RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#119118  Szerző: Sakál

Végül is egyszerűbb lefikázni a hozzászólásokat, mint válaszolni a kérdésemre. Mert kérdést tettem fel legelőször, ha nem lenne egyértelmű! :)
 #119117  Szerző: JoNeS

Nekem azzal semmi bajom hogy vannak akik marhaságot írnak egy fórumba, hiszen a lehetőség adott és mindenki annyit ... amennyi telik Tőle.
Ezzel csak az a gond hogy azok akik csak érdeklődő jelleggel olvasnák a fórumot, a különböző frusztrációk által generált orbitális baromságokból szűrnek le következtetést :)

De abba ne hagyjátok, néha még szórakoztató is ;)

A JoNeS a rám ragadt becenév! Nem én találtam ki és mindenhol vállalom nevem: Hegyi János vagyok. Nekem nem kell kamu nevek mögé bújni ;)
 #119115  Szerző: Sakál

Na, hogy igazságos legyek: 3 órás petting után tényleg hallhattunk egy irgalmatlanul épületes beszélgetést Kapolcsról mintegy 1,5 perc terjedelemben! :lol: :shock:
 #119113  Szerző: Sakál

Ja, meg egy 20 mp-es, előre felvett megszólalásból ne legyen már 5 mp "őőőőőőőőőőőő"... :vomit:
 #119111  Szerző: Sakál

Most megint elmondta JoNeS mindenkinek a nevét, meg hogy feladatok meg Kapolcs meg öregapám leborult farka, meg nem csak hepaj, hanem feladatok, meg valóságshow, meg beszélgetnek Kapolcson keresztanyámékkal a csajok, Stereo Hugi meg Stereo Husi... DE MIKOR??? :hit: :yeah: :wailing: :yuno:
 #119110  Szerző: Sakál

Ezt a Stereo csajok című sztorit csak én nem vágom, hogy mire jó? Gyakorlatilag annyi történik, hogy félóránként elmondanak két kurva jól hangzó mondatot, hogy ez lesz meg az lesz, repülőből ugranak ki, lángost tesztelnek meg Kapolcsra mennek, oszt' itt megáll a dolog... Szóval fog TÖRTÉNNI egyszer valami, vagy ez a baszott nagy hangulatkeltés maga a valóságshow?! Mert egy kicsit eleve irritál ez az egész, de ha már egyszer van, akár még jól is meg lehetne csinálni, viszont ez ami most van, köszönőviszonyban sincs a a színvonallal vagy bármi értelmessel. Szóval valaki, aki képben van, esetleg maga JoNeS elmagyarázhatná, mi a helyzet.
 #119100  Szerző: samsung

Jani98 írta:Csak nálam nem klappol valami?A WinRar nem engedi kicsomagolni a fájlokat..
le kell tölteni az összes part-ot és csak akkor engedi
 #119098  Szerző: noartist

Csak nálam nem klappol valami?A WinRar nem engedi kicsomagolni a fájlokat..
 #119090  Szerző: samsung

Valami brutálok ezek a 2008-as felvételek... Mennyivel összerakottabb volt a rádió zenei és technikai részen is...élmény hallgatni
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 470