RADIOSITE Fórum

• Klubrádió

• Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
 #87893  Szerző: asimov

Kosz!
Tehat akkor tenyleg OFF lesz, februartol.
LuciFerko írta:
rmihaly76 írta:Ezzel a frekivel mi a helyzet? Elfoglalta mar a MKR?
http://www.radiosite.hu/index.php?optio ... Itemid=155
Újra lett pályáztatva, 102.1 az MKR-é.
 #87853  Szerző: Snake

asr27 írta:
moby67 írta:Ha balos médium van a kimúlás előtt,mindig cirkuszt csinálnak belőle!
Föleg ha "az igaz szó hangja hallgat el" végre vagy anno az amcsik slágere.
A Sztár Fm, Gold Fm, Expressz stb,le állása miatt nem volt felhajtás.
Jó hogy már az Ensz elé nem viszik a Médiatanács döntését, Ezzel a hisztériával csak Magyarországot járatják le! De hát ez a szándékuk is ezeknek. :vomit:
Ott a pont.
Milyen érdekes, ha vkivel egyet értesz, annak már tökmind1, h van-e családja, és velük karácsonyozik.
"Már bocs, de nektek akik most is az ócska klubrádió miatt sírtok, van családotok, hogy még szenteste is ezzel kell foglalkoznotok??" -asr27.
Gyönyörű ember vagy!
 #87821  Szerző: asr27

moby67 írta:Ha balos médium van a kimúlás előtt,mindig cirkuszt csinálnak belőle!
Jó hogy már az Ensz elé nem viszik a Médiatanács döntését, Ezzel a hisztériával csak Magyarországot járatják le! De hát ez a szándékuk is ezeknek. :vomit:
Ott a pont.
 #87817  Szerző: moby67

Ha balos médium van a kimúlás előtt,mindig cirkuszt csinálnak belőle!
 #87768  Szerző: Snake

Elég tisztán látod a helyzetet! Gratulálok!
 #87760  Szerző: Zolika

Én nem vagyok annyira okos mint ti, ezért hónapokig, sőt talán évekig csak olvastalak titeket, anélkül, hogy hozzászóltam volna a Fórumhoz. Most viszont már beléptem, mert nem bírtam tovább.

A Klubrádió kapcsán néhány dologra reagálnék.

1. A jelek szerint azon jobbosokat akiknek semmit sem jelentenek a szabadságjogok, képtelenség bármivel is meggyőzni.

2. Mégis mire kellett volna még pályáznia a Klubrádiónak?! Egyet amit megnyertek, simán elvehette tőlük a hatalom. Amit meg használtak arra meg kitalálták, hogy azon zenének kell szólnia. Pont azon és kész. Más freki erre nem jó.
Ha ezek politikai döntések - márpedig azok - fölösleges pénzt költeni újabb pályázatokra...

3. A NEO zenei rádió. És még a hírei sem balosok!
http://hvg.hu/itthon/20111111_kereskede ... k_politika
Kevés politika. Ha mégis, akkor is nagyon vigyáznak ki ne vívják a hatóság ellenszenvét. Láthatóan meg vannak félemlítve mint az országos bulvártévék. És mögöttük még külföldi nagytőke sem áll.
Jellemzően pénteken előbb volt a bejgli a híreikben, és utána jött hogy néhányan "bohóckodtak" a parlament előtt...

4. A NEO abban az értelemben lehet csak kék, hogy a tulajdonosa az SZDSZ-hez állt korábban közzel.
Csak hát SZDSZ már gyakorlatilag nem létezik!
A kék párt nem létezik.

Most kapásból ennyi, de biztosan van olyan amit kifelejtettem.
 #87754  Szerző: Csongii

csadam írta:
Zoey írta:Beszélünk itt állandóan arról, hogy az egyetlen baloldali rádió a Klub.
Na de a Neo nem az? Hiszen mikor a Danubius és Sláger veszített, mindenki arról beszélt, a két párt szétosztotta maga között a két frekvenciát. Ezek alapján az egyik a narancs, a másik a vörös párté. Nem jól értelmezek valamit?
(ok, azt hozzá kell tenni, hogy a Lánchíd is ott van, ami szintén narancs)
A Neo az nem a "kék-párté"?
Nem.
 #87750  Szerző: Snake

rmihaly76 írta:Fuggetlenul(!) a Klubradio koruli cirkusztol... ez szep "jobb-egyenes" volt.. :)
mimi írta:
asr27 írta:Már bocs, de nektek akik most is az ócska klubrádió miatt sírtok, van családotok, hogy még szenteste is ezzel kell foglalkoznotok?? :S
Megszűnik akkor megszűnik! Isten vele!
:ayfkm:
Emlékszünk még, a Face-ért mekkora hisztit levágtál :) Azért boldog karácsonyt, Jézus téged is szeret.
Mért mit írjak ide? Álszenten azt h Boldog Karácsonyt? Nekem nem boldog. asr:Ha neked van családod minek lógsz a fórumon?
  • 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 137