RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#199612  Szerző: pébégáz

A mostszol.hu-n megnéztem : két év után került vissza a Spice Girls a rotációba.
 #199611  Szerző: pébégáz

A 2 hónap múlva esedékes átalakításnál pedig nem megerősített hírek szerint jön a Cotton-Eye Joe, a Barbie Girl, Scatman és Captain Jack is heavy rotationben, órakezdő zenének.
Az az iszonyat ebben, hogy még hihető is...
[/quote]

Az előbb ment le a Spice Girls-Wannabe, tehát úgy tűnik, hogy igazad lesz.

Retrófi Rádió. Minden idők legnagyobb zenéiben első.
 #199598  Szerző: shadoe

kondalyuk írta: 2023.06.19. 15:14 Ha van olyan dal, ami nem hiányzott a Petőfi Rádió kínálatából, az egy Eagle-Eye Cherry felvétel, de a rotáció bővítése azért dicséretes.
Még az OMC, a Mambo No. 5, a Lambada, az Eiffel 65 és a Chumbawamba hiányzik Janet Jackson legXarabb számával és csak azzal az eggyel, a Together Again-nel.
A 2 hónap múlva esedékes átalakításnál pedig nem megerősített hírek szerint jön a Cotton-Eye Joe, a Barbie Girl, Scatman és Captain Jack is heavy rotationben, órakezdő zenének.
Az az iszonyat ebben, hogy még hihető is...
 #199594  Szerző: kondalyuk

Ha van olyan dal, ami nem hiányzott a Petőfi Rádió kínálatából, az egy Eagle-Eye Cherry felvétel, de a rotáció bővítése azért dicséretes.

A music menüket viszont illene lecserélni, azelőtt 2-3 havonta frissültek, külön a nyárra is, most meg 7. hónapja hallgatjuk a mostaniakat, miközben a dalok fele már nincs is rotációban.

Illetve az esti műsorrendet is lehetne frissíteni, így, hogy vannak műsorok, amik megszűntek.
 #199577  Szerző: p0tyi

Vannak jó hírek is: a 12-13 közti magyar zenei gettót januárban ugyebár megfelezték, de még így is túl sok magyar dal ment délben. Mostantól már az sincs, csak a szokásos rotáció. És 19-20 közt se lett több.

Kb. 2015 óta vártuk ezt. Végre! :yes:
 #199535  Szerző: altermanus

Nem gondolnám, hogy az lenne a jó, hogy 1 magyar alter 2 külföldi pop.
Az lenne a jó, hogyha inkább pop lenne, mint alter (magam ellen beszélek).
A Dankón meg hozhatnának egy olyan idősávot, ami magyar és Alter, Urban és Underground zenei irány lenne.
Én este 9 és éjfél között hallhatnám szívem szerint, és nem világzene lenne, hanem... (nem adok ötleteket)
Én még ennek látnám értelmét.
Rádiózás szempontjából sokkal többre mennénk egy fiatalos pop rádióval.
 #199534  Szerző: 007

Most ez már sosem lesz alter? Vagy valami hallgatható? Mert kb minden harmadik zenénél megnéztem, hogy nem kapcsoltam-e át véletlenül a rádió 1-re... Ha ez az új "irány", akkor érdemes gyorsan satuzni és visszakanyarodni. :ayfkm:
 #199522  Szerző: djlacee

Durva, hogy ez még mindig működik

http://mr2-log.blogspot.com/
 #199512  Szerző: p0tyi

Csak hát sajnos a tűz felégetett 700.000 hallgatót, mert nem így kell rádiózni. Ez, amit produkáltak, szakmailag nem fogadható el. Most is ez következik, ha ez az irány, van még kinek lekoccolnia, bár most valamivel finomabbnak tűnik az átmenet.

Ettől függetlenül örülök, hogy a vájtfülű fórumosok egy részének tetszik.
 #199511  Szerző: kondalyuk

noartist írta: 2023.05.03. 08:37 Nem tisztem védeni, de a Béli Ádám-korszak volt szerintem a legjobb a Titusz-éra után. Már a kicsit döcögős, nagy novemberi megújulás előtt is. Nem volt tökéletes, de volt benne tűz, tenni akarás. [...]
Ahogy figyelem a rotáció alakulását, szerintem pont ezt az irányt lőtték be. Már most sokkal változatosabb a kínálat, mint pár hete.
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 625