RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#160299  Szerző: thenewdeam0n

Esperes rengeteget bénázik.. Most is szignál nélkül ment le több zene is egymás után, aztán a daily top5-ot is össze vissza nyomkodta.. Azért június óta megtanulhatta volna
 #160296  Szerző: Milán

Lehet hogy hülyeséget írok, de az éjszakai műsor nem konzerv?
 #160293  Szerző: thenewdeam0n

admin írta:
adam1400 írta:ennek a szombati és vasárnapi esti kivánságműsornak mi értelme van ha nincs is bent a műsorvezető? láttam a music topicba szidják a musicet hogy ott a hétvége konzerv,de azt azért tegyük hozzá hogy ott legalább hétvégén is bent vannak a műsorvezetők a kivánságműsorba. Miért nem lehet felvenni valakit?
Ez egy teljesen jogos felvetés, programmingon spórolni bosszantóan proli dolog. Ezek nem olyan vészes költségek ráadásul. Nem biztos, hogy megtérül, de a presztizsértéke nagy. Ne nézzük már hülyének a hallgatót, mert bizony az átlagnak is feltűnik, hogy valami nem stimmel.

Az egy dolog, hogy ez a Rádió 1 topic, ez most nem kimondottan rájuk vonatkozik, hanem a legtöbb magyar rádióra. Ilyen nyugaton, de még tőlünk keletebbre sincs, a több napra előre konzervezés, vagy több hetes műsorokat ismétlés úgy, hogy erre nem hívják fel a figyelmet. Ez nagyon béna, magára valamit adó kereskedelmi rádiónak ezt nem szabadna megtennie.
Erdélyben a legtöbb rádiónál van egy külön műsorvezető a hétvégi kívánságműsorra..
 #160290  Szerző: markfelt

adam1400 írta:ennek a szombati és vasárnapi esti kivánságműsornak mi értelme van ha nincs is bent a műsorvezető? láttam a music topicba szidják a musicet hogy ott a hétvége konzerv,de azt azért tegyük hozzá hogy ott legalább hétvégén is bent vannak a műsorvezetők a kivánságműsorba. Miért nem lehet felvenni valakit?
Ez egy teljesen jogos felvetés, programmingon spórolni bosszantóan proli dolog. Ezek nem olyan vészes költségek ráadásul. Nem biztos, hogy megtérül, de a presztizsértéke nagy. Ne nézzük már hülyének a hallgatót, mert bizony az átlagnak is feltűnik, hogy valami nem stimmel.

Az egy dolog, hogy ez a Rádió 1 topic, ez most nem kimondottan rájuk vonatkozik, hanem a legtöbb magyar rádióra. Ilyen nyugaton, de még tőlünk keletebbre sincs, a több napra előre konzervezés, vagy több hetes műsorokat ismétlés úgy, hogy erre nem hívják fel a figyelmet. Ez nagyon béna, magára valamit adó kereskedelmi rádiónak ezt nem szabadna megtennie.
 #160289  Szerző: adam1400

ennek a szombati és vasárnapi esti kivánságműsornak mi értelme van ha nincs is bent a műsorvezető? láttam a music topicba szidják a musicet hogy ott a hétvége konzerv,de azt azért tegyük hozzá hogy ott legalább hétvégén is bent vannak a műsorvezetők a kivánságműsorba. Miért nem lehet felvenni valakit?
 #160282  Szerző: IstvánB

Felteszem a nasomra aztán torrentet csinálok belőle. De idővel, elég sok dolgom van, meg nem egy gyors folyamat.
 #160281  Szerző: thenewdeam0n

Wolfman írta:
dkemeny77 írta:
Lehet egy MEGA tárhely megoldaná a dolgot (60 GB)
*50 GB
Én a MEGA-t nem javasolnám, mert mostanában egyre többet nyafog indokolatlanul (sávszélességi kvóta).
Javaslom a MediaFIre-t, ők is adnak eleinte 10 GB-ot, amit fel lehet tornázni 50-re.
ADrive a csúcs nálam. ( 60 napig free a 10 terrás csomag ) Oda dobd fel, vagy csinálj egy torrent fájlt.
 #160279  Szerző: Wolfman

dkemeny77 írta:
*50 GB
Én a MEGA-t nem javasolnám, mert mostanában egyre többet nyafog indokolatlanul (sávszélességi kvóta).
Javaslom a MediaFIre-t, ők is adnak eleinte 10 GB-ot, amit fel lehet tornázni 50-re.
 #160276  Szerző: dkemeny77

IstvánB írta:
dkemeny77 írta:
IstvánB írta:Anno kiírtam 13 dvdre, hétvégén megkeresem.

Örökké hálás lennék! :D
Megtaláltam
 #160274  Szerző: markfelt

robert11 írta:Azt nem értem hogy a Klubot akkor mért nem sikerült Orbánéknak elhallgattatni? Mért menekült meg? Rádió1nek nemvolt akkor szerencséje nemtudtak pályázni arra 2 frekire köztük volt a mostani is ugye 92 9 és 96 4 volt a 2 freki amire pályáztak és egyiket se fogadták el.
admin írta:
janos01 írta:Szörnyű, ami ebben az országban folyik. Csak a haverok jutnak hozzá mindenhez, az ellenségektől mindent elvesznek. Pl. Class FM. A haver rádiójának viszont mindent lehet. Amúgy meg, csak a saját médiát hallgathatod, semmi más országos, nem diktátorhoz kötödő rádió sem lesz az országban. Valószínűleg ezért hallgat el a Class is. Undorótó...
És aki írja, hogy ne politikázzunk, az valószínűleg nem ismeri az ország helyzetét. Nem lehet, SAJNOS, nem politikázni ebben az országban.
1) a Class FM is haver volt annak idején
2) az előző kormányok alatt is csak a haverok kaptak szót
A Klubrádió évekig küzdött a frekvenciáért, óriási jogi munka volt, és még mindig nincs vége. Az pedig puszta szerencse, hogy egy nap adásszünet se volt.
  • 1
  • 855
  • 856
  • 857
  • 858
  • 859
  • 1035