RADIOSITE Fórum

• Paramount Global (MTV, Nick, Comedy Central, Paramount Network, stb.)

#10354  Szerző: mg

Chester írta:" jobb felsőben MTV One műsorajánló,"
Sztem ez is fölösleges, hisz Magyarországon hivatalosan nem lehet nézni, legalább is kábeleken nincs, mivel van helyi MTV.
mi kedvünkért majd leszedik :)
 #10352  Szerző: rsite1

Erre gondoltam: "hisz Magyarországon hivatalosan nem lehet nézni, legalább is kábeleken nincs, mivel van helyi MTV."
 #10349  Szerző: rsite1

Chester írta:Sztem ez is fölösleges, hisz Magyarországon hivatalosan nem lehet nézni, legalább is kábeleken nincs, mivel van helyi MTV.
És akkor mivan?
 #10348  Szerző: Zoshi

" jobb felsőben MTV One műsorajánló,"
Sztem ez is fölösleges, hisz Magyarországon hivatalosan nem lehet nézni, legalább is kábeleken nincs, mivel van helyi MTV.
 #10341  Szerző: Pasa

Olasz feeling. :) '93-ban ott már legalább két sarokban volt valami, de némelyik adón mind a négyen.
 #10335  Szerző: mlaszlo

jeek írta:Oh, tetszik az MTV Hitsen ez a megoldás ami most van. A képernyő bal alsó sarkában az aktuális és következő klipp előadója váltakozik, most épp:
NOW: The Killers
NEXT: Flo Rida feat T-Pain
Én őszintén szólva fölöslegesnek tartom, mert már majdnem mindegyik sarokban van valami. Bal felsőben a nagy MTV Hits logó, alatta az éppen futó műsor címe, jobb felsőben MTV One műsorajánló, bal alsóban pedig ez a now&next klipp infó. Egy Musicmax szerű csatornán még elmenne, de ezen a csatornán szerintem fölösleges.
 #10332  Szerző: tomee87

Oh, tetszik az MTV Hitsen ez a megoldás ami most van. A képernyő bal alsó sarkában az aktuális és következő klipp előadója váltakozik, most épp:
NOW: The Killers
NEXT: Flo Rida feat T-Pain
 #10206  Szerző: Zoshi

mlaszlo írta:Mr. Bean-maraton a hétvégén

"Az angol humor egyik legismertebb alakja, Mr. Bean egész hétvégén a Comedy Centralon szórakoztat.

A Comedy Central Mr. Bean-hétvégét tart január 10-én és 11-én. A portréfilm mellett szombaton és vasárnap műsorra kerül a sorozat 14, egyenként félórás epizódja. Rowan Atkinson maga is mesél világhírű Mr. Bean-ről és persze saját életéről. A figurát alakító Rowan Atkinsonról is előkerül egy-két gyerekkori videó, a színész kollégái - Jeff Goldblum és Burt Reynolds - pedig mesélnek róla."
Ezt nézni fogom. ;)
 #10138  Szerző: molnarb

Mauro írta:
molnarb írta:MTV-n csúszik a gép meg a hang egy jó 0,5-1 másodpercet.
Ezt régebben is csinálta. Hol lehet vajon hiba?
Már helyrejött.
  • 1
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 106