RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#156060  Szerző: Gyurii

Mondom most jött el a pillanat, indulás óta eltelt jó pár nap belehallgatok. Jelentem ugyanaz a több éves szignál megy, (ami még ma is fut itt a békéscsabai adón) és elindul Britney Spears - Toxic ...

:yuno: :lol:
 #156051  Szerző: Milán

Most már biztos hogy a DJ Factory előre legyártott műsor:
https://goo.gl/Rm5dFP

Hiszen a mellékelt linken látható, hogy a Metzker Viki pont akkor zenél Siófokon (minden pénteken amúgy) amikor a műsor van, és azonos időpontban. - Egyébként egyre jobban be akarja magát fúrni a Rádió 1 Siófokra, hiszen a Palacenak és a Plázsnak (ahol a Rádió 1 Wellhello buli lesz) azonos a tulajdonosi köre. De ez OFF.
 #156041  Szerző: djlacee

Ja már azt hittem, Leirer Timi
 #156037  Szerző: tomee

Igazából az a pikantériája az egésznek, hogy a nagy odamondogatás mögött per pillanat (még?) tulajdonképpen semmilyen tartalmi dolog nincs. Oké, hogy megy a fikkantgatás, de jelenleg inkább olyan az egész jelenség, mint amikor kiskutya a kerítésen keresztül jól megugatja a nagy kutyákat... Plusz ugye már nem 2011 van, kicsit változott azóta világ.
 #156035  Szerző: mlaszlo

Régen nagyon szerettem a Rádió1-et, mindig az szólt otthon és utazás közben is. A kukori kimondott kedvenc volt. Most viszont csalódott vagyok és inkább mást hallgatok. Nem a műsorvezetés és a zenék miatt, hanem én érzem már kellemetlennek a konkurens rádiókra vonatkozó beszólásokat. Egyszer még talán vicces, de állandóan "Simi birodalom", "klassztalan slágerek" és most a legújabb, hogy "még mindig music bogyót szedsz, amikor megérkeztek az igazi mai slágerek". Köszönöm, de ezt így én inkább nem kérem. Ugyanis ezzel engem is mint hallgatót leszólnak, mert azért bizony hallgatok klassztalan slágereket is és szedek music bogyót is. Sőt még az életem ritmusát is felveszem. Az igazi mai slágerek világa így nekem nem kell.
Az elején még nem szóltam, mert indulás volt, de úgy látszik a beszólogatás állandó lesz a konkurenciának. Pedig alaptalanul teszik és ha ehhez folyamodik valaki, az inkább rossz képet fest magáról. A tv csatornák esetében az RTL sem fikázza (más szót hirtelen nem találtam rá) a TV2-őt, pedig ők aztán megtehetnék, mert a TV2 aztán sok mindent elszúrt (élő adásba adta az RTL-t :) ), de mégsem teszik, mert tudják, hogy nem így kell nyerni.
 #156005  Szerző: Gr3g0ry

Én mondjuk országszintre gondoltoltam volna na mindegy...
A problémám ilyenszinten amúgy meg a következő:Ahol van már elegendő választék ott már talán elképzelhető egy ilyen "2-3 órás" rádió.Bár sajnos vannak olyan helyek ahol emellé inkább a nagyobb rádiók jutnak el(se helyi, vagy hálózatos vallási,vagy gong) és így kicsit furcsának tartom.
 #156003  Szerző: markfelt

Nagyvárosokról beszélek, nem országokról.
 #156002  Szerző: Gr3g0ry

admin írta:Két kézzel tízet, ahogy itthon is. :)
Nálam 5 jött ki(országszerte).
  • 1
  • 933
  • 934
  • 935
  • 936
  • 937
  • 1032