jeek írta:PooLee írta:jeek írta:A vasúti menetrendkönyvben minden oldalon, minden menetrendi mezőben fel van tüntetve, hogy melyik vasúttársaság közlekedteti a járatot. Netről letölthető ill. megvásárolható pénztárban is.
A RailJetet ki közlekedteti? Az ÖBB? Mert sajnos Hegyeshalomtól azon is MÁV-os jegyvizsgáló van... vagy azokat a nyelveket nem beszélő, MÁV-os ruhába öltöztetett figurákat az ÖBB küldi, csak álcázza őket? A mozdonyvezető is MÁV-osra cserélődik, ha nem tévedek. Akkor most ki is közlekedteti? Pont ugyanígy van a GYSEV-MÁV viszonylatban is ez az egész. Az IC-n, amíg GYSEV terület, kitűnő, európai színvonalú utastájékoztatás tapasztalható. Aztán ahogy jönnek a MÁV-os ruhások, ennek vége szakad, és vagy belebüffentenek valamit a mikrofonba, vagy egyáltalán nem lesz utastájékoztatás. Természetesen vannak kivételek, akik mindent megtesznek, hogy a MÁV területen is maradjon valami Európából; minden tiszteletem az övék. Kár, hogy ők vannak kevesebben...
Jajjj jajjj. Majd ha a Mávnak is 400km-est szakaszt alig 100db személykocsit, mindössze 1500 munkavállalót kell eltartartania, üzemeltetnie. Majd ha a GYSEVnek lesz saját jegykiadórendszere, RES-e, MOK-ja, internetes jegyvásárlási infrastruktúrája, menetrendi adatbázisa... stb amik a személyszállításhoz elengedhetetlenek. Akkor majd lehet hasonlítgatni a START-ot a GYSEV-vel.
Jogosak az érvek, de a legkevésbé sem válaszolnak a felvetésekre. Egyébként ha engem kérdezel, szerintem alapból vicc a GYSEV létezése, tehát nem állt szándékomban, hogy védelmembe vegyem őket. Ettől függetlenül el kellene ismerni a MÁV problémáit, nem mindenki másra mutogatni, ha valaki felvet egyet, és akkor talán történhetne némi előrelépés. Ezt egyébként nem különösen Neked írom, hanem mindenkinek, aki ezért felelős. Mindezen felül hangsúlyozom, hogy ez az én véleményem; lehet, hogy éppen még agresszívebben kellene vitatkoznia a MÁV-osoknak, és pont akkor indulnának el a dolgok pozitív irányba. Ki tudja...