RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#155578  Szerző: markfelt

kukac írta:
admin írta:A Simi rádiónak úgyis ketyeg az óra...
Most kéne a zsuzsi-fm-nek gyorsan leszerződni néhány stratégiailag fontos helyi rádióval.
Már a Music FM-nek? Szerinted lenne, aki szóba állna Simicska rádiójával és nem követne el ezzel öngyilkosságot?
 #155577  Szerző: kukac

admin írta:A Simi rádiónak úgyis ketyeg az óra...
Most kéne a zsuzsi-fm-nek gyorsan leszerződni néhány stratégiailag fontos helyi rádióval.
 #155576  Szerző: kukac

dkemeny77 írta:Nekem ezekkel a mikrofonokkal van némi problémám (egy két "P" igen gyönyörű :X.: ). Gondolom én, hogy a megszólalások nem élőben vannak, ezért igazán leszűrhetnék a 110-130 Hz körüli tartományt, már szebb lenne! :boldog:
80Hz környéke.
 #155575  Szerző: dkemeny77

Nekem ezekkel a mikrofonokkal van némi problémám (egy két "P" igen gyönyörű :X.: ). Gondolom én, hogy a megszólalások nem élőben vannak, ezért igazán leszűrhetnék a 110-130 Hz körüli tartományt, már szebb lenne! :boldog:
 #155574  Szerző: markfelt

A Simi rádiónak úgyis ketyeg az óra...
 #155573  Szerző: szabogabor10

admin írta:Vagy simán kiveszik a médiatörvényből. Akkor legalább mindenki hálás lesz a R1-nek. :D
De akkor eltűnne a R1 előnye a Simi rádiókkal szemben. Ezt nem biztos, hogy odafenn is akarják.
 #155572  Szerző: markfelt

Vagy simán kiveszik a médiatörvényből. Akkor legalább mindenki hálás lesz a R1-nek. :D
 #155571  Szerző: szabogabor10

kukac írta:
LG írta:Pont akartam írni én is, hogy találkozott-e már valaki magyar zenével...
gyaníthatóan egy darabig ne nagyon számítson rá senki:
"285/2016. A Radio Plus Kft. (Budapest 96,4 MHz, Rádió 1) rádiós médiaszolgáltató kérelme az Mttv. 21.
§ (1) bekezdése szerinti műsorkvóta kötelezettségek fokozatos elérésére vonatkozó hatósági szerződés
megkötésére"
forrás
így azért ez már nem tűnik annyira versenyhelyzetnek...
Ez várható volt. Le merem fogadni, hogy a médiatanács végül 0-ra fogja nekik csökkenteni felsőbb parancsra a kötelező magyar zenei arányt. Az egész csak arra kellett, hogy valahogy megnyerjék a pályázatot.
 #155569  Szerző: kukac

LG írta:Pont akartam írni én is, hogy találkozott-e már valaki magyar zenével...
gyaníthatóan egy darabig ne nagyon számítson rá senki:
"285/2016. A Radio Plus Kft. (Budapest 96,4 MHz, Rádió 1) rádiós médiaszolgáltató kérelme az Mttv. 21.
§ (1) bekezdése szerinti műsorkvóta kötelezettségek fokozatos elérésére vonatkozó hatósági szerződés
megkötésére"
forrás
így azért ez már nem tűnik annyira versenyhelyzetnek...
 #155563  Szerző: Kovi02

admin írta:Az a weblap címe, hogy "Home | Rádíó 1"
Azért azt érdemes lenne átírni rövid i-re. :D
A "Rádió" címe meg " Radió lista nézet"
  • 1
  • 938
  • 939
  • 940
  • 941
  • 942
  • 1023