RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#155367  Szerző: FLaci81

djlacee írta:Ramaty a vetelkorzet, vonaton Torokbalintnal harmatos, mikozben a Trend RDS sztereó
A 7-es főúton haladva Fehérvárig fullosan jön autóból.
A városban viszont már elfogy a lendület, vannak olyan részek ahol semmi sincs.
 #155366  Szerző: noartist

Miért kell ordibálni?
 #155363  Szerző: markfelt

Igen, én lassan indítanám azt a fölvételt, ha lenne mivel, meg ha érdekelne ennyire.
 #155362  Szerző: BroCreSt

"MÁTOL MINDEN NAP 17:00-TOL 22:00-IG VÁROK MINDENKIT A RADIO 1 DISCOSHIT-JÉBEN A 96.4-EN BUDAPESTEN AZ FM RÁDIOKNÁL ILLETVE NETEN A VILÁGON MINDENHOOOL :)))) HIVJATOK...IRJATOK SMS-T...KÉRJETEK ZENÉKET...DUMÁLJUNK : 06 20 3 111 111 )))"
 #155358  Szerző: LuciFerko

Milán írta:
admin írta:Siófoki buli, mikor Siófokon nem lesz egyelőre R1? Brávó! :D
Nem adok neki 1 évet, és PART-ot érnek :)
Inkább elveszik az OZONE-t a Balaton felől.
 #155356  Szerző: adam1400

Milán írta:Hétfőn reggel indulás!
honnan veszed?

hamvai azt írta ma 14 óra után figyeljük
 #155355  Szerző: Milán

Hétfőn reggel indulás!
 #155353  Szerző: Gr3g0ry

Én csak annyit tudok írni hogy nálam esélytelen az éteren hallgatni(96.4 illetve 96.5 miatt)....szóval maradt az amit eddig is szívesen hallgatnék(rádiókészüléken).
 #155352  Szerző: BMáté

Rugózva kicsit mostani és régebbi hozzászólásokon, megfogalmazódott bennem pár spekulációtól hemzsegő kérdés: Mekkora esélyt adtok annak, hogy az Ozone FM, RádióPont 1, Egerszeg Rádió és a csabai hálózat összerakásával/felvásárlásával visszaálljon a 2011-es vételkörzet, vagy legalábbis valami hasonló? Visszatérhetnek-e Debrecenbe, hiszen komoly "hídfőállása" volt a rádiónak, de az említetteknek ott most nincs frekvenciája? Mi a helyzet a baranyai Rádió 1-el, teljesen más történet, és egy korábbi cikknek megfelelően nem fognak visszatérni (esetleg nevet is váltanak)? Velence 90,4 MHz lehetőségek (sajnos nem vagyok tisztában vele, hogy mennyi idő után pályázhatnak bővítésre, viszont szerintem komoly lehetőség, Fehérvár, Velencei-tó)?
Nyilván elvi akadálya nincs egyik verziónak sem, de engem főleg a rövidtávú (1, max 2 év) esélyek, vagy az esetlegesen már megtörtént konkrét lépések érdekelnek, ha voltak ilyenek.
  • 1
  • 953
  • 954
  • 955
  • 956
  • 957
  • 1022