RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#113599  Szerző: adam1400

milyen új szignál van pl?
 #113598  Szerző: kukac

adminisztrator írta:
kukac írta:Nem gondolom hogy en ertettelek volna felre, visszaolvasható, bárki számára világos hogy ki mit mondott. A médiatörvény szabalyvaltozasainak nincs halaszto hatálya, nincs türelmi idő se, ha az engedelyes nem tartja be az engedély paramétereit, akkor szankciókat kockáztat, ilyet felelős cegvezetes nem tesz, a nem felelős pedig az engedélyét kockáztatja...
akkor olvasd vissza és olvasd át. egyébként játszhatunk estig ezzel.
felelős cégvezetés és hazai rádiós piac? ritka egybeesés. nézz körül.

persze ha a törvényi környezet megfelelő lenne a rádiók rentábilis, törvényes és fejlődőképes működéséhez, akkor nyilván könnyebb lenne felelősen vezetni a jogosult társaságokat, kialakulhatna egy egészséges rádiós piac és egyéb álmok, mint rengeteg országban, a szélrózsa minden irányában (a gazdasági környezetről nem beszélek, vannak ilyen szempontból rosszabb régiók is, ahol ennek ellenére jobban működik ez az iparág. mert megfelelő a szabályozás.)
visszaolvastam, így pláne nem stimmel amit állítasz:
- "te értettél félre, hiszen nem mondtam olyat, hogy minden rádiós médiaszolgáltatónak 5 és 24 között kell teljesítenie a kvótát," - érdekes cáfolat, hiszen senki nem mondott ilyet...
előtte én: - "Nem, te azt mondtad hogy nem szabályos ha éjszakára szerkesztik a magyar zenék többséget, én pedig azt mondtam hogy ez nem szabálytalan." előzmény: te: -" sokan még mindig éjszaka tolják le, pedig úgy sem lenne törvényszerű nekik." - a szubjektív értékítélet nem segíti az adminisztrátort a döntéshozatalban, erre már a múltkoriban is volt példa, emlékszel?

"felelős cégvezetés és hazai rádiós piac? ritka egybeesés. nézz körül."
- nekem nem kell bemutatni, viszont az új törvény hatálya óta szinte minden freki újra van pályázva, minden szerződés újra van kötve - aki ezt ügyfél-oldalon aláírta, tisztában volt a benne lévő dolgokkal, tudta hogy mit vállal, innentől kezdve ne a hatóság és a törvényhozó legyen a hunyó azért, mert a rádió nem tartja be az általa vállalt kvótákat! Egészséges rádiós piacról lehet álmodni, csak előtte egészséges felfogású vállalkozói és politikai közeg is kell!
 #113597  Szerző: Gyurii

djlacee írta:Rögzítsd, hallani akarjuk :)
Will Smith - Wild wild west megy jelenleg, és kajak nagyon sok olyan zene ami éjszaka ment a Nóta tv-n.. :hehe:

(Megpróbálom rögzíteni..) :boldog:
 #113596  Szerző: adam1400

hát de akkor a music fm-et meg a rádió1-et is meg kéne büntetni nem?
 #113594  Szerző: djlacee

Rögzítsd, hallani akarjuk :)
 #113593  Szerző: Gyurii

Nem tudom, hogy amik mennek most signalok, azok régiek nagyon, vagy újak. :gülü: ^^ (Am nem rossz, végre nem az a 6 éve bevágott viháncoló nő van hallgatók közül bevágva.)
 #113591  Szerző: markfelt

kukac írta:Nem gondolom hogy en ertettelek volna felre, visszaolvasható, bárki számára világos hogy ki mit mondott. A médiatörvény szabalyvaltozasainak nincs halaszto hatálya, nincs türelmi idő se, ha az engedelyes nem tartja be az engedély paramétereit, akkor szankciókat kockáztat, ilyet felelős cegvezetes nem tesz, a nem felelős pedig az engedélyét kockáztatja...
akkor olvasd vissza és olvasd át. egyébként játszhatunk estig ezzel.
felelős cégvezetés és hazai rádiós piac? ritka egybeesés. nézz körül.

persze ha a törvényi környezet megfelelő lenne a rádiók rentábilis, törvényes és fejlődőképes működéséhez, akkor nyilván könnyebb lenne felelősen vezetni a jogosult társaságokat, kialakulhatna egy egészséges rádiós piac és egyéb álmok, mint rengeteg országban, a szélrózsa minden irányában (a gazdasági környezetről nem beszélek, vannak ilyen szempontból rosszabb régiók is, ahol ennek ellenére jobban működik ez az iparág. mert megfelelő a szabályozás.)
 #113590  Szerző: kukac

Nem gondolom hogy en ertettelek volna felre, visszaolvasható, bárki számára világos hogy ki mit mondott. A médiatörvény szabalyvaltozasainak nincs halaszto hatálya, nincs türelmi idő se, ha az engedelyes nem tartja be az engedély paramétereit, akkor szankciókat kockáztat, ilyet felelős cegvezetes nem tesz, a nem felelős pedig az engedélyét kockáztatja...
 #113588  Szerző: markfelt

kukac írta:Nem, te azt mondtad hogy nem szabályos ha éjszakára szerkesztik a magyar zenék többséget, én pedig azt mondtam hogy ez nem szabálytalan. Akikre vonatkozik a 05-24 kitétel, azok be is tartják (igen, a r1 is, legalábbis a pécsi készítésű műsorban). Nyilván a kisrádióknak nehezebb odafigyelni erre (bár csak számolás kérdése es az nmhh önmonitoring a rádiót is segíti, nem csak a hatóságot).
akkor megállapodhatunk abban, hogy szerinted ezt mondtam, szerintem pedig te értetted félre.
akikre vonatkozik a 05-24 kitétel, azok egy része valóban betartja, egy része nem. de akkor ebben is megállapodhatunk, hogy szerinted nem, szerintem pedig igen.

én kapásból 4 olyan kereskedelmi rádióról tudok, akik csak azért nem tartják be, mert kivárnak, hogy módosuljon a nonszensz szabály.
kukac írta:Pl. Mi a vállalás+2%-ot teljesítünk úgy, hogy vannak műsorsávok, ahol egy deka magyar zene nem hangzik el (más a tematika), és napközben az arány mindössze kb. 20%!
nem tudom ki az a ti, de akkor ez rendben van. természetesen nemcsak a főműsoridőt vettem figyelembe, amikor a lentieket állítottam.
  • 1
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 482