem hajlandó elmenni még közmunkára sem!
 #130908  Szerző: markfelt

de értelem szerűen nem azért zavarták ki őket, mert cigányok, hanem azért, mert élősködni próbáló emberek. lásd kanada bevándorlásügyi törvényei...
ennek következtében pl. te se mehetnél oda élősködni.

--

ez jogos, a büdöscigányozás nem. de még egyszer nem írom le.
 #130907  Szerző: kukac

Pasa írta:Ez már egy rétestészta, sose lesz vége. :x
kukac írta:- te aztan erthetsz hozza hiszen mindig magadbol indulsz ki, van osszehasonlitasi alap! :D
Na most igazad van, magamhoz mértelek. Ez jött ki, sajnállak. :D
- bizonyara volt ott eleg referencia. :D
kukac írta:- olyannyira nincs hogy egyfolytaban bizonygatod nekunk! :D
Ebben is igazad van, valóban nincs, de nem is érdemes bizonygatnom, a te szinteden felesleges... :shock:
- akkor miert erolkodsz ennyire gorcsosen? kinek akarsz bizonyitani? ezt nem lehet vedeni, a rasszizmus a legaljasabb emberi eszmerendszer, a bunbakkereses, a masok hibaztatasa - ez mind benne van a megnyilvanulasaidban - ezzel csak a sajat lelki szegenysegedrol adsz bizonysagot... -"...Pasa, Pasa..."
 #130906  Szerző: Glenn

Ez már egy rétestészta, sose lesz vége. :x
kukac írta:- te aztan erthetsz hozza hiszen mindig magadbol indulsz ki, van osszehasonlitasi alap! :D
Na most igazad van, magamhoz mértelek. Ez jött ki, sajnállak. :D
kukac írta:- olyannyira nincs hogy egyfolytaban bizonygatod nekunk! :D
Ebben is igazad van, valóban nincs, de nem is érdemes bizonygatnom, a te szinteden felesleges... :shock:
adminisztrator írta:nagyon-nagyon-nagyon buta hungarikum ez itt kérem, én szégyellném magam azok után, hogy ilyeneket leírok. szerintem egy tetszőleges, tőlünk nyugatabbra lévő országban pofánröhögnének és cikiznének ezért, vagy akár fel is jelentenének.
Hát pont ebben tévedsz jó nagyot. Nem hungarikum ez, mint az előbb írtam. Hány országból zavarták vissza az amúgy EU állampolgár - és így szabadon költözködhető - cigányokat Közép-Európába? És bizony ugyanezek a problémák vannak velük ott is, amiről ugyanígy írnak ott is. Álszent duma, amit itt nyomtok.
:megusta:
 #130903  Szerző: markfelt

fontosnak érzem elmondani, hogy aki szelektív rasszista ("csak a cigányokat, mást nem utálok"), az is rasszista, és aki burkoltan rasszista ("én nem utálom a cigányokat, ugyan, de ezek a hülye svédek itt a faluvégi putriban az agyamra mennek").

nagyon-nagyon-nagyon buta hungarikum ez itt kérem, én szégyellném magam azok után, hogy ilyeneket leírok. szerintem egy tetszőleges, tőlünk nyugatabbra lévő országban pofánröhögnének és cikiznének ezért, vagy akár fel is jelentenének.
 #130902  Szerző: markfelt

asr27 írta:Szerinte én rasszista, fasiszta és még nem tudom miket írt, hogy mi vagyok
asr27 írta:Igen utálom a cigányokat
de hát akkor igaza van kukacnak, nem?
 #130901  Szerző: kukac

[quote="asr27"]Kukac nem csupán seggfej, hanem egy elmebeteg idióta. Szövegértése sincs, nem is értem, hogy dolgozhat ilyen ember rádiónál.
- mondja ezt egy olyan ember aki rasszista, es pitianer modon gyalazkodo... latod, igazsagtalan az elet, mindig a dolgos magyart bantjak a zsidok, a ciganyok, az eu, a negerek, a romanok, a szlovakok es mindenki aki nem magyar... es megis eppen en dolgozom radional... ;)

"Szerinte én rasszista, fasiszta és még nem tudom miket írt, hogy mi vagyok, de leszarom.
Igen utálom a cigányokat, mert eddigi életem során, számtalanszor okoztak nekem anyagi kárt, lelki, testi fájdalmat, már általános iskolás koromban is és ez a mai napig csak fokozódik.
Nem a bőrszínük miatt nem szeretem őket, hanem a viselkedésük, életstílusuk miatt!
Van egy mondás, ami valahogy így szól: Minden roma legalább egy nap 10 percig cigány...
Igen, tudnak rendesek is lenni, addig, amíg el nem jön az a pillanat, amikor elveheti az értékeidet."
- nem csak szerintem, hanem minden joerzesu ember szerint is. ha te igy ertekeled, erdemes lenne egy kicsit szetnezned magadban, lehet hogy eppen te csinalsz valamit rosszul...
ritkan van annal rosszabb mint amikor az emberi ostobasag szuklatokoruseggel parosul... ha te igy gondolkozol, velekedsz masokrol, akkor ne csodalkozz azert ahogy folyton jarsz! ez a sorsod...
 #130900  Szerző: kukac

Pasa írta:
kukac írta:- seggfej aki mondja :)
Akinek mondják... :hehe:
- te aztan erthetsz hozza hiszen mindig magadbol indulsz ki, van osszehasonlitasi alap! :D
kukac írta:naci pedig nyilvan nem lehetek hiszen akkor pont a te allaspontodat kepviselnem!
Nekem nincs ilyen álláspontom, ellentétben veled.
- olyannyira nincs hogy egyfolytaban bizonygatod nekunk! :D
kukac írta:ja, a logikus gondolkodas nem az erosseged
Mondod te, IQ-bajnok. :D
Stüszi, stüszi... :twisted:
- pedig klasszikus: "...vadasz, vadasz..." ;)
  • 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 541