RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#158992  Szerző: markfelt

Minden szinten borzalmas a reggeli műsor.
 #158964  Szerző: dkemeny77

noartist írta:
dkemeny77 írta:
janos01 írta: azt hallgatom, (...) és mert a szlogen, szignál hang megegyezik a 4 éve megszűnt elődjéével.
Ezért kifejezetten az emberek nem hallgatnak rádiót.
Csak azért hallgatni valamit, mert tetszik a spot, meg a szlogen? :hit:
Egen? :D

Más dolog, hogy a Rádió 1 kiszámítható. Felváltva hallgatok Slágert, néha Rockot, Civilt, Jazzyt. Hangulatfüggő. De ha épp olyan a hangulatom, és a Rádió 1-re kapcsolok, tudom mit fogok hallani. :)
Most én olvassak Magyar Időket a Magyar Nemzet helyett, csak azért, mert jobban tetszik a print és a digitális felületük? :blush:
Ne haragudj, Jani, de az, amit mondtál, abszolút nem így működik. :)
Fanatikusoknál egyébként nyilván más a helyzet.
 #158961  Szerző: noartist

dkemeny77 írta:
janos01 írta: azt hallgatom, (...) és mert a szlogen, szignál hang megegyezik a 4 éve megszűnt elődjéével.

Más dolog, hogy a Rádió 1 kiszámítható. Felváltva hallgatok Slágert, néha Rockot, Civilt, Jazzyt. Hangulatfüggő. De ha épp olyan a hangulatom, és a Rádió 1-re kapcsolok, tudom mit fogok hallani. :)
Most én olvassak Magyar Időket a Magyar Nemzet helyett, csak azért, mert jobban tetszik a print és a digitális felületük? :blush:
Ne haragudj, Jani, de az, amit mondtál, abszolút nem így működik. :)
 #158959  Szerző: dkemeny77

#158957  Szerző: janos01

tomee írta:A felvetések nagy részével tudok hasonulni, valamilyen szinten egy malomban őrlünk, csak más oldalról közelítjük meg a jelenséget. :)

Én a szerethetőség alatt elsősorban egyfajta addikciót értek hallgatói részről.

Példának okáért: a Music leigazolta Bochkort, aki akármennyire megosztó személy, a Slágeres múltja miatt hozott magával egy csomó embert, akik szó szerint vakulásig rajonganak érte. Ez sok százezer embert jelent, akik érzelmi alapon (!) viszonyulnak a rádióhoz. A Morning Show jelenleg ugyanaz a tészta, mint anno a Bumeráng, csak 10 évvel később. Lehet rá akármit mondani, de érzelmi húrokon vonzz be 2 millió embert, és ezt a műsorvezetők is tudják és hangoztatják.

Jelenlegi körülmények között behatárolható, hogy kik azok az emberek, akik után megy a tömeg (=garantált fix hallgatottság), és nem tudom nem azt feltételezni, hogy szándékosan azért ilyen gagyi a R1 jelenlegi műsorszerkezete, hogy a későbbiekben esetleg felszabaduló emberekkel ezt az űrt kitölthessék.
Ebben a szakmában egyenlőre kezdő vagyok, de ehhez most hozzá kellett szólnom. (Remélem nem baj, hogy próbálok részt venni az itteni társalgásban, mint amatőr). Ez is szubjektív természetesen. Egyet kell értenem azzal, hogy itt egyfajta addikcióról van szó, hallgatói részről. Lehet, hogy a hallgatók nagy részének már a könyökén jönnek ki a nagyszerű, "változatos", izgalmas "mai slágerek", de mégis mindig a Rádió1-et hallgatják, mert tegyük fel kisebb korukban csak azt hallgatták,és ezen nőttek fel. Ezért is kötődnek hozzá, és mindig az R1-et hallgatják, mindenek ellenére. Pl. bevallom, én is így vagyok vele, akármennyire is unom, és akármennyire is minőségen aluli az újraindult R1, azt hallgatom, szimplán, mert az a neve, hogy Rádió1, és mert a szlogen, szignál hang megegyezik a 4 éve megszűnt elődjéével.
 #158952  Szerző: ayala

A legjobb az lenne, ha csak csendben figyelnél, és tanulnál. Ha kérdésed van, tedd fel, a lehető legrövidebb és legtömörebb formában. Ha csak észrevételeid vannak, azt lehetőség szerint tartsd meg magadnak. Ha öt nap után is nagyon elmondanád, akkor tedd, de addig gondolkozz rajta, hogy tényleg fontos-e. :)
 #158949  Szerző: noartist

robert11 írta:Sziasztok! Örülök hogy újra ittlehetek a fórumon és elnézést szeretnék kérni amaitt, hogy nemtartottam be a szabályokat ígérem többet ilyen nem lesz nemszeretnék újra kikerülni. Troyt azért a musictopikban néha megemnlíthetem?
Minek?
 #158947  Szerző: robert11

Sziasztok! Örülök hogy újra ittlehetek a fórumon és elnézést szeretnék kérni amaitt, hogy nemtartottam be a szabályokat ígérem többet ilyen nem lesz nemszeretnék újra kikerülni. Troyt azért a musictopikban néha megemnlíthetem?
 #158943  Szerző: noartist

adam1400 írta:
djlacee írta:2016.09.04. 00:07 - bontsunk pezsgőt, magyar zene megy!!!
Super Stereo/Dé - Bent a neved
szinte már indulás óta van éjszaka magyar zene,néha nappal is van 1 :D éjjel mindig 2-3 magyar szám van.

ebből a 8-ból válogatnak:

Wellhello - Emlékszem Sopronban
Wellhello - Rakpart
Caramel - Lélekdonor
Janicsák Veca - Most múlik pontosan
Fatima - Ragyog a szívem
Bye Alex - Még mindig
Halott Pénz - Valami van a levegoben
:hit:
 #158938  Szerző: adam1400

djlacee írta:2016.09.04. 00:07 - bontsunk pezsgőt, magyar zene megy!!!
Super Stereo/Dé - Bent a neved
szinte már indulás óta van éjszaka magyar zene,néha nappal is van 1 :D éjjel mindig 2-3 magyar szám van.

ebből a 8-ból válogatnak:

Wellhello - Emlékszem Sopronban
Wellhello - Rakpart
Caramel - Lélekdonor
Janicsák Veca - Most múlik pontosan
Fatima - Ragyog a szívem
Bye Alex - Még mindig
Halott Pénz - Valami van a levegoben
  • 1
  • 898
  • 899
  • 900