RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#156116  Szerző: noartist

admin írta:Wellhello buli, de egy deka Wellhello zenét nem adnak a rádióban. Ezt mi indokolja?
Ezt a költői kérdést már én is feltettem korábban. Tényleg semmi logika benne.
 #156115  Szerző: markfelt

Wellhello buli, de egy deka Wellhello zenét nem adnak a rádióban. Ezt mi indokolja?
 #156112  Szerző: adam1400

Na ma elment a stream gondolom azért mert végre átírták a streamet Rádió 1-re :troll:
 #156109  Szerző: Dani

admin írta:
censored írta:Ez a music bogyó szöveg olyan idétlen. :D Miért bogyó? :lol:
Mert szerintük mindenki drogos, aki dance zenét játszik, már a Rise-nál is volt ilyen célozgatás asszem.
Bárány Attila a Dance zene által lett országszerte ismert, szomorú, hogy elárulja ezzel azt a zenei stilust, amely által annak idején népszerűvé vált a 2000-es évek elején...
 #156106  Szerző: markfelt

censored írta:Ez a music bogyó szöveg olyan idétlen. :D Miért bogyó? :lol:
Mert szerintük mindenki drogos, aki dance zenét játszik, már a Rise-nál is volt ilyen célozgatás asszem.
 #156102  Szerző: oldman

adam1400 írta:mi volt a reggel hallotta valaki ákost? :D nagy szünetek meg üresen ment a gumizene. elindult a játék de a fb-n nincs is hír róla.
Én is hallottam. Kb 6-7 között, minden megszólalás helyén csak gumizene volt. A hírek lement tisztességgel, de ennyi. Keverés sem volt. Gondolom minden előre be van rakva, a műsorvezetőnek meg csupán bele kell rakni a konfokat. Ezért fordulhatott elő, hogy keverés sem volt. Éjszakás műsorvezető most nincs náluk? A reggeles meg talán elaludt. Mindenkivel megeshet.
 #156100  Szerző: Wolfman

BroCreSt írta:
Gyurii írta:Mondom most jött el a pillanat, indulás óta eltelt jó pár nap belehallgatok. Jelentem ugyanaz a több éves szignál megy, (ami még ma is fut itt a békéscsabai adón) és elindul Britney Spears - Toxic ...

:yuno: :lol:
Elég fura, hogy nem voltak képesek összedobni, vagy összedobatni egy új szignálparkot, erre inkább tényleg előkapták a 4-5 éveset.
Ezt az arculatot csak két évig használták, 2012-ben még viszonylag friss volt. Plusz, a hallgatók jól ismerik, miért váltottak volna?
 #156098  Szerző: censored

Ez a music bogyó szöveg olyan idétlen. :D Miért bogyó? :lol:
 #156097  Szerző: BroCreSt

Gyurii írta:Mondom most jött el a pillanat, indulás óta eltelt jó pár nap belehallgatok. Jelentem ugyanaz a több éves szignál megy, (ami még ma is fut itt a békéscsabai adón) és elindul Britney Spears - Toxic ...

:yuno: :lol:
Elég fura, hogy nem voltak képesek összedobni, vagy összedobatni egy új szignálparkot, erre inkább tényleg előkapták a 4-5 éveset.
 #156092  Szerző: adam1400

mi volt a reggel hallotta valaki ákost? :D nagy szünetek meg üresen ment a gumizene. elindult a játék de a fb-n nincs is hír róla.
  • 1
  • 932
  • 933
  • 934
  • 935
  • 936
  • 1032