Szerintem alapszabály, hogy egy műsor hallgatottságát nem az sms-ek/betelefonálók száma határozza meg! Mint ahogy egy kívánságműsor sem azoknak szól (elsősorban), akik kérnek benne, hiszen a passzív többség nem ír és nem telefonál, viszont akkor is jó zenéket akar hallani és persze jó műsort! Ha legközelebb is sms-ekre vagy telefonálókra fognak hivatkozni, akkor már tényleg baj lehet, most sem kellett volna, nyilatkozatban nagyon szabadjára vannak engedve, nem biztos, hogy minden esetben jót tesznek vele maguknak és a rádiónak...
Én nem szeretem a Balázsékat, de 2 hét után a STOP-on ilyeneket leírni szerintem is aljasság és minden alapot nélkülöz!
Amit mg ír, abban is nagy igazság van, hogy kéne oda egy háttér szerkesztői stáb, mert a Bumerángot roppant szerkesztői csapat csinálja, ez ellen hadba küldeni 3 embert (+ 1-2 technikust) nagy bátorság... (biztos halál...

)
Nekem egyébként régóta meggyőződésem, hogy a Danubius a Titusz vezetése alatt teljesen olyan lett, mint egy vidéki rádió, nem feltétlenül a negatív értelemben...
Mi kell a "parasztnak"? Röhögjünk, szóljon a tuc-tuc és legyen délben kívánságműsor! Ez kb 1999-től 2003-ig volt divat vidéki rádiókban, ahol lehetett, utána sok helyen változtattak, a Dan korábban sosem volt ilyen, most ilyen lett!
Elegancia, tudás és sárm nulla, csörömpölés, felületesség, alpáriság, dilettantizmus maximális!
Annyira ordít a napközbenről, hogy úgy van összehányva a Dalet-en, egy mp nem élő, minden percre ki van számolva, így nem ritka, hogy felénél simán lekevernek dalokat, valami fostalicska kötelező mutatvány miatt...
Az úgynevezett adult contemporary, main stream vonalat, ami Ny-Európában piacvezető stílus zenében és műsorvezetői viselkedésben, már meg sem említem...
Nagy kár a Danubius-ért!