RADIOSITE Fórum

• Danubius Rádió

#11663  Szerző: egon

Tavaly még úgy volt,hogy meghoszabitja a médiahatóság a Danubius és a Sláger Rádió frekvencia engedélyét!
Ami ugye jövö év Január 1.én jár le!
A Danubius és a Sláger versenybe szállhat a frekvenciákért?
Vagy új rádiók szállhatnak versenybe csak?Ugy tudom,hogy a Rádió Café is versenybe száll.
 #11431  Szerző: Chriss

igen, az nekem is feltűnt, hogy mi a picsának hív meg bárkit is ebbe a fostalicska műsorba, ha folyamatosan ő ugat?
csak az ő nézetei, az ő gondolatai...

egyébként a Titusz becsületére legyen mondva, néhányszor próbált értelmesen megszólalni, de aztán ráhagyta, mert mindig leugatta, szerintem azt gondolta magában, úgyis az vagyok, aki, ez a csíra Superman meg hadd szerepeljen...
ennek egyébként hangot is ad az utolsó 3 percben, ha figyelmesen nézitek:
"amióta én vagyok a vezér..." :o
Superman le is csapja a labdát, a maga alpári, vulgáris stílusában!

egyébként ez a Dugovics Titusz az egész beszélgetés alatt egy önelégült békára hasonlít, kipukkadás előtt, akit úgysem talál meg a gólya...
de megtalál, hidd el, csak idő kérdése!
apropó, szakma!
nagy önelégültségedben sikerült már az eredményt 28-1-ről 28-2-re felhozni a Slágerrel szemben??? :lol:
 #11419  Szerző: Flash

Chriss írta:úristen, de szánalmas műsor ez!
alapvetően sosem nézem a magyar emtívít, mert nincs benne a kábel csomagban, interneten meg lusta vagyok rákeresni bizonyos média dolgokra, de ez az én gondom...
az viszont már közügy, hogy ennek a Supermannek vagy ki ez, egy értelmes mondata és kérdése sincs, minden második szava bazdmeg és szar!
a Titusz meg tövig leszopja már az elején, hogy "imádom, amit csinálsz és iszom szavaid..."
majdnem elhánytam magam!

ez a modern kúltúra, a fiataloknak szánt média jövő???
Supermanekkel, Tituszokkal, Spigiboyokkal?
komolyan mondom, a Jeszenszky-t lehet, hogy sokan utálják, de ő még valamennyire hiteles számomra, bármit is képvisel... (nem politikailag értem...)
Hát ha te már ezt mind kimondtad, amit én is gondolok, akkor csak bólogatni tudok erre, ami írtál.

A Swung is jó volt, amíg ott volt Nagy Sanyi, meg a Kannibálok, de őket persze faszán kirúgták, nehogy már legyen egy értelmes műsor is az emtívín. Ezt a hülyét kell nézni mindig, aki folyamatosan, másfél órán keresztül a SEMMIRŐL beszél úgy, hogy szóhoz se hagyja jutni a vendégeit.
 #11418  Szerző: mg

Erdélyi jó arc lenne, de ezt az MTV-s műsort látványosan leszarja.
én a valódi intellektuális suttyóparasztságot amúgy igen szeretem a médiában, mint pl Csiszár Jenő anno az Apukám Világában, erre Erdélyi is képes lenne, de magával a Swunggal lehet valami baj, talán a légköre meg a teljes koncepciónélküliség, de pl. Winkler is elvérzett benne, aki pedig igencsak benne van a média jóarcai top 10-es listámban :)
 #11417  Szerző: Chriss

úristen, de szánalmas műsor ez!
alapvetően sosem nézem a magyar emtívít, mert nincs benne a kábel csomagban, interneten meg lusta vagyok rákeresni bizonyos média dolgokra, de ez az én gondom...
az viszont már közügy, hogy ennek a Supermannek vagy ki ez, egy értelmes mondata és kérdése sincs, minden második szava bazdmeg és szar!
a Titusz meg tövig leszopja már az elején, hogy "imádom, amit csinálsz és iszom szavaid..."
majdnem elhánytam magam!

ez a modern kúltúra, a fiataloknak szánt média jövő???
Supermanekkel, Tituszokkal, Spigiboyokkal?
komolyan mondom, a Jeszenszky-t lehet, hogy sokan utálják, de ő még valamennyire hiteles számomra, bármit is képvisel... (nem politikailag értem...)
 #11411  Szerző: MrG

Flash írta:Hétfőn a Swungban vendég volt a Titusz.
Hát ez az értelmetlen, bamba tekintet, amit ez a csávó produkált, az katasztrófa volt. És ilyen emberek kerülnek be országos rádiókba vezérigazgató-helyettesnek.
Hát valóban nem képernyő-kompatibilis a csávó. :lol:
Vissza lehet nézni az mtv.co.hu-n. 3/3-as videó.
 #11409  Szerző: Flash

Hétfőn a Swungban vendég volt a Titusz.
Hát ez az értelmetlen, bamba tekintet, amit ez a csávó produkált, az katasztrófa volt. És ilyen emberek kerülnek be országos rádiókba vezérigazgató-helyettesnek.
 #11081  Szerző: Chriss

NagyBela írta:Chriss!

