Gyurii írta:Szimpla ürügy volt az árvíz. Állítom fog szólni egyből más adó a beígért 1 hónapos "ideiglenes" rádió után.Tegnap egész hosszan hallgattam. A 16 órás hírek után Mátyus Kati beköszönése alatt megjelent egy tuc-tuc aláfestő, ameddig általános infókat mondott az árvízről, majd Garamvölgyi telefonos kapcsolásával keverték le. Az első naphoz képest vannak már értékelhető szignálok (btw: jól hallom, hogy a station voice a Petőfis gyerek???), pofásodik az arculat, az biztos...
(Amúgy kíváncsi leszek, hogy mondjuk 2 hét múlva milyen tartalom fog szólni az ÁRVÍZ FM-en, addigra már annyira lefog csengeni, hogy kutyát se érdekel majd már bocs.)
Én rögtön arra gondoltam, - ahogy Gyurii írod - hogy az árvíz egy ürügy arra, miért lehessen használni a frekicsomagot, "próbálkozgatni" rajta, majd egy jól irányzott jogi aktussal előbb-utóbb közszolgálati csomaggá tenni, és azon az MTVA indítana egy másik zenés, informatív állomást. Mondjuk a Juventus (Sláger) CD-it leporolva a 40+ -os Omegán felnőtt kamionsofőr rétegnek szólóan... (egyébként nem lenne rossz egy ilyen, csak mondjuk kereskedelmi formában...)