RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#159271  Szerző: markfelt

Szeirntem egy önmagát komolyan vevő rádiónál pont, hogy nem ízlés kérdése. A Rádió 1 egy önmagát komolyan vevő rádió, elavult arculattal és pocsék reggeli műsorral.
 #159270  Szerző: oldman

A zene tényleg rendben van. Egységes, kiszámítható. Az , hogy ez tetszik-e, vagy sem, az tényleg ízlés kérdése.
Még a szlogennel sincs gond. A hallgató elfogadja, és alapvetően nem veri az asztalt, hogy ami 5 napja megjelent, miért nem megy ebben a rádióban. Nem biztos, hogy az a legjobb taktika, hogy a legújabb zenék, szinte válogatás nélkül bekerülnek a rádióba.
Szerintem most, csak biztonsági rádiózás van. Majd alakítanak rajta, ha a számok indokolttá teszik.
 #159267  Szerző: kukac

admin írta:Szerintem a Rádió1-en a zenével semmi, de semmi baj nincs.
A zene ízlés kérdése, de a szlogen nem nagyon stimmel ehhez a zenei válogatáshoz, ezt ugye te is érzed?
 #159266  Szerző: markfelt

szabogabor10 írta:
Azért pl. a Capital FM pár hónappal frissebb zenéket tesz heavy rotation-be.
Vagy dobják a szlogent, és akkor olyan zenéket játszanak, amilyeneket akarnak. De az szerintem vérciki, hogy ilyen szlogen mellet sokszor majdnem 1 éves zenéket játszanak heavy rotation-ben. Persze lehet csak én várok túl sokat.
A Music FM milliószor hallgathatóbb rádió számomra. De még a Petőfi is. Persze a Class is, de az más format.
Azért kíváncsi lennék, valójában hányan hallgatják rendszeresen.
A NYC-i 103.5 KTU meg egy az egyben ugyanez, mint a R1. Piacvezető volt, amikor múltkor néztem az amerikai adatokat.
 #159265  Szerző: markfelt

Kovi02 írta:
Nem friss,nem változatos,ami lemegy náluk,azt már több százszor leadta a Class,Petőfi,Music trió.
Miért, a Sláger FM friss zenéket ad? Elvárás?
 #159264  Szerző: szabogabor10

Azért pl. a Capital FM pár hónappal frissebb zenéket tesz heavy rotation-be.
Vagy dobják a szlogent, és akkor olyan zenéket játszanak, amilyeneket akarnak. De az szerintem vérciki, hogy ilyen szlogen mellet sokszor majdnem 1 éves zenéket játszanak heavy rotation-ben. Persze lehet csak én várok túl sokat.
A Music FM milliószor hallgathatóbb rádió számomra. De még a Petőfi is. Persze a Class is, de az más format.
Azért kíváncsi lennék, valójában hányan hallgatják rendszeresen.
 #159263  Szerző: Kovi02

Nem friss,nem változatos,ami lemegy náluk,azt már több százszor leadta a Class,Petőfi,Music trió.
 #159255  Szerző: markfelt

Szerintem a Rádió1-en a zenével semmi, de semmi baj nincs.
 #159253  Szerző: djlacee

Kovi02 írta:
djlacee írta:http://www.mostszol.hu/radio/radio1/topsong/month

ez meg Kép
Sz*rrá játszanak olyan zenéket,amik fél éve voltak frissek. :shock: (az első 30-ban nem találtam olyan zenét,ami újdonság lenne.)
Eljutottunk oda, hogy az Ozone FM a Rádió1-hez képest nem is CHR, hanem EHR... Hol van innen pl
Twenty One Pilots - Heathens, Ride
Alan Walker - Sing Me Too Sleep
Jonas Blue - Perfect Strangers
Katy Perry - Rise
Lil Wayne - Sucker For Pain

És ezek ugye csak a nemzetközi slágerek, a magyar topslágerekről még nem is beszéltünk
 #159250  Szerző: Kovi02

djlacee írta:http://www.mostszol.hu/radio/radio1/topsong/month

ez meg Kép
Sz*rrá játszanak olyan zenéket,amik fél éve voltak frissek. :shock: (az első 30-ban nem találtam olyan zenét,ami újdonság lenne.)
  • 1
  • 895
  • 896
  • 897
  • 898
  • 899
  • 1036