Én mindenesetre rohadt kíváncsi vagyok, hogy éjfélkor elindulnak-e. Ha nem, akkor tényleg nem tudom, mikor fognak.
Csak a 89.5 Music FM!!!
adam1400 írta:Na láttok esélyt hogy holnap elindulnak? Vagy a Rádió1 nevű nick az troll volt? Mert ő írt 1-jét.Igazából tökmindegy, nem? Ennyit nem ér.
admin írta:A Slágeres cucc igaz, sőt, lesznek még cifrábbak is ezzel kapcsolatban, de a cikk tele van tévedésekkel, pl. nem ősszel indul és nem DJ FM néven."DJ FM néven ismertté vált."
LewyDee írta:Minden közéleti portál csúsztat és genyózik.admin írta:A Slágeres cucc igaz, sőt, lesznek még cifrábbak is ezzel kapcsolatban, de a cikk tele van tévedésekkel, pl. nem ősszel indul és nem DJ FM néven.Szerintem kimondhatjuk, hogy hazugsákokkal. Mint ahogy a legtöbb cikkjük hangulatkeltő, gyűlöletkeltő. Elég csak a olvasótáboruk kommentjeit megnézni...
LewyDee írta:mert a 888.hu nem hazugságokat szokott írni, ugye ?admin írta:A Slágeres cucc igaz, sőt, lesznek még cifrábbak is ezzel kapcsolatban, de a cikk tele van tévedésekkel, pl. nem ősszel indul és nem DJ FM néven.Szerintem kimondhatjuk, hogy hazugsákokkal. Mint ahogy a legtöbb cikkjük hangulatkeltő, gyűlöletkeltő. Elég csak a olvasótáboruk kommentjeit megnézni...
admin írta:A Slágeres cucc igaz, sőt, lesznek még cifrábbak is ezzel kapcsolatban, de a cikk tele van tévedésekkel, pl. nem ősszel indul és nem DJ FM néven.Szerintem kimondhatjuk, hogy hazugsákokkal. Mint ahogy a legtöbb cikkjük hangulatkeltő, gyűlöletkeltő. Elég csak a olvasótáboruk kommentjeit megnézni...