Én nem feltétlenül a Tituszt bántanám, van neki ugyebár egy főnőke aki a Titusz utasításaira áment mond! (Ezek szerint nem sokat ért hozzá az sem) Amúgy meg nem értem, hogy a rádióban miért van szükség programigazgatóra, produkciós asszisztensre a jáksó mellé, (apropó jáksó laci is mehetne már pihenőre mert az ő műsora sem olyan már, mint 10 éve) hírirgazgatóra elvégre nem Tv-ről van szó, stb.....

Tituszra visszatérve, ezen a programon nem sok minden igazgatni való van, de inkább hallgatom Vadon Balázst mint anno Majkát.... ;)
A Bartucz László volt ott a főmufti dec 13-ig!
Aztán rejtélyesen lelépett, most jön Földes Ádám a vezig székbe, aki előtte 10 évig kerig volt a Slágernél...
A Tituszról nincs hír...

Ha tönkretevésről beszélünk, akkor 2007 nyara óta ez kettőjük munkája!

Ma éppen megint odatévedtem délután és ismét megállapítottam, hogy ez a rádió borzalmas!
Elkaptam az Argyelán Kriszta egy megszólalását, 2 zenét kevert botrányosan és közben rátette a Kimnowak - Gyémánt introjára a saját szövegét (miután semmi sem élő), de úgy, hogy ahogy megszólalt a Kimnowak, a Krisztából egy hangot sem lehetett érteni...
amatőr országos szégyen rádió, gondoltam és tovább tekertem az ellenségre...
a Sláger is nulla, de az a nulla valahogy jobb, mert össze van rakva...

tényleg jó lenne, ha újra pályáztatnák ezeket a frekiket, legyen már igazi szabad verseny és kapitalizmus ebben az országban!
és persze győzzön a jobb! ha ugyanazok, akkor ugyanazok...
pl a médiája megmutatja egy ország színvonalát, a miénkét is...
 #11047  Szerző: NagyBela

Chriss!

Én nem feltétlenül a Tituszt bántanám, van neki ugyebár egy főnőke aki a Titusz utasításaira áment mond! (Ezek szerint nem sokat ért hozzá az sem) Amúgy meg nem értem, hogy a rádióban miért van szükség programigazgatóra, produkciós asszisztensre a jáksó mellé, (apropó jáksó laci is mehetne már pihenőre mert az ő műsora sem olyan már, mint 10 éve) hírirgazgatóra elvégre nem Tv-ről van szó, stb.....

Tituszra visszatérve, ezen a programon nem sok minden igazgatni való van, de inkább hallgatom Vadon Balázst mint anno Majkát.... ;)
 #10815  Szerző: Chriss

Szerintem alapszabály, hogy egy műsor hallgatottságát nem az sms-ek/betelefonálók száma határozza meg! Mint ahogy egy kívánságműsor sem azoknak szól (elsősorban), akik kérnek benne, hiszen a passzív többség nem ír és nem telefonál, viszont akkor is jó zenéket akar hallani és persze jó műsort! Ha legközelebb is sms-ekre vagy telefonálókra fognak hivatkozni, akkor már tényleg baj lehet, most sem kellett volna, nyilatkozatban nagyon szabadjára vannak engedve, nem biztos, hogy minden esetben jót tesznek vele maguknak és a rádiónak...

Én nem szeretem a Balázsékat, de 2 hét után a STOP-on ilyeneket leírni szerintem is aljasság és minden alapot nélkülöz!

Amit mg ír, abban is nagy igazság van, hogy kéne oda egy háttér szerkesztői stáb, mert a Bumerángot roppant szerkesztői csapat csinálja, ez ellen hadba küldeni 3 embert (+ 1-2 technikust) nagy bátorság... (biztos halál... :lol: )

Nekem egyébként régóta meggyőződésem, hogy a Danubius a Titusz vezetése alatt teljesen olyan lett, mint egy vidéki rádió, nem feltétlenül a negatív értelemben...
Mi kell a "parasztnak"? Röhögjünk, szóljon a tuc-tuc és legyen délben kívánságműsor! Ez kb 1999-től 2003-ig volt divat vidéki rádiókban, ahol lehetett, utána sok helyen változtattak, a Dan korábban sosem volt ilyen, most ilyen lett!
Elegancia, tudás és sárm nulla, csörömpölés, felületesség, alpáriság, dilettantizmus maximális!
Annyira ordít a napközbenről, hogy úgy van összehányva a Dalet-en, egy mp nem élő, minden percre ki van számolva, így nem ritka, hogy felénél simán lekevernek dalokat, valami fostalicska kötelező mutatvány miatt...

Az úgynevezett adult contemporary, main stream vonalat, ami Ny-Európában piacvezető stílus zenében és műsorvezetői viselkedésben, már meg sem említem...

Nagy kár a Danubius-ért!
  • 1
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 109