Én is attól félek,lehet pont 31-re hagyják az indulást. Pedig el kell hogy induljanak,hát májust igértek 
janos01 írta:Egyetértek, így én is el tudnám képzelniDawe1797 írta:Én mondjuk el tudnék képzelni egy reggeli műsort, viszont sokkal több zenével, mint a többin.Csongii írta:Pl. reggel azért, mert nem kíváncsi sem a Bochkorék triójára, sem a Sebestyén-Rákóczi-Vadon trióra. Akár ezzel is nyerhetnek sok hallgatót, akiknek ha bejön a zene, akkor ott ragadnak.Jaja, pl. engem is irritál a reggeli sok duma a Music-on. Jó lenne, ha itt csak zene lenne akkortájt.
Dawe1797 írta:Én mondjuk el tudnék képzelni egy reggeli műsort, viszont sokkal több zenével, mint a többin.Csongii írta:Pl. reggel azért, mert nem kíváncsi sem a Bochkorék triójára, sem a Sebestyén-Rákóczi-Vadon trióra. Akár ezzel is nyerhetnek sok hallgatót, akiknek ha bejön a zene, akkor ott ragadnak.Jaja, pl. engem is irritál a reggeli sok duma a Music-on. Jó lenne, ha itt csak zene lenne akkortájt.
Csongii írta:Pl. reggel azért, mert nem kíváncsi sem a Bochkorék triójára, sem a Sebestyén-Rákóczi-Vadon trióra. Akár ezzel is nyerhetnek sok hallgatót, akiknek ha bejön a zene, akkor ott ragadnak.Jaja, pl. engem is irritál a reggeli sok duma a Music-on. Jó lenne, ha itt csak zene lenne akkortájt.