RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#155948  Szerző: Dawe1797

Hogyne!
 #155947  Szerző: janos01

Valaki még hallgattja?xd
 #155883  Szerző: markfelt

Szerintem kimondottan öngól, hogy a politikai csatározásokra egyáltalán felhívják a figyelmet. Ha már ott tartunk, hogy politika, akkor manapság Simicska rádiójának lenni sokkal kevésbé "gáz", mint Vajnáénak. Pláne a fővárosi fiatalok között.

A Simizés után ugyanis a következő lépés az Andyzés lenne a másik oldalon, ha beleállnának. De nem teszik, hát minek?
 #155879  Szerző: noartist

mlaszlo írta:Az első napokban még jó volt az indulásról szóló promo, de így több nap után már kicsit sok minden órában a Simi birodalom és a klassztalan slágerek. Szerintem ezt nem kéne. Ha nagyon akarják lemehet párszor egy nap, de minden órában fölösleges.
Szerintem szánalmas, ha egy cég már az indulásakor a konkurenciát savazza. Politika nélkül értve is- előbb tegyenek le valamit az asztalra, utána lehet pattogni. Ha majd jönnek a hallgatottsági adatok (ami reméljük, hiteles lesz), akkor lehet nyomni, hogy ,, Mi vagyunk a legjobbak". Addig hátrébb az agarakkal, mert szerintem jelenleg elbújhat a rádió a Simi birodalom egyetlen állva maradt csatahajója mögött. Ha vonatkozna rájuk is a törvény a magyar zenei arányokról, ugye...
 #155878  Szerző: mlaszlo

Az első napokban még jó volt az indulásról szóló promo, de így több nap után már kicsit sok minden órában a Simi birodalom és a klassztalan slágerek. Szerintem ezt nem kéne. Ha nagyon akarják lemehet párszor egy nap, de minden órában fölösleges.
 #155877  Szerző: noartist

adam1400 írta:Na bemondták hogy hétfőtől lesz játék,és mától már van rendes reklám is.
Ha gonosz akarok lenni, a rendes reklám még csak eztán jön. De ne legyen igazam. :)
(befejeztem)
 #155874  Szerző: adam1400

Na bemondták hogy hétfőtől lesz játék,és mától már van rendes reklám is.
  • 1
  • 935
  • 936
  • 937
  • 938
  • 939
  • 1032