RADIOSITE Fórum

• Zene

#36224  Szerző: rsite1

Mauro, komcsizz otthon.

1 hét kitiltás. Remélem elég.
Más is nyugodtan tanulhat az esetből.
 #36220  Szerző: LuciFerko

:gülü2:
 #36217  Szerző: Mauro

SzD írta:Mondom, nem akarok kötekedni, meg nem is akarok ebbe jobban belemenni. Na jó kötekedek mégis egy kicsit...pl. az, hogy dehogynem az nem külön van. Meg a névelőknek sem vagy feltétlen híve, stb. Nagy általánosságban nincs gond a helyesírásoddal, de azt azért nem mondd, hogy mindig mindent helyesen írsz...és itt nem a véletlen félregépelt dolgokra gondolok.
Viszont mindezt nem is személy szerint Neked írtam, hanem úgy általánosságban. Épp azzal kapcsolatosan jutott ez az eszembe, hogy olvasgattam az ilyen jellegű "zenéknél" a kommenteket.
Ok értem. Biztos az oktatási rendszer miatt ilyen rossz az emberek helyesírása.
 #36215  Szerző: Zsolt

Mauro írta:
SzD írta:Amúgy én nem akarok kötekedni, és ezzel nem akarok elindítani egy "lavinát", de...kurva nagy magyar az, aki még helyesen sem tud írni. :blush:
Dehogy nem tudok.
:shock:
Oda még kell egy vesző, vagy mondatvégi írásjel.
Pl. így: "Dehogy! Nem tudok."
Így legalább egy őszinte vallomás lehetne, mégha nem is teljesen az előzményre reagál.
 #36214  Szerző: SzD

Mondom, nem akarok kötekedni, meg nem is akarok ebbe jobban belemenni. Na jó kötekedek mégis egy kicsit...pl. az, hogy dehogynem az nem külön van. Meg a névelőknek sem vagy feltétlen híve, stb. Nagy általánosságban nincs gond a helyesírásoddal, de azt azért nem mondd, hogy mindig mindent helyesen írsz...és itt nem a véletlen félregépelt dolgokra gondolok.
Viszont mindezt nem is személy szerint Neked írtam, hanem úgy általánosságban. Épp azzal kapcsolatosan jutott ez az eszembe, hogy olvasgattam az ilyen jellegű "zenéknél" a kommenteket.
 #36213  Szerző: Mauro

SzD írta:Amúgy én nem akarok kötekedni, és ezzel nem akarok elindítani egy "lavinát", de...kurva nagy magyar az, aki még helyesen sem tud írni. :blush:
Dehogy nem tudok.
 #36212  Szerző: SzD

Amúgy én nem akarok kötekedni, és ezzel nem akarok elindítani egy "lavinát", de...kurva nagy magyar az, aki még helyesen sem tud írni. :blush:
 #36210  Szerző: Mauro

Nem csak ide máshova is oda szoktam baszni őket.
Amúgy sincs tiltva szabályzat szerint.
 #36200  Szerző: Mauro

rsite írta:
Mauro írta:
SzD írta:Te jó ég... :shock:
Akkor már inkább a Kárpátia előadásában...
Azt nem lehet a komcsik múltkor is sírtak és törölték.
:(
Örülj neki, hogy a "komcsik" nem töröltek még és nem tiltottak ki örökre. Úgysincs más szórakozásod, mint idebaszni a nyomorék makimagyar zenéidet...
Nem Adminisztrátort komcsiztam aki törölte mert nem őt zavarta Kárpátia. Hanem aki neki szólt.
  • 1
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 145