RADIOSITE Fórum

• Klubrádió

• Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
 #87625  Szerző: Szelerailway

rmihaly76 írta:Az elozo ciklusban, az akkori "ellenzeki" mediak, az alapveto szabalyokat betartva, minden tovabbi nelkul mukodhettek.
Megy a tam-tam veres, es nem mellelseg, innentol az Usa-ig ertetlenkednek a dontesen. Sokak szerint, igencsak pozitiv lepes lenne nyilvanossagra hozni a nyertes palyazatot, mert ezzel a NMHH illetekesei rovidre zarhatnak az egesz kerdest.
Egy valamikori, magyarorszagi, usa nagykovet ott tart, hogy ujra kellene inditani a Szabad Europa-t... :)
(Komolyan gondolhatja a dolgot, mert lepeseket es tett ennek az erdekeben.)
Nezd holnap estefele valami hirmusort, a Parlament elott faklyas felvonulas lesz, a Klubradio megmenteseert (is).
chromsix írta:Én is sajnálom a Klubrádiót. De miért nem nyitják ki jobban a szájukat? Miért nem rendeznek "balhét"? Miért nem verik a tam tam dobot? Ha mindez akkor történt volna, mikor a Fidesz volt az ellenzék, akkor ők rendeztek volna olyan országos... sőt EU-s balhét, hogy csak na! Most miért kell csenben behúzott farokkal félrevonulni?
Hogy mennyire így van,itt a cikk az általad említettek alátámasztására.:

http://www.168ora.hu/itthon/orbanekra-v ... 88074.html
 #87622  Szerző: asimov

Az elozo ciklusban, az akkori "ellenzeki" mediak, az alapveto szabalyokat betartva, minden tovabbi nelkul mukodhettek.
Megy a tam-tam veres, es nem mellelseg, innentol az Usa-ig ertetlenkednek a dontesen. Sokak szerint, igencsak pozitiv lepes lenne nyilvanossagra hozni a nyertes palyazatot, mert ezzel a NMHH illetekesei rovidre zarhatnak az egesz kerdest.
Egy valamikori, magyarorszagi, usa nagykovet ott tart, hogy ujra kellene inditani a Szabad Europa-t... :)
(Komolyan gondolhatja a dolgot, mert lepeseket es tett ennek az erdekeben.)
Nezd holnap estefele valami hirmusort, a Parlament elott faklyas felvonulas lesz, a Klubradio megmenteseert (is).
chromsix írta:Én is sajnálom a Klubrádiót. De miért nem nyitják ki jobban a szájukat? Miért nem rendeznek "balhét"? Miért nem verik a tam tam dobot? Ha mindez akkor történt volna, mikor a Fidesz volt az ellenzék, akkor ők rendeztek volna olyan országos... sőt EU-s balhét, hogy csak na! Most miért kell csenben behúzott farokkal félrevonulni?
 #87621  Szerző: chromsix

Én is sajnálom a Klubrádiót. De miért nem nyitják ki jobban a szájukat? Miért nem rendeznek "balhét"? Miért nem verik a tam tam dobot? Ha mindez akkor történt volna, mikor a Fidesz volt az ellenzék, akkor ők rendeztek volna olyan országos... sőt EU-s balhét, hogy csak na! Most miért kell csendben behúzott farokkal félrevonulni?
 #87617  Szerző: asimov

Tarlos ur eloben, a Klubradioban (tema a BKV)... Erre nem fogadtam volna, meg fel evvel ezelott sem...
(amugy csunya "matolcsyszidas" nez ki...)
 #87528  Szerző: asimov

Az ATV a Klubradioban forgat.. :)
 #87510  Szerző: asimov

Ez durva... :)
 #87509  Szerző: markfelt

Kép

Forrás: Facebook
 #87508  Szerző: markfelt

egon2 írta:A Klubrádió továbbra is hallgatható Esztergomban,és Debrecenben,nem?
Csak a budapesti frekijüket veszítették el,nem?
Szerintem is van B.tervük,egy rádió felvásárlása.
A Klubrádió a mai felállásban 10 évig sugárzott ezen a frekvencián,ugye?Előtte 1999től 2001 Decemberéig a Magyar Autóklub rádiója sugárzott,Klubrádió néven.Innen van a név is.
Írsz, írsz, írsz, de sosem olvasol.

http://radiosite.hu/index.php?option=co ... &Itemid=99

A Klubrádió a budapesti sávval együtt a vételkörzet-bővítési jogosultsággal rendelkező tatabányai és esztergomi frekvenciáit is elbukta a döntéssel. Korábban öt dunántúli adást kellett lekapcsolniuk.

Jelenleg a médium debreceni, gyöngyösi és kecskeméti frekvenciái állnak stabilabb lábakon, ám a debreceni kivételével a többi jogosultság is lejár pár hónapon belül.
 #87507  Szerző: egon2

A Klubrádió továbbra is hallgatható Esztergomban,és Debrecenben,nem?
Csak a budapesti frekijüket veszítették el,nem?
Szerintem is van B.tervük,egy rádió felvásárlása.
A Klubrádió a mai felállásban 10 évig sugárzott ezen a frekvencián,ugye?Előtte 1999től 2001 Decemberéig a Magyar Autóklub rádiója sugárzott,Klubrádió néven.Innen van a név is.
 #87506  Szerző: asimov

Az EBESZ (Europai Biztonsagi es Egyuttmukodesi Szervezet) is aggodalmat fejezte ki a Klubradio frekvenciajanak megvonasa miatt. (Utolso ellenzekhez kotheto/nem kormanyparti radio volt, ezert egyoldalu lett a radiozas, stb) Ennek a nyilatkozatnak persze semmilyen hatasa nincsen, de maga a teny jelzeserteku.
(Kezd nemzetkozive alakulni az ertetlenkedes.)
  • 1
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 137