RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#164441  Szerző: frekivadasz

Azért azt remélem érezhető, hogy itt messze nemcsak rólad van szó.
 #164440  Szerző: asr27

frekivadasz írta:Természetesen nem magukkal a topikokkal van a baj. Tessék már érteni amit írtam.
Értettem, csak próbáltam burkoltan válaszolni rá, mint, ahogy te is burkoltan próbálsz nekem beszólni. :)
 #164439  Szerző: frekivadasz

Természetesen nem magukkal a topikokkal van a baj. Tessék már érteni amit írtam.
 #164438  Szerző: asr27

frekivadasz írta:Mondjuk ezért, meg a Music FM, valamint a Politika topikért nem is volna annyira kár.
Ez is egy vélemény. Kérdés, hogy akkor mi a fenéért vagy itt, ha nem tetszik ez a 3 topik?
 #164436  Szerző: frekivadasz

Mondjuk ezért, meg a Music FM, valamint a Politika topikért nem is volna annyira kár.
 #164433  Szerző: asr27

szblcs írta: de láthatjátok, sose pusztul el.
Ne is pusztuljon, kár lenne érte! :)
 #164430  Szerző: noartist

Tessék felkészülni!
Pakoljuk VirtualPro-szerverekre a radiosite.hu-t is! ;)
(off vége)
 #164425  Szerző: markfelt

Attis írta:
Ez nem az Index, vagy ORIGO, könyörgöm.
Még nem. ;) :smoke:
Igaz. Hamarosan elkezdünk mindenhez IS érteni, na majd akkor!
 #164424  Szerző: Attis

Ez nem az Index, vagy ORIGO, könyörgöm.
Még nem. ;) :smoke:
 #164420  Szerző: markfelt

Sebestyén Balázsnak üzenem:

Köszi a cikkmegosztást, de kinyírtad a szerverünket, és rajtunk kívül még pár tucat oldalt fél napra! Most vagy ne legyél ekkora sztár b+, vagy oszd meg a Kreatív Online-ról (őket nem kedveljük), de közölném, erre se lelkileg, se technikailag nem voltunk felkészülve. :D Ez nem az Index, vagy ORIGO, könyörgöm. Mintha egy kis falusi csehóba meghívnál 50.000 embert!

A többi rádiónak és a számtalan, ma pezsgőket bontó ellendrukkernek üzenem:

Tudom, hogy sokatok csőrét böki, hogy még mindig van RADIOSITE, és nem akar már kiveszni, de láthatjátok, sose pusztul el. Egy módon árthattok igazán, ha megosztjátok a cikkeinket. :)
  • 1
  • 763
  • 764
  • 765
  • 766
  • 767
  • 1037