Jozsfm964 írta: Ja a DJ Factory. Én is tudok előre felvenni mixet és lejátszani. Nem nagy durr...Mikor leszel hallható bármelyik FM-en is fogható rádión?
Jozsfm964 írta: Ja a DJ Factory. Én is tudok előre felvenni mixet és lejátszani. Nem nagy durr...Mikor leszel hallható bármelyik FM-en is fogható rádión?
adam1400 írta: Viszont van pár új zene:Hát ezeknek nem most kellett volna bekerülniük...
Galantis/Hook N Sling - Love On Me
LP - Lost On You (addal remix)
Burak Yeter/Danelle Sandoval - Tuesday
Clean Bandit/Sean Paul/Anne Marie - Rockabye
Maroon 5/Kendrick Lamar - Dont Wanna Know
Attis írta:Normál esetben korántsem, de mostanában nagyon erős a troposzférikus terjedés.[A vételkörzet van elkúrva?/quote]
Hát......
Nyilván nem arra gondoltam, csak egy nagyon szerencsétlen freki ez. A 105,8 nagyon erős, már Balatonbogláron belekavar. A borkombinátnál pl. teljesen megölik egymást.
admin írta:Magyar zene: szerintem itt is csak formai okok miatt nem kaptak felmentést, szeptember 30 után el se bírálhatta volna a Médiatanács, mint a cikk is írja.A hálózatba kapcsolt frekikkel lehet ez nagyobb gond. Ki tudja, hogy az Ozone mennyit vállalt.
Majd jövő szeptemberig kihúzzák, addig meg leszarják, kapnak érte egy minimális büntetést, oszt kész.
Jozsfm964 írta:Ja a DJ Factory. Én is tudok előre felvenni mixet és lejátszani. Nem nagy durr...... és ennek ellenére sem vagy hallható sehol. Na, ezen kellene elgondolkodni.