RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#154628  Szerző: janos01

Egyébként Attis is furcsán viselkedik. Minden új Rádió1-el kapcsolatos posztot belájkol, ja, és instagramon egy felhasználó megkérdezte, hogy mikor indul, és ö maga írta, hogy hamarosan.
 #154627  Szerző: djlacee

asr27 írta:
adam1400 írta:Egyébként észrevettétek hogy a fb oldalon törölve lett a 3. és 4. poszt?
Milyen poszt?
a 3 éve kintfelejtett facebook bejegyzések, pl az ÉN-ek az esőben...
 #154625  Szerző: asr27

adam1400 írta:Egyébként észrevettétek hogy a fb oldalon törölve lett a 3. és 4. poszt?
Milyen poszt?
 #154624  Szerző: adam1400

dkemeny77 írta:
admin írta:
adam1400 írta:Na az komoly hogy jön Ákos :D Még Levit akár el is csiphetnék esetleg Mariann visszajön?
Úgy néz ki, ők egy másik rádióban lesznek.
Másik? :oops:
Úgy hallottam Dénestől, hogy a Petőfin lesz! :D

Egyébként észrevettétek hogy a fb oldalon törölve lett a 3. és 4. poszt?
 #154622  Szerző: Dawe1797

szabogabor10 írta:
admin írta: Azt meg, de az csak 5-6 óra, a 40% viszont több mint 9. A DiscoShit első blikkre megoldás lehet, de egy magyar DJ mixe nem számít magyar zenének a legjobb tudomásom szerint. Pontosabban anno kérdeztem erről az NMHH-t is, és megerősítették.
Akkor ez nagy szívás lesz nekik.
Ha olyan jól kezelik, mint a Music FM, akkor nem lesz semmi gáz! ;)
 #154620  Szerző: dkemeny77

admin írta:
adam1400 írta:Na az komoly hogy jön Ákos :D Még Levit akár el is csiphetnék esetleg Mariann visszajön?
Másik? :oops:
 #154584  Szerző: markfelt

#154583  Szerző: adam1400

Na az komoly hogy jön Ákos :D Még Levit akár el is csiphetnék esetleg Mariann visszajön?

A többi régi műsorvezető Mákszemen kivül nem tudom ki jöhet még szóba.

És mostmár remélem tényleg pár nap de sztem már nem fog a petőfi előtt indulni
 #154582  Szerző: szabogabor10

admin írta: Azt meg, de az csak 5-6 óra, a 40% viszont több mint 9. A DiscoShit első blikkre megoldás lehet, de egy magyar DJ mixe nem számít magyar zenének a legjobb tudomásom szerint. Pontosabban anno kérdeztem erről az NMHH-t is, és megerősítették.
Akkor ez nagy szívás lesz nekik.
 #154580  Szerző: markfelt

szabogabor10 írta:
admin írta:Inkább a magyar zene lesz a necces (40%).
Az tényleg necces. Ez azt jelenti, hogy semmiképp nem lesz olyan a rádió, mint régen volt. Vagy megtehetik azt, hogy éjjel letudják az arány nagy részét?
Azt meg, de az csak 5-6 óra, a 40% viszont több mint 9. A DiscoShit első blikkre megoldás lehet, de egy magyar DJ mixe nem számít magyar zenének a legjobb tudomásom szerint. Pontosabban anno kérdeztem erről az NMHH-t is, és megerősítették.
  • 1
  • 980
  • 981
  • 982
  • 983
  • 984
  • 1021