RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#160104  Szerző: janos01

Szerintetek a Disco's hit élő?
 #160103  Szerző: markfelt

Csongii írta:
admin írta:
Csongii írta: Látássérültként bizonyára mindent helyesen írnál.
Mondjuk, ha nem vagyok benne biztos, hogyan írják, akkor utána nézek...!?? :oops:
Sok mindenen átgörgetek én is, de legalább az együttesek nevét, főleg a The Black Eyed Peas-t, akik nem 1 híresebb slágert csináltak, tudjuk leírni ezen a fórumon. Egyébként pedig mégis honnan kellene tudnom, hogy bár mi baja van :question: :question: :question:
Hát pl. innen.
 #160101  Szerző: Csongii

admin írta:
Csongii írta:
robert11 írta:Camaro fam like you, Blackeietpeas where is the love
:lol: :lol: :lol:
Ezzel feldobtad a reggelt. Kösz.
Látássérültként bizonyára mindent helyesen írnál.
Mondjuk, ha nem vagyok benne biztos, hogyan írják, akkor utána nézek...!?? :oops:
Sok mindenen átgörgetek én is, de legalább az együttesek nevét, főleg a The Black Eyed Peas-t, akik nem 1 híresebb slágert csináltak, tudjuk leírni ezen a fórumon. Egyébként pedig mégis honnan kellene tudnom, hogy bár mi baja van :question: :question: :question:
 #160100  Szerző: markfelt

Azt gondolom, a mai és az elmúlt pár Cooky mix méltó válasz arra a rinyára, amit nyomott itt a többség az elmúlt pár hétben, hogy "éppen miért szar a Rádió 1".
Nyilván most is szar valamiért, de ez van, a R1 megtette szerintem, amit megtehetett.
 #160090  Szerző: markfelt

Csongii írta:
Látássérültként bizonyára mindent helyesen írnál.
 #160088  Szerző: Csongii

#160087  Szerző: robert11

Az ismétlésről meg csak annyit hogy néhány rádió kivételével mindenhol ismételnek nyilván ebből is pénz folyik a konyhára.
Dani írta:Zeneileg jobb lett a mostani Rádió 1 a "régi" Rádió1-hez képest. Bár azon változtathatnának, hogy kétóránként ismétlik ugyanazt a számot, ez a jelenség még fennáll.
 #160086  Szerző: robert11

Igen valóban jó legalább kicsit nosztalgiázhatunk néha.
és ami még érdekes hogy van olyan zene amit mindkettő adón hallani a régiek közül most példát nemtudnék mondani de pénteken is volt egy olyan ja eszembejutott közbe Camaro fam like you, Blackeietpeas where is the love és így tovább.
thenewdeam0n írta:
dkemeny77 írta:
noartist írta:Tetszik, hogy így visszanyúlnak a régi zenékhez néha. Music FM-en is szokás, és tényleg kellemes néha meghallgatni az elmúlt néhány évtized legjobb számait.
+1 :)
Pedig itt "Csak Igazi Mai Sláger Megy".
 #160079  Szerző: Dani

Zeneileg jobb lett a mostani Rádió 1 a "régi" Rádió1-hez képest. Bár azon változtathatnának, hogy kétóránként ismétlik ugyanazt a számot, ez a jelenség még fennáll.
 #160073  Szerző: Gr3g0ry

thenewdeam0n írta:
dkemeny77 írta:
noartist írta:Tetszik, hogy így visszanyúlnak a régi zenékhez néha. Music FM-en is szokás, és tényleg kellemes néha meghallgatni az elmúlt néhány évtized legjobb számait.
+1 :)
Pedig itt "Csak Igazi Mai Sláger Megy".
A sláger rádió anno a "80-as,90-es évek legnagyobb slágerei" szlogennel ment mikor pl.: 2008-as alkotásokat is adtak.
Akkor inkább régebbi "slágert" adjanak...
  • 1
  • 863
  • 864
  • 865
  • 866
  • 867
  • 1035