mimi írta:Na jó, leleplezem az államtitkot.adam1400 írta:honnan tudod?az államtitok.
http://213.16.105.130:8000/alisca.mp3 - szekszárdi R1
mimi írta:Na jó, leleplezem az államtitkot.adam1400 írta:honnan tudod?az államtitok.
Jani98 írta:A szekszárdi adás is megy egy streamen. (Ami ugyanaz, mint a "pécsi" - amiből kivágják a "90,6 Rádió1" reklámokat, csak szekszárdi "91,1 Rádió1" reklámokkal megy.)djlacee írta:Nincs stream?No strem,no life?Weboldal sincs.Csak a pécsi adás megy egy streamen.
kukac írta:Én több jövőt jósolok a békés megyei r1-nek mint a többinek,nem véletlen "önállósodott"mate1993 írta:ma 10 53 körül Majka feat. BLR & Curtis - Belehalok című szám ment a netes streamen. Múlthéten jártam Gyomán, picit belehallgattam a Békéscsabai adásba, először azt hittem, hogy az egész rádió1 hálózat ilyen katyvasz lett, de a netes adáson, és gondolom a hálózat többi tagján még viszonylag normálisabb zenék mennek. Szerintem se húzzák már sokáig, kb 1 évet adok nekik, aztán eladják az egész hálózatot. A békéscsabai adáshoz van netes stream? Néha picit belehallgatnék.nincs stream és nincs egy év.
djlacee írta:Nincs stream?No strem,no life?Weboldal sincs.Csak a pécsi adás megy egy streamen.