adminisztrator írta:kukac írta:Nem gondolom hogy en ertettelek volna felre, visszaolvasható, bárki számára világos hogy ki mit mondott. A médiatörvény szabalyvaltozasainak nincs halaszto hatálya, nincs türelmi idő se, ha az engedelyes nem tartja be az engedély paramétereit, akkor szankciókat kockáztat, ilyet felelős cegvezetes nem tesz, a nem felelős pedig az engedélyét kockáztatja...
akkor olvasd vissza és olvasd át. egyébként játszhatunk estig ezzel.
felelős cégvezetés és hazai rádiós piac? ritka egybeesés. nézz körül.
persze ha a törvényi környezet megfelelő lenne a rádiók rentábilis, törvényes és fejlődőképes működéséhez, akkor nyilván könnyebb lenne felelősen vezetni a jogosult társaságokat, kialakulhatna egy egészséges rádiós piac és egyéb álmok, mint rengeteg országban, a szélrózsa minden irányában (a gazdasági környezetről nem beszélek, vannak ilyen szempontból rosszabb régiók is, ahol ennek ellenére jobban működik ez az iparág. mert megfelelő a szabályozás.)
visszaolvastam, így pláne nem stimmel amit állítasz:
- "te értettél félre, hiszen nem mondtam olyat, hogy minden rádiós médiaszolgáltatónak 5 és 24 között kell teljesítenie a kvótát," - érdekes cáfolat, hiszen senki nem mondott ilyet...
előtte én: - "Nem, te azt mondtad hogy nem szabályos ha éjszakára szerkesztik a magyar zenék többséget, én pedig azt mondtam hogy ez nem szabálytalan." előzmény: te: -" sokan még mindig éjszaka tolják le, pedig úgy sem lenne törvényszerű nekik." - a szubjektív értékítélet nem segíti az adminisztrátort a döntéshozatalban, erre már a múltkoriban is volt példa, emlékszel?
"felelős cégvezetés és hazai rádiós piac? ritka egybeesés. nézz körül."
- nekem nem kell bemutatni, viszont az új törvény hatálya óta szinte minden freki újra van pályázva, minden szerződés újra van kötve - aki ezt ügyfél-oldalon aláírta, tisztában volt a benne lévő dolgokkal, tudta hogy mit vállal, innentől kezdve ne a hatóság és a törvényhozó legyen a hunyó azért, mert a rádió nem tartja be az általa vállalt kvótákat! Egészséges rádiós piacról lehet álmodni, csak előtte egészséges felfogású vállalkozói és politikai közeg is kell!