RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#113616  Szerző: Ivoa

Ezek a szlogenek mind a R1 Top500-ból valóak. Nincs ezek között egy új sem. :D
Eredetileg így volt: "Még nem hallotta kedvencét? Lehet, hogy mindjárt megszólal! Rádió 1 Top 500 - a kettőszázhatvanhatodik."
A másik meg: "Annyi jó zene van - de csak a mai Rádió 1 játssza őket! Rádió 1 Top 500 - a kettőszázhatvanhatodik."
Ilyen is van: "Ritmus, tempó, változatosság - és csak igazi mai slágerek! Ez a mai Rádió 1, ez a Top 500! - a kettőszázhatvanhatodik."
Meg ilyen is: "Mostantól csak az önök szavazatai számítanak! Ez a mai Rádió 1, ez a Top 500! - a kettőszázhatvanhatodik."

Azt hiszem, fejből összeszedtem mindet. :D
 #113611  Szerző: adam1400

gyuri azt is fel tudnád venni h annyi jó zene van?
 #113610  Szerző: kukac

adam1400 írta:de ott minek van kitöltő ha nincs is összekapcsolva? még nem hallotta kedvencét ez mind a top500-ból van. am a cozombolis - zenétől felforr a véremet a pécsi is játssza a magyar órába 5-6-ig
talán az orosháza miatt...
 #113609  Szerző: adam1400

de ott minek van kitöltő ha nincs is összekapcsolva? még nem hallotta kedvencét ez mind a top500-ból van. am a cozombolis - zenétől felforr a véremet a pécsi is játssza a magyar órába 5-6-ig
 #113607  Szerző: Gyurii

djlacee írta:
Gyurii írta:Felvettem, továbbra is telóval.. ^^

http://www21.zippyshare.com/v/49107035/file.html

3:04-től érdemes fülelni, viszont aki akar hallgatni kis csabait, illetve szokásos agyonunt szignált az az elejétől hallgassa végig...
és mi az az anyám borogass? :D
Ja az én vok.. :troll:
 #113606  Szerző: djlacee

Gyurii írta:Felvettem, továbbra is telóval.. ^^

3:04-től érdemes fülelni, viszont aki akar hallgatni kis csabait, illetve szokásos agyonunt szignált az az elejétől hallgassa végig...
és mi az az anyám borogass? :D
 #113605  Szerző: adam1400

ez tényleg komoly de ez a top500 szignálja volt meg juventusé.ott nem laci van?
 #113604  Szerző: Gyurii

Felvettem, továbbra is telóval.. ^^

#113603  Szerző: markfelt

kukac, beszélhetünk szubjektív értékítéletről, adminisztrátori szerepekről és előzményekről (amikre egyébként nem emlékszem, lévén nem ismerjük egymást, ritkán hozzászóló nickneveket pedig kevés esetben jegyzek meg, ugyanis abból itt 817 van), ám ezek mindegyike személyeskedés és engem nem igazán érdekel.

tehát akkor magamat idézem, a félreértés alapja:

"azzal viszont nem értek egyet, hogy a mfm-en kívül mindenki betartja... teljesen kizárt. eleve van, akinek 50%-ot kell és sztem 10 sincs meg. arról nem is beszélve, hogy sokan még mindig éjszaka tolják le, pedig úgy sem lenne törvényszerű nekik. egyes országos, regionális, helyi és kisközösségi rádiók esetében ez egyaránt tapasztalható. de ez majd az nmhh vizsgálatából kiderül."

kibontva, egyértelműsítve az aláhúzott rész:

a jogosultság típusától és a szerződésüktől függően sok rádiónak 5 és 24 óra között és 0-24 között egyaránt el kell érni a törvényben, vagy a médiaszolgáltatási szerződésükben lévő magyar zenei kvótát. ez nem volt mindig így, hiszen az 1996-os rttv nem tért ki rá, ahogy ilyen kvótákat sem követelt, maximum egyedi pályázati vállalások esetében. egyes régi, ebben a kérdéskörben érintett rádiók közül néhányan az új médiatörvény hatálybalépése óta megkötött új, hatósági szerződések ellenére SEM változtattak a szerkesztési koncepción és annak ellenére, hogy a nappali órákban is meg kéne lenni a vállalt aránynak, nincs meg, csak az éjszakai órákkal együtt, vagy még úgy sem.

akkor most adminisztrátori szerepemet előtérbe hozva, arra kérlek, hogy a válaszodat ne itt, hanem ebben a topicban írd meg: http://www.mediasite.hu/forum/viewtopic.php?f=13&t=504

én sem írok ide, hiszen ez a rádió 1 téma és zavarjuk a többieket.
 #113602  Szerző: radiogyuri5600

"Annyi jó zene van,de csak a rádió 1-en!" (B.csaba 88.9,Orosháza 90.2) AZ ELÖBB pl a Hip hop boys-Ott várok rád.:)
  • 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 482