RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#198920  Szerző: Jozsfm964

asr27 írta: 2023.04.24. 11:11
shadoe írta:Elég vacak újdonságokat kap fel mostanában a R1.
1-2 évvel ezelőtthöz viszonyítva tényleg változatosabb lett, de ez a "Yummy", "Stay The Night", "Damn", "Savage", "Could Be Something" azért "nagy világslágerek"... Semmi keresnivalójuk a rotációban, inkább mixműsorba valók.
Hacsak nem minősült át dance-rádióvá, de akkor ne kampányoljanak az "igazi mai slágerekkel", ezek közül egy se az.
A líraibb hangvételű zenék meg teljesen eltűntek. Az Unstoppable és a Driver's Licence-n kívül, amitől szerintem már mindenki a falat kaparja, semmi se megy. Ed Sheeran, Rosa Linn, Taylor Swift, Lewis Capaldi, The Weeknd és Dermot Kennedy zenéknek kéne itt menni, ha már slágerek.
Ha pedig elektronikus és dance-vonal, akkor ne a legszarabb zenék menjenek, hanem pl. "Work With My Love", "Call It Love", "Hero", "2 Die 4", "Love Sick", "Lion Heart", stb.
Jó, hogy van elmozdulás az új zenék irányába, de irtó béna ez a zenei szerkesztés.
Nagyon távol van a R1 a dance rádiótól, sajnos.
Azt viszont alátámasztom, hogy irtó rossz a zenei szerkesztés. :(
Azért mert abban a hangzásvilágban és zenei világban amit a Rádió 1 kínál, most ezektől az előadóktól nincsenek is kiemelkedő zenék. Azt viszont nem tudom mi alapján döntik el, hogy itt is be kell vele próbálkozni.
 #198918  Szerző: asr27

shadoe írta:Elég vacak újdonságokat kap fel mostanában a R1.
1-2 évvel ezelőtthöz viszonyítva tényleg változatosabb lett, de ez a "Yummy", "Stay The Night", "Damn", "Savage", "Could Be Something" azért "nagy világslágerek"... Semmi keresnivalójuk a rotációban, inkább mixműsorba valók.
Hacsak nem minősült át dance-rádióvá, de akkor ne kampányoljanak az "igazi mai slágerekkel", ezek közül egy se az.
A líraibb hangvételű zenék meg teljesen eltűntek. Az Unstoppable és a Driver's Licence-n kívül, amitől szerintem már mindenki a falat kaparja, semmi se megy. Ed Sheeran, Rosa Linn, Taylor Swift, Lewis Capaldi, The Weeknd és Dermot Kennedy zenéknek kéne itt menni, ha már slágerek.
Ha pedig elektronikus és dance-vonal, akkor ne a legszarabb zenék menjenek, hanem pl. "Work With My Love", "Call It Love", "Hero", "2 Die 4", "Love Sick", "Lion Heart", stb.
Jó, hogy van elmozdulás az új zenék irányába, de irtó béna ez a zenei szerkesztés.
Nagyon távol van a R1 a dance rádiótól, sajnos.
Azt viszont alátámasztom, hogy irtó rossz a zenei szerkesztés. :(
 #198904  Szerző: shadoe

Elég vacak újdonságokat kap fel mostanában a R1.
 #198845  Szerző: Snake05

Nekem Gizmo a kedvencem, meg "csabibarátomnak gyúróra". :D
 #198844  Szerző: asr27

p0tyi írta:A Petőfin szokták mondani kb. óránként, hogy “a mi Orosz Józsink”, szóval gondolom “átigazolt”. :D
A Music FM-en is így szokták mondani, még anno Cooky is, tisztán emlékszem. Meg a Roxyn is, Zizi! :D
 #198843  Szerző: p0tyi

A Petőfin szokták mondani kb. óránként, hogy “a mi Orosz Józsink”, szóval gondolom “átigazolt”. :D
 #198842  Szerző: robert11

Sziasztok! Ez most nem rádiós kérdés csak úgy érdekelne a dolog Mi van Orosz Józsival? Annak idején mindig küldött be közlekedési híreket Attisnak vagy még volt hogy be is telefonált a rádióba. gyakori hallgatója volt a rádió1nek úgy mint Hegyi gábor is vele tudjuk mi történt a musicfm-nek szintén nagy hallgatója volt mindkét személy. Gábor emlékszem a Roxiba a rádió1be később a musicba is betelefonált mindig. Jóskához visszatérve ő sofőr lehetett mindig járta az országot és különböző közlekedési hírekkel szolgált mindig az ország különböző területeiről bár leg gyakrabban a debreceni utakról adott hírt.
 #198802  Szerző: p0tyi

Na, most már "világsztár" a Minelli, nem "európai sztár". Meghosszabbították Bicskéig. :lool:
 #198773  Szerző: lalu84

Úgy hallom a 88,7 Tiszafüred napok óta erősebben jön, Berekfürdőn tegnap konyhai Hi-fin benti antennával az RDS is bejött kocsiban is szinte zavartalan, Karcagon is foltokban már fogható!!
 #198675  Szerző: Glenn

Nekem a telefonon (androidos :yes: ) az Onlineradiobox fut, saját fiókkal a kedvenc rádiókat sorbaraktam, bluetooth-on a fejre mennek a műsorinfók. Ha a stream esetleg megszakad, mert vidéki mellékutakon előfordul, a jelszint visszaállásakor megy tovább rendesen. Csak ritkán kell manuálisan beavatkoznom. FM-en már csak a szöveges rádiókat hallgatom, minden más netről megy. Mondjuk a Rádió 1 nálam egyáltalán nem megy. :gonosz:
  • 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 1031