RADIOSITE Fórum

• Sláger FM

#162071  Szerző: kukac

admin írta:Részleteznéd?
itt nem.
 #162062  Szerző: markfelt

kukac írta:
admin írta:
kukac írta: nem egyedi eset és alapos oka van.
Mármint nem egyedi eset Krisztiánt kidobni, és ennek van alapos oka?
pontosan.
Részleteznéd?
 #162053  Szerző: kukac

admin írta:
kukac írta:
admin írta:Őszintén, mire volt jó Klamancsek Krisztiánt kidobni vasárnap délelőttről? Csalódás csalódás hátán eddig az új vezetőség.
nem egyedi eset és alapos oka van.
pontosan.
 #162045  Szerző: markfelt

kukac írta:
admin írta:Őszintén, mire volt jó Klamancsek Krisztiánt kidobni vasárnap délelőttről? Csalódás csalódás hátán eddig az új vezetőség.
 #162043  Szerző: kukac

#162034  Szerző: oldman

Gesztit csíptem, de ez rém gagyi most. Krisztián szombaton van, de még az is jobb lenne, ha ismételnék, mint ez a mostani műsor.
 #162033  Szerző: markfelt

Őszintén, mire volt jó Klamancsek Krisztiánt kidobni vasárnap délelőttről? Csalódás csalódás hátán eddig az új vezetőség.
 #161764  Szerző: markfelt

small írta:
kukac írta:
admin írta:Nem, pont, hogy nem az ő stílusuk. Szokták cseszegetni a konkurenciát, de keselyűzni nem.
Meg ők már nem dolgoznak ott. Ez a legújabb vezetőség ötlete lehet.
Amit a classfm, musicfm fikazzassal műveltek, az alapján pont hogy az o stílusuk, de nekem aztán edesmindegy, aki kitalalta az nagy paraszt volt és kesz.

Nem, pont, hogy nem az ő stílusuk. Szokták cseszegetni a konkurenciát, de keselyűzni nem.

aha, akkor eddig mit műveltek ?
Olvasd el szerintem még egyszer.
 #161759  Szerző: small

kukac írta:
admin írta:Nem, pont, hogy nem az ő stílusuk. Szokták cseszegetni a konkurenciát, de keselyűzni nem.
Amit a classfm, musicfm fikazzassal műveltek, az alapján pont hogy az o stílusuk, de nekem aztán edesmindegy, aki kitalalta az nagy paraszt volt és kesz.

Nem, pont, hogy nem az ő stílusuk. Szokták cseszegetni a konkurenciát, de keselyűzni nem.

aha, akkor eddig mit műveltek ?
 #161158  Szerző: kukac

• 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 102