Amúgy itt gyengébben jön, mint a Sláger és a Rock.
Csak a 89.5 Music FM!!!
szabogabor10 írta:Hopp, adó bekapcsolva, RDS nincs.Remélem most kiderül a station voice!
adam1400 írta:Tuti nem fogja elmondani. Szerintem nem is mondhatja el.szabogabor10 írta:Hamvai továbbra se akarja abbahagyni a hatásvadász post-ok írását. Kicsit kezd visszatetsző lenni.Szóval akkor jól sejtettem hogy nem fogja elmondani?
egyébként most direkt bekapcsoltam 6-kor de nincs tesztadás.
szabogabor10 írta:Hamvai továbbra se akarja abbahagyni a hatásvadász post-ok írását. Kicsit kezd visszatetsző lenni.Szóval akkor jól sejtettem hogy nem fogja elmondani?
szabogabor10 írta:Én továbbra is hiányolom a plakátokat a városból. Ha májusban indulnának, szerintem már tele lenne minden vele. Mert hiába régi brand, valahogy a tömegek tudtára kell adni az újraindulást. Szóval szerintem kb. június közepe, esetleg július eleje lesz ebből.Nem hinném, mert mindenhol az áll, hogy "napokon belül".
Bár lehet ők nem tartják fontosnak a plakátolást, én annak tartom.
szabogabor10 írta:Tényleg, bocs.admin írta: kettő darab mainstream rádió volt a fővárosban, a Class FM és a Juventus és egyik sem a fiataloké voltHárom, kihagytad a Neo-t.![]()
Akkor már javában mainstream volt.
admin írta: kettő darab mainstream rádió volt a fővárosban, a Class FM és a Juventus és egyik sem a fiataloké voltHárom, kihagytad a Neo-t.