RADIOSITE Fórum

• Danubius Rádió

#10105  Szerző: mg

tomee írta:Régen mért tudtak olyan műsorokat csinálni különösebb erőlködés nélkül, ami szórakoztatni tudta az embert? Itt már akármelyik rádió reggeli műsorára gondolok.
én meg nem csak a reggelire.
azért, mert régen még mindenki rádiót csinált, nem reklámértékesítő éterszennyezést.
 #10104  Szerző: LuciFerko

tomee írta:Az a durva, hogy már semmilyen műsort nem tudok oda elképzelni reggelre, annyira elvesztette már az egész a hitelét évek alatt.
Régen mért tudtak olyan műsorokat csinálni különösebb erőlködés nélkül, ami szórakoztatni tudta az embert? Itt már akármelyik rádió reggeli műsorára gondolok.
El-Do rádió dunaújváros, sima laza információs műsor. Ennyi.
 #10103  Szerző: LuciFerko

Egyet mondok:
Jó zenék közt hasznos infók és semmi erőltetett jópofizás.
 #10061  Szerző: tomee

Az a durva, hogy már semmilyen műsort nem tudok oda elképzelni reggelre, annyira elvesztette már az egész a hitelét évek alatt.
Régen mért tudtak olyan műsorokat csinálni különösebb erőlködés nélkül, ami szórakoztatni tudta az embert? Itt már akármelyik rádió reggeli műsorára gondolok.
 #10057  Szerző: djlacee

Kapos Kebab? :D
 #10045  Szerző: NagyBela

:D Nem csalódtam Kedves Danubius Rádió! Bár úgy lett volna. Ezzel Bumerángot verni?

Azon gondolkoztam, hogy volt ugye balázséknak anno a reggeli torma. Most ugye van priritós :D Hát fasza kreatív.. na mind1.

Láttam már itt egyéb névötleteket, de ha ez a műsor megbukik akkor van még elég rádió és lehet akár egy egész svédasztalos reggeliből műsorötletet meríteni. Vigyük tehát tovább a történetet.

pl.

Sláger Sonka
Juventusz Juhtúró
Gold FM Gyros
Roxy Rántotta
Calipso Kolbász

Kiváncsi vagyok, hogy ki volt az a fasza kreatív penge elme akinek ez a név megszületett a fejében és ezért még pénzt is kapott! :D Javaslok én is egy ingyen szignálötletet hátha felfigyel rám valamelyik naaaagy rádiós guru és alkalmaz mondjuk kreatívnak! ;)

Danubius Piritós Naaaaaaaaaaagyon Égő! :P

Természetesen a fenti sorok egészséges iróniával és nem lenéző gúnnyal íródtak!
 #10033  Szerző: MrG

Na jó, mentségükre váljon, a mai műsor már kicsit jobb volt.
Ha elfelejtem azt a cikket, akkor egész jó... :)
 #10020  Szerző: bsector

8.10 - 8.19: Celeb vagyok és Balázs könyv promo beszélgetés formában. :D :D
 #9981  Szerző: tomee

Olasz Deejay-n hallottam reggel 7-től, meg a BBC R1-en, igaz ott már 6.30-as kezdés van.
 #9977  Szerző: centerweb

tomee írta:Ja kben azon filloztam, hogy mért mindig kötelezően reggel 6-tól kezdődnek ezek a műsorok? 6-kor ember nem képes erre odafigyelni, és ezt ők is tudják, mert pl R1-en is megismétlik azokat a dolgokat 9 után, ami már reggel le ment. Más országokban mér nem gond, ha reggel 7-kor kezdődik egy műsor?
A legtöbb ország vezető rádióin 5-kor kezdődnek a reggeli műsorok, és 9-ig tartanak. 7 órás kezdésről még nem hallottam.
  • 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 109