RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#154566  Szerző: kukac

szabogabor10 írta:Egy kérésem van: ne legyen benne se hírek, se kormánypropaganda. Ha mégis lesz, engem elfelejthetnek.
Akkor készülj az érzékeny búcsúra, ugyanis ha még nem tűnt volna fel, Magyarországon az állam határozza meg, hogy te tulajdonosként és gazdasági kockázatvállalóként (amellett precíz adófizetőként) pontosan milyen rádiót is csinálhatsz!
 #154565  Szerző: kukac

tomee írta:"egy felmérés alapján az derült ki, hogy a megkérdezettek 70 százaléka a kedvenc rádiójának mondaná a Rádió1-et, ha az olyan lenne, mint 2011-ben megszűnt elődje. "

Tényleg alaposan körbe járták a témát előtte
nana, ez nyilván azért a célcsoportban végzett felmérés (15-39), és annak a 70%-át vedd - így már azért korántsem olyan class! :)
 #154564  Szerző: szabogabor10

Egy kérésem van: ne legyen benne se hírek, se kormánypropaganda. Ha mégis lesz, engem elfelejthetnek.
 #154563  Szerző: asr27

tomee írta:"egy felmérés alapján az derült ki, hogy a megkérdezettek 70 százaléka a kedvenc rádiójának mondaná a Rádió1-et, ha az olyan lenne, mint 2011-ben megszűnt elődje. "

akkor marad a Music Fm az első helyen, nálam. Remélhetőleg kicsit elmegy majd az EDM irányba a zenei kínálat :)
 #154562  Szerző: tomee

"egy felmérés alapján az derült ki, hogy a megkérdezettek 70 százaléka a kedvenc rádiójának mondaná a Rádió1-et, ha az olyan lenne, mint 2011-ben megszűnt elődje. "

#154561  Szerző: tomee

Na, azért így már valószínűsíthető, hogy mire lehet számítani. Nem is tudtam, hogy Fly is már ott van.... Gondolom majd Hepiék is mennek meg mindenki más is.
 #154556  Szerző: markfelt

adam1400 írta:Én is attól félek,lehet pont 31-re hagyják az indulást. Pedig el kell hogy induljanak,hát májust igértek :D
Már megint ugyanott tartunk: ki ígért májust?
  • 1
  • 992
  • 993
  • 994
  • 995
  • 996
  • 1031