RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#100669  Szerző: mikrofonos

csadam írta:
Zoey írta:Az MR4,5,6,7 logói már tényleg elég bonyolultak, semmi logikát nem látok bennük....
Szerintem az MR4-ben a színes vonalak a soknyelvűségre utal, az MR5-ben pedig az ülésterem formája fedezhető fel szerintem...
Na én is kb. eddig jutottam el...
Egyébként a hvg online-on van valami szavazás, amikor utoljára láttam 75% körül mozgott a "nemtetszési arány
 #100668  Szerző: fofla

Lassan mindenhol cserélgetik a nap folyamán az emblémákat.
Az egységes megjelenést gondoltam, hogy meg akarják valósítani. Én is ezt tettem volna. Nekem sem maradéktalanul szimpatikus az új jelrendszer, de legalább egységesnek mondható. Egyik másik emblémán azért lehet, hogy finomítottam volna, vagy átláthatóbba tettem volna.
 #100667  Szerző: tomee

Ha ezek normálisan ki lettek volna találva nem úgy kéne kibogoznia az embernek, hogy mit is akarnak szimbolizálni. Olyan ez, mint amikor valaki nagyot akarni fingani, de más lesz belőle. :|
 #100665  Szerző: csadam

Zoey írta:Az MR4,5,6,7 logói már tényleg elég bonyolultak, semmi logikát nem látok bennük....
Szerintem az MR4-ben a színes vonalak a soknyelvűségre utal, az MR5-ben pedig az ülésterem formája fedezhető fel szerintem...
 #100661  Szerző: markfelt

kriskao írta:Még a kommentátor is azt mondta, hogy "új érdekes arculatunk van, bár nézőpont kérdése"...;D
Páros lábbal kirúgás, megszégyenítés, leköpés, megverés.
  • 1
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 235