RADIOSITE Fórum

• TV2 Csoport (TV2, SuperTV2, FEM3, Mozi+, Izaura TV, Spíler 1-2, TV2 Séf, stb.)

#100289  Szerző: Roger

* a Jóban Rosszban promói már-már felérnek egy horror filmével...mint ha a Kaptárt nézném... :hit:
 #100288  Szerző: mlaszlo

csadam írta:Az Activity ismétlése nagyon szépen néz ki... A kép 4:3-as, és a kép teteje és az alja le van vágva, és így megy 16:9-ben... A logo és a korhatár-karika a képaránynak megfelelő...
Mit várjunk majd a SuperTV2-től, ha a főcsatornán ennyire spórolnak? 10 éves Activity-t előszedni? Előtte meg Sas kabaré ...
Hétköznap főműsoridőben pedig az amúgy sem sikeres Ezek megőrültek! c. műsort ismétlik.
Az RTL legalább csak hétköznap délelőtt spórol.
 #100287  Szerző: csadam

Az Activity ismétlése nagyon szépen néz ki... A kép 4:3-as, és a kép teteje és az alja le van vágva, és így megy 16:9-ben... A logo és a korhatár-karika a képaránynak megfelelő...
 #99942  Szerző: markfelt

Szerintem félreértitek, ez a Hulu és a Netflix nem olyan, mint a UPC Videotár, vagy a YouTube, hogy 20 percet kell keresgéned, mire találsz valami használhatót.

Mellesleg a TV-n is nagyon sokan órákig csak kapcsolgatnak.
 #99941  Szerző: tomee

mlaszlo írta:Azért több az, mint 1,2 millió, nagyobb nézettsége szokott lenni. Persze csökkent az elmúlt évek alatt, de azért az még mindig nagy teljesítmény, hogy ennyi konkurens csatorna megjelenése ellenére is tartják a piacvezető pozíciót.
Az meg hogy hova tűnt a többi néző, nagy részük maradt az RTL-nél, csak éppen másik csatornájuknál (pl. Film+, Cool).
Nyilván így van, de ehhez az is kellett, hogy az RTL nagyon okosan résen legyen, és felvásárolja az IKO-t. A TV2 meg akármilyen jól bejáratott műsort képes fél perc alatt megbuktatni.

Pasa, én sem hiszem, hogy a tévé el fog tűnni, de azt sem hittem, hogy valaha fél perc alatt beszerezhetek bármilyen filmet vagy zenét anélkül, hogy ki kéne tennem a lábam otthonról. Még ha ez elég nagy közhely is. A 40 feletti korosztállyal ellentétben a mostani 10-20-30-asok pedig előbb fognak számítógép elé leülni, mint tévé elé, ez tény.

A hangsúly itt az interaktivitáson van, amit a tévé nem ad, viszont más igen, és a rádióval ellenben a tévének és ezzel a műsorokhoz való hozzájutásnak van alternatívája. A fiatal pedig, aki később az idősebb korosztály részét fogja képezni, igenis fog energiát abba ölni, hogy azt nézze, amit akar, ahelyett, hogy a szemét között kelljen kutakodnia. Már ha egyáltalán időt és energiát jelent, mert a Hulu sem a letöltésről szól már.
 #99939  Szerző: mlaszlo

tomee írta: Azért az túlzás, hogy virágzanak. Egy Barátok Közt-öt 10 éve még kb. 3 millióan néztek most meg örülnek, ha 1,2 milliót össze tudnak valahogy kaparni. És az a 1,8 millió ember valahova eltűnt, csak az RTL-ről.
Azért több az, mint 1,2 millió, nagyobb nézettsége szokott lenni. Persze csökkent az elmúlt évek alatt, de azért az még mindig nagy teljesítmény, hogy ennyi konkurens csatorna megjelenése ellenére is tartják a piacvezető pozíciót.
Az meg hogy hova tűnt a többi néző, nagy részük maradt az RTL-nél, csak éppen másik csatornájuknál (pl. Film+, Cool).
 #99938  Szerző: mlaszlo

Pasa írta:
adminisztrator írta:Szerintem ez fogja kinyírni a tévét,
Szerintem nem fogja kinyírni, csak átalakítani. Emlékezz, mit jósoltak a 90-es évek végén a tematikus csatornák megjelenésekor: a vegyes kínálatú tévék eltűnnek, mert a tematikus adókon bárki bármikor neki való műfajt nézhet. Hát nem hogy nem tűntek el, hanem virágzanak...
Ebben igazad van, azt is jósolták, hogy a digitális műsorszórás elindulásával is milyen nagy változások lesznek, egyenként választható csatornák, de nem jött be ez a modell, mert olyan drága volt, hogy sem az előfizetőknek, sem a csatornáknak nem érte meg.
 #99937  Szerző: mlaszlo

adminisztrator írta:Íme a logo:
Kép

(forrás: SZTNH)
Miért nem előre kerül a "Super" felirat, miért a 2-es után?
 #99934  Szerző: Glenn

Mégis ezek a legnézettebb csatornák még mindig. Sokan pedig szeretnek ledőlni a fotelbe, és a távirányítóval lépkedni a csatornák között. Nem olyan vonzó ám mindenkinek az, hogy ma már bármi letölthető, mert az plusz munkával jár. Szerintem, ha szűkül is a nézettség, de televízió mindig lesz. Éppen úgy, mint ahogy a zeneletöltés sem nyírta ki a rádiókat.
 #99929  Szerző: tomee

Pasa írta:Szerintem nem fogja kinyírni, csak átalakítani. Emlékezz, mit jósoltak a 90-es évek végén a tematikus csatornák megjelenésekor: a vegyes kínálatú tévék eltűnnek, mert a tematikus adókon bárki bármikor neki való műfajt nézhet. Hát nem hogy nem tűntek el, hanem virágzanak...
Azért az túlzás, hogy virágzanak. Egy Barátok Közt-öt 10 éve még kb. 3 millióan néztek most meg örülnek, ha 1,2 milliót össze tudnak valahogy kaparni. És az a 1,8 millió ember valahova eltűnt, csak az RTL-ről.
  • 1
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 203