Gr3g0ry írta:A megértés megértése igazán bonyolult dolog.....Ugyan... Hol van az még a megértés megértésének a megértésétől...
Gr3g0ry írta:A megértés megértése igazán bonyolult dolog.....Ugyan... Hol van az még a megértés megértésének a megértésétől...
admin írta:Segítek!Ohh köszönöm.
Volt egy napirendi pont nyáron a fokozatos teljesítésről, anno azt linkelted. Nem valósult meg, én a minap annak az elutasító határozatát dobtam be (meglepetten, mert addig abban a hitben éltem, hogy átment), feltéve a kérdést, hogy akkor hol is vannak a magyar zenék.
Rá egy hétre megjött a válasz, legalábbis beadták a kérelmet megint.
kukac írta:Segítek!admin írta:most valóban nem értem. ez most a cél?kukac írta: Én megtettem - de vajon te megtetted-e?Nem tetted meg, hiszen nem érted, amit írok.
admin írta:most valóban nem értem. ez most a cél?kukac írta:Nem tetted meg, hiszen nem érted, amit írok.admin írta:Olvasd el és értelmezd kérlek ismét az általam írtakat.Én megtettem - de vajon te megtetted-e?
kukac írta:Nem tetted meg, hiszen nem érted, amit írok.admin írta:Olvasd el és értelmezd kérlek ismét az általam írtakat.Én megtettem - de vajon te megtetted-e?
admin írta:Olvasd el és értelmezd kérlek ismét az általam írtakat.Én megtettem - de vajon te megtetted-e?
Attis írta:Hja, a Balcsin nyaraló NDK-s turistáknak. Ilyen mostanában nem nagyon van (vagy inkább nagyon nincsen), ehhez képest viszont öncélú az audis német-blokk, mert ennyi erővel akkor bármilyen nyelvű blokk lehetne a vételkörzetben elő mikrokisebbség részére.Igen, ez így van. Az Audi miatt. Persze nem minden blokk, csak 1-2.Emlékszem, a Danubiuson és a Juventuson is mentek német hírek reklámok a 90-es években.
Szerintem menő.![]()
És vidéken a rádiózás kb. a 90-es éveket idézi.
Igen, ez így van. Az Audi miatt. Persze nem minden blokk, csak 1-2.Emlékszem, a Danubiuson és a Juventuson is mentek német hírek reklámok a 90-es években.
Szerintem menő.
kukac írta:Olvasd el és értelmezd kérlek ismét az általam írtakat.admin írta:Nyáron már belinkeltem, az indulás után nyújtották be.admin írta:http://mediatanacs.hu/cikk/171169/A_Med ... mu_donteseNa, a ma publikált NMHH napirendek közt ott is a válasz.
Erről tudunk valamit, hogy ezt látva hogy lehet kvázi 1-2% a magyar zenei arány? Én eddig abban a hitben éltem, hogy ezt beadták és megkapták.