RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#160183  Szerző: kukac

dkemeny77 írta:Csak igyekszem tiszta fejjel nekimenni a dolognak. De ha nem unod még az állandó baromságaidat, akkor csináld csak nyugodtan, ki vagyok én, hogy beleszóljak? :)
Ha szövegértési problémáid vannak (és amiatt magadra húzol olyat is, ami nem neked szólt), az a te bajod - viszont ezért ne másokat hibáztass!.. ;)
 #160175  Szerző: dkemeny77

kukac írta:
asr27 írta:
dkemeny77 írta:Személyes utálatodból ez egyenesen nem következik.
Miért véded őket, fiam? Tán te is kaptál egy kis zsebpénzt az öreg malacképűtől?
lol, üssétek! :D
Csak igyekszem tiszta fejjel nekimenni a dolognak. De ha nem unod még az állandó baromságaidat, akkor csináld csak nyugodtan, ki vagyok én, hogy beleszóljak? :)
 #160173  Szerző: szabogabor10

djlacee írta:Nem tudom, hogy sikerült összehozni, de ez a Discoshit most baromi jó zeneileg! Friss, igazi mai (top) slágerek, még én is írok ki zenéket(!!!)
Na ez tényleg rendben van. Nappal miért nem tud ilyen lenni?
 #160172  Szerző: thenewdeam0n

djlacee írta:Nem tudom, hogy sikerült összehozni, de ez a Discoshit most baromi jó zeneileg! Friss, igazi mai (top) slágerek, még én is írok ki zenéket(!!!)
A Discoshit-tel nem szokott baj lenni, illetve a Factoryval sem :) Egyedül a cooky mixe hallgathatatlan szar.
 #160171  Szerző: djlacee

Nem tudom, hogy sikerült összehozni, de ez a Discoshit most baromi jó zeneileg! Friss, igazi mai (top) slágerek, még én is írok ki zenéket(!!!)
  • 1
  • 868
  • 869
  • 870
  • 871
  • 872
  • 1044