RADIOSITE Fórum

• Paramount Global (MTV, Nick, Comedy Central, Paramount Network, stb.)

#3258  Szerző: Zoshi

Nekem tetszett ez a 3 "bejelentkezés". VH-1! VH-1! VH-1! Lehugyozták a vízágyú! :lol: :lol: :lol: :lol:
De tényleg szarul váltottak át.. :?
 #3251  Szerző: mlaszlo

molnarb írta:Hát elég csúnya lett a visszaváltás VH1-re, amúgy igen... a szokásos VH1 Europe... semmi változás. Eljött a hajszál 2 óra és azonnal levágta a viccesnek gondolt leköszönő szöveget, amire ÉLŐ bélyeget dobtak, mint a beköszönőnél, de nyilván nem az volt.
Tényleg elég csúnya volt a műsorzárás, pedig a kezdés jó volt. Úgy látszik egy kicsit kifutottak a műsoridőből :)
http://data.hu/get/685442/CC_zaras.avi.html
 #3247  Szerző: LuciFerko

legalább olyen csatorna lehetne a CC amin újab, nem a megszokodd dolgok vannak. szvsz ezért kár volt szétkúrni a VH1-et!
 #3246  Szerző: molnarb

Hát elég csúnya lett a visszaváltás VH1-re, amúgy igen... a szokásos VH1 Europe... semmi változás. Eljött a hajszál 2 óra és azonnal levágta a viccesnek gondolt leköszönő szöveget, amire ÉLŐ bélyeget dobtak, mint a beköszönőnél, de nyilván nem az volt.

A Viván szokott ilyen csúnya levágás lenni, amikor a Virítom pontatlanul ér véget. Legalábbis amikor Londonban volt a PlayOut, akkor az nem szarozott sokat. Eljött az idő levágta a budapesti feladót és dobta be újra a szerkesztett cuccot.

Itt valami hasonló lehet csak épp nem a szerksztett műsort illetően, hanem a Playout vált a budapesti feladó és VH1 között. Kérdés, hogy hol van a playout valójában?? Az MTV és a Viva már biztosan hazajött, de ez vajon honnan jöhet? Egy biztos. Itt pontban kettőkör lekapcsol a VH1 és átvált Budapestre bármi is történjék és ugyanez van hajnalban. Anno a Vivánál emlékszem külön hetekkel előtte engedélyt kellett kérni ha több élő műsort akartak (pl. TeleTon Hétvége és társai). Nagyon sajnálom a VH1-t. Akár lehetett volna úgy is, hogy a Nickelodeont lövik le mondjuk este 7 felé.
 #3242  Szerző: Attis

Na, most küldtem egy mailt a szolgáltatómnak. Általában elég rövid időn belül válaszolnak, szal kíváncsi vagyok, miért megy még mindig VH1 van. (Én nem bánom...)
De azt megértem, hogy az MTV meg a VIVA indulásakor át kellett váltani a magyar verzióra. De most is?? Amúgy arra lennék kíváncsi, hogy a VH1 12 órájában ugyanaz a műsor megy-e, mint a VH1 Europe műsorán.
 #3241  Szerző: Sz.

Attis írta:Azt csak zárójelben kérdezem: tényleg jogtalanul??? Mert spec. engem a VH1 jobban érdekel, mint a CC.
Tényleg. Mától a 24 órás VH1 magyar bejegyzésű műsorelosztó platformokon nem továbbítható, csak a VH1/CC, kicsit drágábbért.
 #3239  Szerző: Attis

Azt csak zárójelben kérdezem: tényleg jogtalanul??? Mert spec. engem a VH1 jobban érdekel, mint a CC.
 #3238  Szerző: Sz.

Attis írta:Most nagyon csendben írok.. pszt!!! Nálunk nem a CC, hanem a VH1 megy. És amit eddig írtatok, h már napok óta ki volt téve a CC logó + indulás napja, na az se volt itt. :lol:
Szóval nálunk (szerintem tök jogtalanul) VH1 megy 24 órában.
Most pl. Amy McDonald - This is the life. Nagyon zene!!!!! :lol:
Én úgytudom, hogy a DigiTV-n és a DigiKábelen is 24 órás VH1 megy, szintén teljesen jogtalanul.
 #3237  Szerző: Attis

Most nagyon csendben írok.. pszt!!! Nálunk nem a CC, hanem a VH1 megy. És amit eddig írtatok, h már napok óta ki volt téve a CC logó + indulás napja, na az se volt itt. :lol:
Szóval nálunk (szerintem tök jogtalanul) VH1 megy 24 órában.
Most pl. Amy McDonald - This is the life. Nagyon zene!!!!! :lol:
  • 1
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 106