RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#154555  Szerző: adam1400

Én is attól félek,lehet pont 31-re hagyják az indulást. Pedig el kell hogy induljanak,hát májust igértek :D
 #154553  Szerző: szabogabor10

Van egy olyan érzésem, hogy ezek májusban már tuti nem indulnak el.
 #154551  Szerző: dkemeny77

OFF:
Nem kéne lassan megnézni azokat az azonos (alliteráció, you know :D ) IP címeket? Olyan szintű baromságok lettek leírva pár nap alatt, hogy öröm nézni.
:gülü2: :gülü2:

ON:
Szerintem felesleges túlzott találgatásokba kezdeni. Majd kiderül. A station voice talán az utolsó, bár amennyiben a ''nosztalgiára'' szándékoznak építeni -gyanítom- túlzott változásokat nem akarnak eszközölni arculati téren (pl.: logó).
 #154541  Szerző: Dawe1797

janos01 írta:
Dawe1797 írta:
Csongii írta:Pl. reggel azért, mert nem kíváncsi sem a Bochkorék triójára, sem a Sebestyén-Rákóczi-Vadon trióra. Akár ezzel is nyerhetnek sok hallgatót, akiknek ha bejön a zene, akkor ott ragadnak.
Jaja, pl. engem is irritál a reggeli sok duma a Music-on. Jó lenne, ha itt csak zene lenne akkortájt.
Én mondjuk el tudnék képzelni egy reggeli műsort, viszont sokkal több zenével, mint a többin.
Egyetértek, így én is el tudnám képzelni :) De hétvégén reggel legyen csak zene, azt mondom!
 #154540  Szerző: janos01

Nekem amúgy meg nagyon furcsa ez a nagy "hallgatás".Semmi hír, viszont Hamvai minden nap provokálja a fanjait azzal, hogy kirak egy képet a jövőben induló Rádió1-ről, és mellé írja, hogy "várjuk-e már", vagy hogy "hamarosan indulás". Ez engem kifejezetten idegesít.
 #154539  Szerző: janos01

Dawe1797 írta:
Csongii írta:Pl. reggel azért, mert nem kíváncsi sem a Bochkorék triójára, sem a Sebestyén-Rákóczi-Vadon trióra. Akár ezzel is nyerhetnek sok hallgatót, akiknek ha bejön a zene, akkor ott ragadnak.
Jaja, pl. engem is irritál a reggeli sok duma a Music-on. Jó lenne, ha itt csak zene lenne akkortájt.
Én mondjuk el tudnék képzelni egy reggeli műsort, viszont sokkal több zenével, mint a többin.
 #154536  Szerző: Dawe1797

#154533  Szerző: Csongii

Pl. reggel azért, mert nem kíváncsi sem a Bochkorék triójára, sem a Sebestyén-Rákóczi-Vadon trióra. Akár ezzel is nyerhetnek sok hallgatót, akiknek ha bejön a zene, akkor ott ragadnak.
 #154530  Szerző: zoLee

Lehet nagy koppanás lesz a vége és maradnak a Rihanna/Bieber/Pink slágerek mint a régi Rádió 1-en volt, de én úgy vélem alapjában véve egy pörgős Dance stílusú rádiót akarnak összehozni. Persze nem mosógép house-t hanem lightosabbat. Napok vagy legfeljebb 1-2 hét múlva úgyis kiderül minden, de nekem az az érzésem hogy nem csak azért vonzanak maguk köré annyi DJ-t Hamvaiék hogy megerősítsék a DS-et. Egy komplett rádióról van szó, nem szimplán egy esti DJ showról. Nem vagyok képben egyáltalán a magyar zenei kvóta azon részével hogy mi számít magyar zenének, csak akkor e ha a dal 100%-osan magyarul van énekelve vagy elég ha az alkotó magyar?
Mert ha az utóbbi elég, van tucatnyi B-Sensual dal/remix (Bárány és No!End párosa) amit berakhatnak rotációba plusz jön elvileg Newik neki is vannak saját alkotásai ahogy a többi DJ-nek is. Véleményem szerint baromira felesleges egy 4. top40 pop rádió a Music/Class/Petőfi mellé. Reményeink szerint a zenei szerkesztő is így fog gondolkodni :) Ha mégis pop zene áradat lesz, abból egy hatalmas bukta lesz :( Minek tekerne át bárki is a fent említett 3 rádióról egy negyedikre hogy ott is hallja Rihannát?
  • 1
  • 993
  • 994
  • 995
  • 996
  • 997
  • 1031