Esperes rengeteget bénázik.. Most is szignál nélkül ment le több zene is egymás után, aztán a daily top5-ot is össze vissza nyomkodta.. Azért június óta megtanulhatta volna
admin írta:Erdélyben a legtöbb rádiónál van egy külön műsorvezető a hétvégi kívánságműsorra..adam1400 írta:ennek a szombati és vasárnapi esti kivánságműsornak mi értelme van ha nincs is bent a műsorvezető? láttam a music topicba szidják a musicet hogy ott a hétvége konzerv,de azt azért tegyük hozzá hogy ott legalább hétvégén is bent vannak a műsorvezetők a kivánságműsorba. Miért nem lehet felvenni valakit?Ez egy teljesen jogos felvetés, programmingon spórolni bosszantóan proli dolog. Ezek nem olyan vészes költségek ráadásul. Nem biztos, hogy megtérül, de a presztizsértéke nagy. Ne nézzük már hülyének a hallgatót, mert bizony az átlagnak is feltűnik, hogy valami nem stimmel.
Az egy dolog, hogy ez a Rádió 1 topic, ez most nem kimondottan rájuk vonatkozik, hanem a legtöbb magyar rádióra. Ilyen nyugaton, de még tőlünk keletebbre sincs, a több napra előre konzervezés, vagy több hetes műsorokat ismétlés úgy, hogy erre nem hívják fel a figyelmet. Ez nagyon béna, magára valamit adó kereskedelmi rádiónak ezt nem szabadna megtennie.
adam1400 írta:ennek a szombati és vasárnapi esti kivánságműsornak mi értelme van ha nincs is bent a műsorvezető? láttam a music topicba szidják a musicet hogy ott a hétvége konzerv,de azt azért tegyük hozzá hogy ott legalább hétvégén is bent vannak a műsorvezetők a kivánságműsorba. Miért nem lehet felvenni valakit?Ez egy teljesen jogos felvetés, programmingon spórolni bosszantóan proli dolog. Ezek nem olyan vészes költségek ráadásul. Nem biztos, hogy megtérül, de a presztizsértéke nagy. Ne nézzük már hülyének a hallgatót, mert bizony az átlagnak is feltűnik, hogy valami nem stimmel.
Wolfman írta:ADrive a csúcs nálam. ( 60 napig free a 10 terrás csomag ) Oda dobd fel, vagy csinálj egy torrent fájlt.dkemeny77 írta:*50 GB
Lehet egy MEGA tárhely megoldaná a dolgot (60 GB)
Én a MEGA-t nem javasolnám, mert mostanában egyre többet nyafog indokolatlanul (sávszélességi kvóta).
Javaslom a MediaFIre-t, ők is adnak eleinte 10 GB-ot, amit fel lehet tornázni 50-re.
dkemeny77 írta:*50 GB
Lehet egy MEGA tárhely megoldaná a dolgot (60 GB)
IstvánB írta:Lehet egy MEGA tárhely megoldaná a dolgot (60 GB)dkemeny77 írta:MegtaláltamIstvánB írta:Anno kiírtam 13 dvdre, hétvégén megkeresem.
Örökké hálás lennék!
robert11 írta:Azt nem értem hogy a Klubot akkor mért nem sikerült Orbánéknak elhallgattatni? Mért menekült meg? Rádió1nek nemvolt akkor szerencséje nemtudtak pályázni arra 2 frekire köztük volt a mostani is ugye 92 9 és 96 4 volt a 2 freki amire pályáztak és egyiket se fogadták el.A Klubrádió évekig küzdött a frekvenciáért, óriási jogi munka volt, és még mindig nincs vége. Az pedig puszta szerencse, hogy egy nap adásszünet se volt.admin írta:janos01 írta:Szörnyű, ami ebben az országban folyik. Csak a haverok jutnak hozzá mindenhez, az ellenségektől mindent elvesznek. Pl. Class FM. A haver rádiójának viszont mindent lehet. Amúgy meg, csak a saját médiát hallgathatod, semmi más országos, nem diktátorhoz kötödő rádió sem lesz az országban. Valószínűleg ezért hallgat el a Class is. Undorótó...1) a Class FM is haver volt annak idején
És aki írja, hogy ne politikázzunk, az valószínűleg nem ismeri az ország helyzetét. Nem lehet, SAJNOS, nem politikázni ebben az országban.
2) az előző kormányok alatt is csak a haverok kaptak szót