RADIOSITE Fórum

• Politika

#166742  Szerző: altermanus

asr27 írta:
altermanus írta: De tudsz ellene tenni valamit is, amitől - és most nem csak a kisemberekről van szó - bárkinek jobb lenne, aki nem Orbán haverja?
Szerintem meg ezért tart itt az ország, ahol, mert mindenki csak bólogat, mindenki csak csendben van.
Igenis fel kell lépni a diktatúra ellen. Tudtommal demokratikus ország vagyunk(nem).
ezt aláirom... ebben igazad van, de kiáll ki valamiért? amikor ketten vagyok valakivel:
Húúúú mondjuk meg neki, mert ő igazi /G-nap/
amikor ott lenne a lehetőség...
jah hát én nem így gondoltam
főleg azért tart itt az ország ahol tart... nincs összefogás, egy netadó ellen összetudtak fogni? én már ott tartok, hogy amilyen aktív voltam az utobbi időben, mint politikai lázadó, most annyira nem vagyok, és ez nem azért van, mert meg vagyok elégedve a rendszerrel, hanem azért mert itt Csabrendeken is fel voltak háborodva az utak miatt, hogy kátyus, zötyög az autó hasonló... van olyan utca, hogy lassan 20 éve fel van hinte soderral, de aszfalt nincs, és olyan az út, mintha aszfalton mennél. Mindenki fel volt háborodva! akartam róla csinálni egy videót, hogy lássák az emberek, milyen az út, és nyilatkozzanak, hogy nekik milyen tapasztalatai vannak... 10 emberből 1 nyilatkozott... most szerinted, egy helyi érdekeltség miatt, nem fog össze egy közösség, akkor hol van összefogás? Nem hogy Pesten, Pécsett, Miskolcon, de - szerintem - sehol nincsen...
olyan emberre bizzuk magunkat, mint Juhász Péter? Ugyan már... fütyülni tud, gyurcsány is megmondta
el*****k, nem kicsit, nagyon
az őszinteséget becsülöm, de akkor ha már elveszett egy választást, a fenéért van még mindig a politikába...
szerintem itt sose lesz rendes összefogás, amíg rendes ellenzékünk sincsen
 #166725  Szerző: noartist

altermanus írta:Bennem akkor sem áll össze a kép... Ha már megvette A TV2-t, propaganda tényeket csinálnak benne, akkor miért akarja tönkre tenni?
Mert csak viszi a pénzt, és ott az M1, hamarosan az Echo is szépen meghízik. Kvázi tudatosan építik le a TV2-t, és nem hiszem, hogy sok éve lenne hátra. Nyilván nem célszerű azonnal ledózerolni, miután állami bank hiteléből megvette egy jóbarát.
 #166724  Szerző: asr27

altermanus írta: De tudsz ellene tenni valamit is, amitől - és most nem csak a kisemberekről van szó - bárkinek jobb lenne, aki nem Orbán haverja?
Szerintem meg ezért tart itt az ország, ahol, mert mindenki csak bólogat, mindenki csak csendben van.
Igenis fel kell lépni a diktatúra ellen. Tudtommal demokratikus ország vagyunk(nem).
 #166723  Szerző: altermanus

Na jó! nem tisztem rendet tenni, de azért... :troll:
asr27! Oké én megértelek, fel vagy háborodva, hogy ez a rendszer van, minden ami a médiában folyik, propaganda, ferdítések, korrupció miegymás. Oké én ezzel egyet is értek, sőt, meg is értem a felháborodásodat. Én is fel vagyok háborodva ezen. De tudsz ellene tenni valamit is, amitől - és most nem csak a kisemberekről van szó - bárkinek jobb lenne, aki nem Orbán haverja?

Viszont frekivadaszt is megértem... Nem írja le, de őt is bántják - gondolom - ezek a dolgok, de ha felhúzza magát rajta, ugyanúgy marad minden, mint eddig.

Most bármit is csinálsz, bárhogyan fikázod őket, úgysem lesz jobb, frekivadasz megéli idegeskedés nélkül, amin te felhúzod magadat. Ez még nem azt jelenti, hogy él a saját maga világában, mert ő is gondolom érzékeli ezeket a dolgokat, más másképp áll hozzá... elolvassa, elmondja a konkrét véleményét a családjának, baráti körének aztán kifújt...

Nekem meg ez a véleményem...
 #166722  Szerző: frekivadasz

asr27 írta:
frekivadasz írta:Többször adtál hangot annak, hogy milyen borzasztó, hogy szinte senkit se érdekel a politika. Nem lehet, hogy más oka van, amiért a legtöbben kerülik ezt a topicot?
Téged sem érdekel, azt már észrevettem. Te csupán engem próbálsz kitúrni a topicból. :)
Azért lehetetlenre nem vállalkozok.

Régen legalább volt ellenpólus, szaftos odamondások, most az sincs. Ez így csak egy linkgyűjtemény bólogatással, cinikus megjegyzésekkel.
 #166719  Szerző: asr27

frekivadasz írta:Többször adtál hangot annak, hogy milyen borzasztó, hogy szinte senkit se érdekel a politika. Nem lehet, hogy más oka van, amiért a legtöbben kerülik ezt a topicot?
Téged sem érdekel, azt már észrevettem. Te csupán engem próbálsz kitúrni a topicból. :)
Inkább nézd az élő közvetítést a tüntetésről, hátha megérted, miről szól!
 #166716  Szerző: frekivadasz

Többször adtál hangot annak, hogy milyen borzasztó, hogy szinte senkit se érdekel a politika. Nem lehet, hogy más oka van, amiért a legtöbben kerülik ezt a topicot?
 #166711  Szerző: asr27

frekivadasz írta:
asr27 írta:Megint teljesen másról beszélsz.
Miről beszéljek? Mondjam azt, hogy Orbán, takarodj?

*** Orbán, takarodj! ***

Most jó?
megint csak azt lehet rád mondani, hogy nem érted miért van elegünk az orbánból! Nem érted, mert nem tapasztalod. el vagy a kis külön világodban, nem veszed észre, hogy mi folyik a kis országunkban!
de hiába is próbálod elérni, hogy engem se érdekeljen, nem fog menni. Szóval jobb, ha inkább békén hagysz és nem reagálsz a bejegyzéseimre.
  • 1
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 517