RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#199713  Szerző: djlacee

shadoe írta: 2023.06.27. 15:50 Jóstehetség veszett el bennünk. Amúgy csak kérdezem: Lou Bega miért is jobb, mint egy alter, soft-rock zenéket is bevállaló Petőfi???
Talán azért, mert a trafikban az eladó jobban tud rá lötyögni, mint egy Muse - Compliance -re. Én persze utóbbira szavaznék.
 #199712  Szerző: shadoe

Jóstehetség veszett el bennünk. Amúgy csak kérdezem: Lou Bega miért is jobb, mint egy alter, soft-rock zenéket is bevállaló Petőfi???
 #199711  Szerző: Patrik09

kondalyuk írta: 2023.06.19. 15:14 Ha van olyan dal, ami nem hiányzott a Petőfi Rádió kínálatából, az egy Eagle-Eye Cherry felvétel, de a rotáció bővítése azért dicséretes.
shadoe írta: 2023.06.19. 16:13 Még az OMC, a Mambo No. 5, a Lambada, az Eiffel 65 és a Chumbawamba hiányzik
2023-06-27 08:25 Lou Bega Mambo No. 5 :gülü2: :fuckyou:

2 év után ugyanitt tartunk. Szinte csak említeni kellett. Főleg, hogy az említett "zenék" mennek a Retron is..
 #199709  Szerző: p0tyi

A zenéhez én nem nyúlnék most, a reggeli műsorvezető viszont bocs, de rémes. Meg a weboldal, app szégyenletes. A többi nagyjából összeállt.
 #199708  Szerző: kondalyuk

knoskamatee írta: 2023.06.27. 10:43
kondalyuk írta:Pár hét késéssel végre megérkeztek a nyári sweeperek és music menük.
A rotáció pedig továbbra is szép lassan nyílik.
és? az általam “istenítet” külföldi referencia csatornán, amit fülelni szoktam, ott múlthéten jelentek meg a nyári arculati elemek. nincs benne semmi gáz, főleg nem nagy lemaradás.
Nem negatívan értettem, csak egy évvel ezelőtt már május végén bedobták magukat a nyárba.
p0tyi írta: 2023.06.27. 12:48 De azt elismerem, hogy most már nem faltörő kosként gázolnak bele a hallgatótáborba, mint Titusz után, hanem csak finoman terelgetik május óta. Ez relatív fejlődés.
Viszont a terelés pontos iránya számomra még nem egyértelmű...van itt minden.
 #199706  Szerző: p0tyi

"Hozd ki a legtöbbet a nyárból... magyar zenékkel"
Hát, nem annyira...

De azt elismerem, hogy most már nem faltörő kosként gázolnak bele a hallgatótáborba, mint Titusz után, hanem csak finoman terelgetik május óta. Ez relatív fejlődés.
 #199702  Szerző: knoskamatee

kondalyuk írta:Pár hét késéssel végre megérkeztek a nyári sweeperek és music menük.
és? az általam “istenítet” külföldi referencia csatornán, amit fülelni szoktam, ott múlthéten jelentek meg a nyári arculati elemek. nincs benne semmi gáz, főleg nem nagy lemaradás.
 #199701  Szerző: kondalyuk

Pár hét késéssel végre megérkeztek a nyári sweeperek és music menük.

Kár, hogy a megszűnt PIM-es műsorok helyére nem tesznek valami érdekesebbet, mint egy magyar zenei óra (Boldog óra :lool: )
 #199670  Szerző: altermanus

p0tyi!
Rendben, fogjuk rá, hogy értem amit írsz.
Szakmai szempontokat nem ismerem, de azzal egyetértek, hogy akármennyire is közszolg a rádió nem így kellene működnie.
Ö3 tudom példának hozni, hogy billegett a fejem, miközbe bicikliztem.
De a Kronehitnél is ez van, szóval, lehet azért mert utaztam. Franc tudja, lehet az is, hogy régen szerettem azokat a dalokat, és régen hallottam.
Mindenesetre, olyan szakértő kellene a rádiónak aki ért is valamihez, nem csak valakinek a feneke vége.
Szóval, talán azért volt jobb az alter korszak, mert az szakértő kezekben volt. Mind zenei, mind szerkesztői oldalról.
Persze ezzel lehet vitatkozni, de ha köztünk az aranyközéputat keresem, akkor most jelen ,,piaci(?)" helyzetben az lenne a jobb, ha egy fiatalos, lendületes rádió lenne, ami a 14-25-ös korosztálynak szól. A többire ott a Retro.
 #199668  Szerző: troll

p0tyi írta: 2023.06.24. 17:10 De egy rádiós szakmai fórumon nem lehet olyan állítást tenni ...

A szakmai jelzőn felkacagtam. :lool:

Potyi, az elmúlt 15 évben te vagy itt az EGYETLEN szakmai hozzászóló!!!
  • 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 625