RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#154766  Szerző: kukac

RÁDIÓ1 írta:Már csak 6 nap... ;)
Mihez? :)
 #154751  Szerző: Wolfman

admin írta:
mate1993 írta:
Én se hinném, hogy ez szándék lenne. Amikor a 103.9-re váltottak, akkor a vételi panaszomat egyszerű "Nem tehetünk róla." mondattal elintézték. Ha az a cél, hogy a belvárosban, és Bp-n belül jó legyen a vétel, akkor ezen nem fognak változtatni. A 103.3 kis zsebrádióval is tisztán jött, a Gellért-hegy/Sote/Sas-hegyi adók itt viszont csak jobb autórádióval, esetleg tetőantennával jönnek elviselhető minőségbe.
103.3?
Szerintem az 100.3 akart lenni, csak el lett írva.
 #154746  Szerző: markfelt

mate1993 írta:
admin írta:
szabogabor10 írta:
Úgy néz ki. Később lehet nekik kérni adóáthelyezést? Lehet meggondolják magukat, miután pár vételi panasz befut hozzájuk.
Amúgy a 103,9 Rádió 1 is a Citadelláról sugárzott. És az agglomeráció bizonyos pontjain náluk is voltak vételi problémák. Úgyhogy kíváncsi leszek a fejleményekre.
Szerintem nem szándék. Amit sajnálok. A 100.3-on is jóval nagyobbat szólt emlékeim szerint, mint a 103.9-en. Az is a Széchenyi-hegyről ment.
Én se hinném, hogy ez szándék lenne. Amikor a 103.9-re váltottak, akkor a vételi panaszomat egyszerű "Nem tehetünk róla." mondattal elintézték. Ha az a cél, hogy a belvárosban, és Bp-n belül jó legyen a vétel, akkor ezen nem fognak változtatni. A 103.3 kis zsebrádióval is tisztán jött, a Gellért-hegy/Sote/Sas-hegyi adók itt viszont csak jobb autórádióval, esetleg tetőantennával jönnek elviselhető minőségbe.
103.3?
 #154745  Szerző: mate1993

admin írta:
szabogabor10 írta:
admin írta:Jó lenne az a Szecskáról is. Mellesleg akkor az agglomeráció le van szarva?
Úgy néz ki. Később lehet nekik kérni adóáthelyezést? Lehet meggondolják magukat, miután pár vételi panasz befut hozzájuk.
Amúgy a 103,9 Rádió 1 is a Citadelláról sugárzott. És az agglomeráció bizonyos pontjain náluk is voltak vételi problémák. Úgyhogy kíváncsi leszek a fejleményekre.
Szerintem nem szándék. Amit sajnálok. A 100.3-on is jóval nagyobbat szólt emlékeim szerint, mint a 103.9-en. Az is a Széchenyi-hegyről ment.
Én se hinném, hogy ez szándék lenne. Amikor a 103.9-re váltottak, akkor a vételi panaszomat egyszerű "Nem tehetünk róla." mondattal elintézték. Ha az a cél, hogy a belvárosban, és Bp-n belül jó legyen a vétel, akkor ezen nem fognak változtatni. A 100.3 kis zsebrádióval is tisztán jött, a Gellért-hegy/Sote/Sas-hegyi adók itt viszont csak jobb autórádióval, esetleg tetőantennával jönnek elviselhető minőségbe.
 #154738  Szerző: kukac

szabogabor10 írta:
admin írta:Jó lenne az a Szecskáról is. Mellesleg akkor az agglomeráció le van szarva?
Mert ez igy mukodik...
 #154732  Szerző: mlaszlo

szabogabor10 írta: BP-t viszont szerintem jobban le lehet fedni a Citadelláról, nem?
Szerintem annyira lefedi a várost a Széchenyi-hegy, mint a Citadella. A Sláger FM is jön annyira a városban, mint anno a Rádió1 a Citadelláról. Viszont a Sláger a Széchenyi-hegyről az agglomerációba jobban elszól. Nem is kell messzire menni, a Citadella már nem az igazi Budaörsön sem, Budakeszi fele pedig szinte teljesen le van árnyékolva és csak pár km-re mentünk el a fővárostól.
 #154726  Szerző: markfelt

szabogabor10 írta:
 #154725  Szerző: szabogabor10

LuciFerko írta:Nekem nem jön (SzfV)
Lekapcsolták az adót.
 #154724  Szerző: LuciFerko

Nekem nem jön (SzfV)
  • 1
  • 975
  • 976
  • 977
  • 978
  • 979
  • 1021