RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#154935  Szerző: markfelt

LewyDee írta:59-61dB fullos rálátással a Citadellára. Az az érzésem, hogy itt sincs power. Vagy nem a citadella a qth?
Én azért megvárnám az indulást. 2.5 kW lesz, Citadella.
 #154934  Szerző: LewyDee

59-61dB fullos rálátással a Citadellára. Az az érzésem, hogy itt sincs power. Vagy nem a citadella a qth?
 #154930  Szerző: adam1400

kukac írta:
Jozsfm964 írta:
zenefalo írta:R'n'b, rap, hip-hop. Ez nem az én zenei világom, maradok a Music fm-nél.
Szerintem ez nem fog maradni ilyen szinten. Idáig is ilyen irányultságú volt az R1, inkább az esti órákban lévő Disco's Hit lesz elektronikusabb. De ez valóban meredek lenne. Meg aztán magyar zenét is kéne adni...
de hiszen még el se indult! :) ez még nem szerkesztett műsor, tippem szerint csak a beállítások miatt megy r'nb, gondolom ez lesz a zenei profil, és a 90-110bpm-hez állítják a proci munkapontját.
Ilyen dalok voltak eddig amiket ismerek: 50 Cent - In the club, Fifth Harmony - Work, Kanye West - Gold digger, Florida - My house + I don't like it, Drake - Hold on, Eminem - Stan + volt vmi Chris Brown szám.

Vajon már elindulnak éjféltől vagy csak szerdán? Mert a Rockon 3 próbanap volt bár ott az utolsó nap volt ilyen hosszú tesztadás mint ezen a mai,ott az első nap nem volt hosszú.
 #154927  Szerző: kukac

Jozsfm964 írta:
zenefalo írta:R'n'b, rap, hip-hop. Ez nem az én zenei világom, maradok a Music fm-nél.
Szerintem ez nem fog maradni ilyen szinten. Idáig is ilyen irányultságú volt az R1, inkább az esti órákban lévő Disco's Hit lesz elektronikusabb. De ez valóban meredek lenne. Meg aztán magyar zenét is kéne adni...
de hiszen még el se indult! :) ez még nem szerkesztett műsor, tippem szerint csak a beállítások miatt megy r'nb, gondolom ez lesz a zenei profil, és a 90-110bpm-hez állítják a proci munkapontját.
 #154922  Szerző: Jozsfm964

#154921  Szerző: zenefalo

R'n'b, rap, hip-hop. Ez nem az én zenei világom, maradok a Music fm-nél.
 #154918  Szerző: Jozsfm964

dkemeny77 írta:Én nékem kicsit érdekes ez a mostani zenei válogatás... :blush:
A csabai streamről mennek a zenék, vagy már a budapesti stúdióból?
A csabain is vannak/voltak érdekességek amikor hallgattam egy-két hete. Mondjuk nem volna rossz, ha valami hasonló lenne. Nem az ami volt!
  • 1
  • 967
  • 968
  • 969
  • 970
  • 971
  • 1021