RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#159583  Szerző: thenewdeam0n

Na, megújult a Kiss Anikót ( Music FM vezérigazgató ) kiparodizáló reklám, de mostmár Cooky-val.
Szerintem nagyon erőltetett, ha legközelebb elkapom, megpróbálom felvenni.
 #159577  Szerző: thenewdeam0n

admin írta:
thenewdeam0n írta:
admin írta:Egyébként meg elég rosszul közelítik meg itt páran, a Rádió 1 nagyon jól definiálható, tiszta format.
25-34, tágabb értelemben 15-39, városi célcsoportú, Adult CHR formátumú rádió.

Ez egy létező modell, de kár tőle azt várni, hogy kísérletezzen az újdonságokkal, vagy hogy ne ismételjen ennyit, mert nem arra való. Kár hasonlítgatni a Kronehittel, meg a Music FM-mel is, mert más célcsoportnak szólnak, más formátumot adaptálnak.
Én azért a Music FM-mel összehasonlítóm. A Discos*hit egyértelműen veri a Music FM 17-21órai műsorát, illetve a DJ Factory nálam mindent visz.
Össze lehet hasonlítani, persze, csak ne várja el senki, hogy ugyanannak szóljanak, ugyanúgy.

Nem is ezt vártam, én pl,. a műsorfelépítését hasonlítom össze a 2-nek...
 #159575  Szerző: markfelt

thenewdeam0n írta:
admin írta:Egyébként meg elég rosszul közelítik meg itt páran, a Rádió 1 nagyon jól definiálható, tiszta format.

Ez egy létező modell, de kár tőle azt várni, hogy kísérletezzen az újdonságokkal, vagy hogy ne ismételjen ennyit, mert nem arra való. Kár hasonlítgatni a Kronehittel, meg a Music FM-mel is, mert más célcsoportnak szólnak, más formátumot adaptálnak.
Én azért a Music FM-mel összehasonlítóm. A Discos*hit egyértelműen veri a Music FM 17-21órai műsorát, illetve a DJ Factory nálam mindent visz.
Össze lehet hasonlítani, persze, csak ne várja el senki, hogy ugyanannak szóljanak, ugyanúgy.
 #159574  Szerző: thenewdeam0n

#159573  Szerző: markfelt

Egyébként meg elég rosszul közelítik meg itt páran, a Rádió 1 nagyon jól definiálható, tiszta format.

#159571  Szerző: thenewdeam0n

admin írta:Már pár hónapnyi működés után az a véleményem, hogy az új R1 következetesebb, tudatosabb, stabilabb, kiszámíthatóbb, mint más rádiók. Ezek a kulcstényezők, amik sikerre fogják vinni a következő években, bármilyen politikai, vagy piaci konkurens is áll majd bele. Ezek vitték sikerre régen is.
Mondasz valamit...
 #159570  Szerző: markfelt

Már pár hónapnyi működés után az a véleményem, hogy az új R1 következetesebb, tudatosabb, stabilabb, kiszámíthatóbb, mint más rádiók. Ezek a kulcstényezők, amik sikerre fogják vinni a következő években, bármilyen politikai, vagy piaci konkurens is áll majd bele. Ezek vitték sikerre régen is.
 #159564  Szerző: LuciFerko

Az utolsó 2 zene (David Guetta - Memories, Pitbull - Back in Time) életem legszebb korszakát idézték. :D 2009-2012 fősuli. Alap bemelegítős, iszogatós zenék voltak a fősulis buli előtt. :yeah:
 #159562  Szerző: Gr3g0ry

Rendben,akkor várjuk meg milesz az eredmény,majd kiderül hogy felesleges vagy jogos volt-e a aggódás(leginkább a novemberire-decemberire leszek majd kiváncsi). :)
 #159561  Szerző: markfelt

Mert lekutatták. Azt kérdezem, ami korábban már felmerült itt: mire alapozzátok, hogy zeneileg ez így nem jó? Milyen számokra, milyen kutatási adatokra hivatkoztok?

Mert ha kijönnek a Rádió 1 hallgatottsági rátái, és azok rosszabbak lesznek az elvártnál, a tendencia pedig hosszútávon stagnáló marad, akkor megértem, hogy téves az út, és változtatásokat kell majd eszközölni, amúgy óvodás hiszti mindez.
  • 1
  • 882
  • 883
  • 884
  • 885
  • 886
  • 1036