RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#155236  Szerző: Dawe1797

Én mindenesetre rohadt kíváncsi vagyok, hogy éjfélkor elindulnak-e. Ha nem, akkor tényleg nem tudom, mikor fognak.
 #155233  Szerző: markfelt

adam1400 írta:Na láttok esélyt hogy holnap elindulnak? Vagy a Rádió1 nevű nick az troll volt? Mert ő írt 1-jét.
Igazából tökmindegy, nem? Ennyit nem ér.
 #155232  Szerző: adam1400

Na láttok esélyt hogy holnap elindulnak? Vagy a Rádió1 nevű nick az troll volt? Mert ő írt 1-jét.
 #155203  Szerző: Gr3g0ry

Ezért jó inkább tematikus oldalakat böngézni ott kevesebb baki van.
 #155199  Szerző: BroCreSt

admin írta:A Slágeres cucc igaz, sőt, lesznek még cifrábbak is ezzel kapcsolatban, de a cikk tele van tévedésekkel, pl. nem ősszel indul és nem DJ FM néven.
"DJ FM néven ismertté vált."
"Az adó neve végül Rádió 1 lesz."
 #155195  Szerző: markfelt

LewyDee írta:
admin írta:A Slágeres cucc igaz, sőt, lesznek még cifrábbak is ezzel kapcsolatban, de a cikk tele van tévedésekkel, pl. nem ősszel indul és nem DJ FM néven.
Szerintem kimondhatjuk, hogy hazugsákokkal. Mint ahogy a legtöbb cikkjük hangulatkeltő, gyűlöletkeltő. Elég csak a olvasótáboruk kommentjeit megnézni...
Minden közéleti portál csúsztat és genyózik.
 #155194  Szerző: LuciFerko

Ezt itt fejezzük már be... :sick:
 #155193  Szerző: asr27

LewyDee írta:
Szerintem kimondhatjuk, hogy hazugsákokkal. Mint ahogy a legtöbb cikkjük hangulatkeltő, gyűlöletkeltő. Elég csak a olvasótáboruk kommentjeit megnézni...
mert a 888.hu nem hazugságokat szokott írni, ugye ?
 #155191  Szerző: LewyDee

#155190  Szerző: markfelt

A Slágeres cucc igaz, sőt, lesznek még cifrábbak is ezzel kapcsolatban, de a cikk tele van tévedésekkel, pl. nem ősszel indul és nem DJ FM néven.
  • 1
  • 960
  • 961
  • 962
  • 963
  • 964
  • 1021